Chelsea- Barcelona

poruka: 147
|
čitano: 20.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Ma, ovo jučer izgleda da nije imalo nikakve veze sa nogometom - to je bio horror na travnjaku.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

evo interviju

amd-ati
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Da se ovako sudi na nekom od naših derbija, sudac ne bi živ izaša sa stadiona, toliko o sinočnjoj utakmici, žalosno je to da jedan nesposobni čelavac puni novinske stupce nakon nečega što je trebalo biti spektakl od nogometa, nema druge mora se uvest kamera (kao u hokeju), pa se onda neće dešavat ovakve stvari !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
17 godina
neaktivan
RE: Chelsea- Barcelona

da, svaki debil je vidio 5 penala, kak navodi epic, čak niti engleski tisak (osim žutih novina) nije vidio penale, niti sam Hiddink ih nije spominjao... samo naš komentator na hrt-u koji ti uništi užitak gledanja... samo u hrvatskoj se može dogoditi da netko smatra da je pametniji od suca, počevši od Bože "Sveznajućeg" Sušeca preko Blažička do ostalih...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:30 (markbodin).
17 godina
protjeran
markbodin kaže...

da, svaki debil je vidio 5 penala, kak navodi epic, čak niti engleski tisak (osim žutih novina) nije vidio penale, niti sam Hiddink ih nije spominjao... samo naš komentator na hrt-u koji ti uništi užitak gledanja... samo u hrvatskoj se može dogoditi da netko smatra da je pametniji od suca, počevši od Bože "Sveznajućeg" Sušeca preko Blažička do ostalih...

lool, video je sa sky sport programa ak znas procitat u gornjem desnom kutu, vidim ja da ti ne znas citat jer da znas procito bi sto je hiddink rekao a ne bubo na pamet, http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2416690.ece
procitaj ak znas engleski
King of the South!
17 godina
Chelsea- Barcelona

Neki ste počeli "trabunjati" gluposti.

Istina, činjenica je da je sudac loše sudil.

5 kaznenih udaraca sigurno nije postojalo, bila su 3 čista i to je to - naravno poražavajuće za pravilno suđenje.

Da je bil legendarni "čelavac", bilo bi drugačije.

Ali njega više nema u sudačkim vodama.

Nemojte sad izazivati svađe između sebe jer nikaj se više ne može promijeniti.

Sve stvari su rečene, konflikti mogu dovesti samo do kartona i locka teme...

Evo, kažem to jer hoću vas nekako smiriti pa da nastavimo s normalnom raspravom

Ovo je zanimljiva tema ali treba se inteligentno ponašati i sve bu ok.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Neki ste počeli "trabunjati" gluposti.

Istina, činjenica je da je sudac loše sudil.

5 kaznenih udaraca sigurno nije postojalo, bila su 3 čista i to je to - naravno poražavajuće za pravilno suđenje.

Da je bil legendarni "čelavac", bilo bi drugačije.

Ali njega više nema u sudačkim vodama.

Nemojte sad izazivati svađe između sebe jer nikaj se više ne može promijeniti.

Sve stvari su rečene, konflikti mogu dovesti samo do kartona i locka teme...

Evo, kažem to jer hoću vas nekako smiriti pa da nastavimo s normalnom raspravom

Ovo je zanimljiva tema ali treba se inteligentno ponašati i sve bu ok.

pa trebalo bi se nekaj promjenit.....da te takva budala zezne za ogromne novce i da ne uđes u finale zbog takve budale...tak da nema veze kak dobro igras nego samo kak se neka glavesina sjeti pa to bi kod nas u selskoj ligi bi za bor objesili
amd-ati
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:47 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
epic kaže...
markbodin kaže...

lool, video je sa sky sport programa ak znas procitat u gornjem desnom kutu, vidim ja da ti ne znas citat jer da znas procito bi sto je hiddink rekao a ne bubo na pamet, http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2416690.ece
procitaj ak znas engleski
video kak Drogba luduje ne opravdava očekivanje suđenja penala...
  the sun = žuta štampa 
Hiddink spominje discussion i fuss about penalties, koliko bi kulturan čovjek i dozvolio sebi
ja sam profesor engleskog btw, znam čitat, momak...
i smatram da Chelsea JEST oštećen i da su zaslužili proći u finale, ali je malo pretjerano pričati o 6 penala koji nisu dosuđeni, 1 sto posto je trebao biti, ostalo je dvojbeno
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:55 (markbodin).
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...

na žalost u ovoj zemlji to je već tradicija...nogomet se uopće i ne gleda...
 kao da svi dolaze na stadion kontrolirat suđenje...
najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 16:16 (Jurra).
17 godina
markbodin kaže...

the sun = žuta štampa 
Hiddink spominje discussion i fuss about penalties, koliko bi kulturan čovjek i dozvolio sebi
i smatram da Chelsea JEST oštećen i da su zaslužili proći u finale, ali je malo pretjerano pričati o 6 penala koji nisu dosuđeni, 1 sto posto je trebao biti, ostalo je dvojbeno
 pa eto profesore pričitaj ovo
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1650713,00.html
http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 16:08 (DaffyDuck).
17 godina
Chelsea- Barcelona

Da je Chelsea izgubil pošteno,ne bi ništa rekel,ali ovak je bol bila puno veča...Nisam mogao vjerovati kaj se dogodilo,kaj je sudac napravio,zašto....
Ova tuga dugo ne bude otišla sa srca navijača Chelsea....

Chelsea Forever....

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

...tješi se, nisu baš izgubili...Osmijeh

17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Svi ponavljate isto, ajmo malo prokomentirati igrače, način igre, psjed lopte, .. obrane..

Barca Forever

16 godina
protjeran
Jurra kaže...

...tješi se, nisu baš izgubili...Osmijeh

da hehe   Smijeh
amd-ati
17 godina
Chelsea- Barcelona

Ali nejdu dalje....gotovo je....

17 godina
Sonny kaže...

Svi ponavljate isto, ajmo malo prokomentirati igrače, način igre, psjed lopte, .. obrane..

Barca Forever

Ajde....
Barca je imala veči posjed lopte,ali to je karakteristično za njih sa bezbroj dodavanja u obrani...Messi se praktički nije ni vidio...Kod Chelseaja jedino Anelka je bio loš....
Chelsea je otkrio Barci slabu točku i zaustavio tu njihovu lepršavu,da ne kažem umišljenu igru...
17 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

3 sigurna penala su bila

King of the South!
17 godina
Chelsea- Barcelona

Po meni sudac je uništio tekmu, inače navijam za Chelsea. Naravno svaka čast Barceloni, uostalom nisu oni krivi, ali mislim da svaki pravi ljubitelj nogometa misli da je Chelsea bio bolja momčad i da je nesposbni sudac morao dosuditi jedan penal, ali to je nogomet.

programcici.bloger.hr
17 godina
neaktivan
markbodin kaže...
  the sun = žuta štampa 
 Napokon netko sa realnim pogledom na samu utakmicu. Oštećeni su za 1 penal, ostalo su gluposti i fantazije. Smatram da Chelsea nije zasluzio proći dalje jer nisu pokazali ništa. Nisu uspjeli dobit momčad koja je igrala loše, imala igrača manje i koja je usprkos svemu i dalje gurala svoju filozofiju nogometa.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

ma šta tooooooo. pa navijam i ja za barcelonu. ali nemam više 15 godina da sam sretan sa ovakvim pobjedama. pa ovo je bilo polufinale lige prvaka. alooooo!

Potpisujem gore navedeno. Inače mi je draža Barcelona od engleskih klubova, ali da su pokrali Chelsea jučer to je neupitno. Bar 4 čista jedanesterca od toga dvije ruke koje su se vidjele iz aviona, plus crveni Abidala koji to nije bio, suđenje je bilo katastrofa.
There’s a part of me in the chaos that’s quiet, and there’s a part of you that wants me to riot
16 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Treba razumjeti suca, pa i ja sam si već ono razmišljal; nije vrag da budem moral dve godine za redom

gledati isto Finale...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 19:11 (Jurra).
17 godina
protjeran
PROTECTOR kaže...
markbodin kaže...
  the sun = žuta štampa 
 Napokon netko sa realnim pogledom na samu utakmicu. Oštećeni su za 1 penal, ostalo su gluposti i fantazije. Smatram da Chelsea nije zasluzio proći dalje jer nisu pokazali ništa. Nisu uspjeli dobit momčad koja je igrala loše, imala igrača manje i koja je usprkos svemu i dalje gurala svoju filozofiju nogometa.
 da jedan penal, daj suti molim te, onaj piquea, a sto je s rukom eto'o koji ima ruku u neprirodnom polozaju i one prekrsaje, za koje svi strucnjaci govore da su bili penal
King of the South!
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 HAH A

Chelsea nije pokazao nista, kako glupo i primitivno, sta je pokazala barca?
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

mnogi moji prijatelji koji navijaju za barcu su rekli kako je chelsea pokraden i to puno, a ti sto pricas da je bio samo jedan penal nisi bas gledo utakmicu ili bas ne shvacas sto je penal a sto nije

King of the South!
17 godina
Chelsea- Barcelona

Sudac je baš cool............

Jer navija zza BARCU !!!!!!!!!!!!!!!!!

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

ljudi, utakmica je gotova. slijedi finale 27. 5. btw, bilo bi retard da igra chelsea vs. manchester. oni ipak igraju svake sezone. manchester vs. barca je nesto drugo. kad se to vidi?

nema
17 godina
neaktivan
epic kaže...
 da jedan penal, daj suti molim te, onaj piquea, a sto je s rukom eto'o koji ima ruku u neprirodnom polozaju i one prekrsaje, za koje svi strucnjaci govore da su bili penal
 Eto je branio lice. Jasno se vidi na snimci. Piqeu-ovo igranje rukom je trebao biti penal. Većina onih "prekršaja" su obični teatralni padovi, ostali su čisto obostrano nagurivanje koje u većini europskih liga nebi bilo suđeno kao penal.
ManchesterUTD kaže...
 HAH A

Vidiš, meni je smiješan tvoj ispad. Barca je pokazala dovoljno za prolaz, Chelsea nije. Do zadnjeg trenutka su se branili ,sa igračem više, kao totalni š*pci. To bi imalo smisla da se radi o nekoj daleko slabijoj ekipi a mi ovdje pričamo o Chelsea-u. Imali su sve,od vodstva i igrača više pa do zicera koji je Drogba promašio. Umjesto da pogledaš kakve fatalne greške je Chelsea napravio hvataš se za sudca. To je ono što je glupo i primitivno.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

joooj. sad mi krivo jer nisam gleado utakmicu... Plač

17 godina
neaktivan

da, nogomet je muška igra i treba dopustit grublju igru. Ali isto tako i sudac treba bit pošten i ako je napravljeno i 10 faula za penal, sudit svih 10 penala.

"The Boss"
17 godina
protjeran
PROTECTOR kaže...
epic kaže...
 Eto je branio lice. Jasno se vidi na snimci. Piqeu-ovo igranje rukom je trebao biti penal. Većina onih "prekršaja" su obični teatralni padovi, ostali su čisto obostrano nagurivanje koje u većini europskih liga nebi bilo suđeno kao penal.
ManchesterUTD kaže...
 HAH A

Vidiš, meni je smiješan tvoj ispad. Barca je pokazala dovoljno za prolaz, Chelsea nije. Do zadnjeg trenutka su se branili ,sa igračem više, kao totalni š*pci. To bi imalo smisla da se radi o nekoj daleko slabijoj ekipi a mi ovdje pričamo o Chelsea-u. Imali su sve,od vodstva i igrača više pa do zicera koji je Drogba promašio. Umjesto da pogledaš kakve fatalne greške je Chelsea napravio hvataš se za sudca. To je ono što je glupo i primitivno.
 ruka je bila u neprirodnnom polozaju, jeli ti shvacas?? podignuta gore, jedino budala moze reci da sudac nije presudio ovu utakmicu, naravno da ce se za suca hvatat, messi se vidio nije kako su ga zatvorili, ali eto sto je bilo bilo je , nemogu vratit vrijeme nazalost, prosli su oni krivi nazalost, i drago mi je sto ce ih manchester razbit, jer sanse nemaju protiv ronalda, rooney-a i teveza, jedino im chelsea radi fenomenalne obrane i dobrog napada moze parirat, sto je pokazao i prosle godine u finalu kad je bio bolji
King of the South!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice