Ma, ovo jučer izgleda da nije imalo nikakve veze sa nogometom - to je bio horror na travnjaku.
evo interviju
Da se ovako sudi na nekom od naših derbija, sudac ne bi živ izaša sa stadiona, toliko o sinočnjoj utakmici, žalosno je to da jedan nesposobni čelavac puni novinske stupce nakon nečega što je trebalo biti spektakl od nogometa, nema druge mora se uvest kamera (kao u hokeju), pa se onda neće dešavat ovakve stvari !
da, svaki debil je vidio 5 penala, kak navodi epic, čak niti engleski tisak (osim žutih novina) nije vidio penale, niti sam Hiddink ih nije spominjao... samo naš komentator na hrt-u koji ti uništi užitak gledanja... samo u hrvatskoj se može dogoditi da netko smatra da je pametniji od suca, počevši od Bože "Sveznajućeg" Sušeca preko Blažička do ostalih...
da, svaki debil je vidio 5 penala, kak navodi epic, čak niti engleski tisak (osim žutih novina) nije vidio penale, niti sam Hiddink ih nije spominjao... samo naš komentator na hrt-u koji ti uništi užitak gledanja... samo u hrvatskoj se može dogoditi da netko smatra da je pametniji od suca, počevši od Bože "Sveznajućeg" Sušeca preko Blažička do ostalih...
Neki ste počeli "trabunjati" gluposti.
Istina, činjenica je da je sudac loše sudil.
5 kaznenih udaraca sigurno nije postojalo, bila su 3 čista i to je to - naravno poražavajuće za pravilno suđenje.
Da je bil legendarni "čelavac", bilo bi drugačije.
Ali njega više nema u sudačkim vodama.
Nemojte sad izazivati svađe između sebe jer nikaj se više ne može promijeniti.
Sve stvari su rečene, konflikti mogu dovesti samo do kartona i locka teme...
Evo, kažem to jer hoću vas nekako smiriti pa da nastavimo s normalnom raspravom
Ovo je zanimljiva tema ali treba se inteligentno ponašati i sve bu ok.
Neki ste počeli "trabunjati" gluposti.
Istina, činjenica je da je sudac loše sudil.
5 kaznenih udaraca sigurno nije postojalo, bila su 3 čista i to je to - naravno poražavajuće za pravilno suđenje.
Da je bil legendarni "čelavac", bilo bi drugačije.
Ali njega više nema u sudačkim vodama.
Nemojte sad izazivati svađe između sebe jer nikaj se više ne može promijeniti.
Sve stvari su rečene, konflikti mogu dovesti samo do kartona i locka teme...
Evo, kažem to jer hoću vas nekako smiriti pa da nastavimo s normalnom raspravom
Ovo je zanimljiva tema ali treba se inteligentno ponašati i sve bu ok.
Da je Chelsea izgubil pošteno,ne bi ništa rekel,ali ovak je bol bila puno veča...Nisam mogao vjerovati kaj se dogodilo,kaj je sudac napravio,zašto....
Ova tuga dugo ne bude otišla sa srca navijača Chelsea....
Chelsea Forever....
...tješi se, nisu baš izgubili...
Svi ponavljate isto, ajmo malo prokomentirati igrače, način igre, psjed lopte, .. obrane..
Barca Forever
...tješi se, nisu baš izgubili...

Ali nejdu dalje....gotovo je....
Svi ponavljate isto, ajmo malo prokomentirati igrače, način igre, psjed lopte, .. obrane..
Barca Forever
Barca je imala veči posjed lopte,ali to je karakteristično za njih sa bezbroj dodavanja u obrani...Messi se praktički nije ni vidio...Kod Chelseaja jedino Anelka je bio loš....
Chelsea je otkrio Barci slabu točku i zaustavio tu njihovu lepršavu,da ne kažem umišljenu igru...
3 sigurna penala su bila
Po meni sudac je uništio tekmu, inače navijam za Chelsea. Naravno svaka čast Barceloni, uostalom nisu oni krivi, ali mislim da svaki pravi ljubitelj nogometa misli da je Chelsea bio bolja momčad i da je nesposbni sudac morao dosuditi jedan penal, ali to je nogomet.
ma šta tooooooo. pa navijam i ja za barcelonu. ali nemam više 15 godina da sam sretan sa ovakvim pobjedama. pa ovo je bilo polufinale lige prvaka. alooooo!
Treba razumjeti suca, pa i ja sam si već ono razmišljal; nije vrag da budem moral dve godine za redom
gledati isto Finale...
mnogi moji prijatelji koji navijaju za barcu su rekli kako je chelsea pokraden i to puno, a ti sto pricas da je bio samo jedan penal nisi bas gledo utakmicu ili bas ne shvacas sto je penal a sto nije
Sudac je baš cool............
Jer navija zza BARCU !!!!!!!!!!!!!!!!!
ljudi, utakmica je gotova. slijedi finale 27. 5. btw, bilo bi retard da igra chelsea vs. manchester. oni ipak igraju svake sezone. manchester vs. barca je nesto drugo. kad se to vidi?
joooj. sad mi krivo jer nisam gleado utakmicu... 
da, nogomet je muška igra i treba dopustit grublju igru. Ali isto tako i sudac treba bit pošten i ako je napravljeno i 10 faula za penal, sudit svih 10 penala.