Neki kažu finale prije finala.
Stvarno je sjajan bio gol Essiena! Što mislite hoće li se Barcelona uspijet vratiti? Mislim da je sve moguće
Stvarno je sjajan bio gol Essiena! Što mislite hoće li se Barcelona uspijet vratiti? Mislim da je sve moguće
IDEMO BARCA
SORRY na duplom postu slučajno je
SORRY na duplom postu slučajno je
dobija to barcelona...........samo da igra u barci thierry henry bili bi bolji a iniesta je maknut desno a lijevo messi i tako su se mijenjali......nesmi se tako igrat nego igraj poziciju koju uvijek igras....bit ce to iz 1 u 2 kvota 11 tako nesto....... moglo bi upasti barca zabija gol ne brinite.........ali sta je drogba falia to je kao jucer sto je fabregas ima dvije odlicne prilike
bilo bi stvarno glupo i dosadno gledati englesko finale lige prvaka gledo sam ih u kupovima i stvarno bilo bi dosadno da opet bude finael englesko
bilo bi stvarno glupo i dosadno gledati englesko finale lige prvaka gledo sam ih u kupovima i stvarno bilo bi dosadno da opet bude finael englesko
Dobar gol je ovo bio.
Dobar gol je ovo bio.
Gol je bil lijepi,ali to je sreća.Opalil je pa kud puklo da puklo,to su takvi golovi.
Gol je bil lijepi,ali to je sreća.Opalil je pa kud puklo da puklo,to su takvi golovi.
A utakmice.... drama..
A sudija skroz ćorav čovjek... katastrofalan je večeras bio...
Nemam šta komentirat, nego BARCA BARCA
Još da one crvene orangutane rasture i svi sretni i zadovoljni
Ovo samo u nogometu ima. :)
Overbo care!
Nema što! Man UTD-Barca... Finale iz snova!
drago mi je sta je barca prošla, ali ruku na srce onaj sudac je ili glup ili ćorav ili ne vidi .... bilo je bar 6-7 potencijalnih penala a on dosudio 0.
X (>3) penala ne dosudi za jednu (1) momcad, a ni dlaka mu ne optadne s glave.
BARCA!!!
Ajme koja nepravda. Čak ŠEST čistih nedpsuđenih jedanaesteraca.
Barca posve nezasluženo prošla.
Kako bi volio da ih Manchester pošteno nakanta u finalu.
Nikada nisam navijao za Chelse, ali ovo večeras je bila teška sramota! Apsolutno su zaslužili pobjedu - da su im dosuđeni jedanaesterci kojih je bilo cijela hrpa. Iako će sigurno biti zanimljivija tekma MU - Barc, ipak je gadljivo što sve ovaj sudac nije sudio.
Baš gadljivo :(
predobri su ......iniesta svaka mu cast rekao sam da ce on ili messi zabit gol jel cim sam vidio onu prvu priliku eto'a sto je falio odmah sam znao da nece zabiti svaka cast barci........IGRA SE DO ZADNJE MINUTE.........tooo barca!!
sam da se nadovežem na onaj "crveni" abidala.... samo me zanima jeste pogledali usporenu snimku i gdje drogba se sam potipa od svoju nogu nakon par koraka što se sudario sa abidalom i onda pada.... pa bili su barem pola metra/metak jedan od drugoga... jadnik jedan! ajd možda se bar ozlijedio...
a dajte... pa oni padaju svi i na najmanji dodir kao da ih je sve pokosio rafal metaka. a kad se treba tući onda su face... sve su to glumci. nogomet je muška igra i treba dopustiti malo kontakta...
Prije svega da kazem da ne navijam ni za Chelsea a niti za Barcelonu.
Dalje po mojem misljenju nogomet je postao cista sramota.
Da se tako krade pred milijunima ljudi to se jos nije vidjelo.
Utakmica je bila 100% namjestena.
Prestajem gledati nogomet jer ovo vise nema smisla.
Nemam šta komentirat, nego BARCA BARCA
Još da one crvene orangutane rasture i svi sretni i zadovoljni