Konfa i5 3570K do 3 kuna zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Konfa i5 3570K do 3 kuna

Pozdrav, molim Vas pomoć. Zanime me koje komponente odabrati kako bi "osvježio" svoju konfiguraciju sa novim duhom. O intelu nisam pretjerano informiran jer već predugo godina koristim AMD, ali ovaj i5 mi se sviđa što se tiče karakteristika. Ono što mi je potrebno je matična, memorija i proc koji sam već odabrao. OCZ SSD 128 gb je već kupljen, pa me samo zanimaju dvije do 3 preporuke što kupiti a da budem u best buy okviru od graničnih 3 k kuna, idealno bi bilo  2,5 k. Obećavam da ću postati par slika kada sklopim sve. Ukoliko pomaže, trenutno imam Gainward 4850 koja je već pomalo na izdahu, ali to sam mislio naknadno zamjeniti. Napajanje je novo, staro godinu dana, 750 W, te će idealno raditi sa novim djelovima. Ne znam zašto, ali mATX ploče me nerviraju, jer imam aero cool kućište sa dovoljno mjesta pa mi ove "malene" izgledaju nekako jadno. 

Do sada sam poslovao jedino sa Protisom i Prototronicom, ali vidim da je i ADM zbilja ok, iskreno mi je svejedno, jer ako mogu i uz dostavu malo uštedjeti, zašto ne. Links mi je definitivno preskup u što sam se previše puta uvjerio. 

Ako imate nekakvu preporuku sa sličnim procesorom, jer, navodim, ne poznajem Intel, a s AMD-om ne bih ostao, svaka sugestija je dobrodošla, bitno mi je da konfiguracija bude best buy i da radi prihvatljivo dobro nešto duže vrijeme jer ni sam nisam siguran kada ću imati love za ovakvu investiciju. 

Hvala Vam unaprijed na Vašim savjetima. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice