Zamrzavanje prlikom pokretanja browsera

poruka: 4
|
čitano: 1.694
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam jedan dosta cudan problem... naime kada otvorim neki browser mogu u njemu radit u periodu ne duzem od minute nakon tog se cuje BIP i comp se zamrzne... tim je cudnio sto mogu igrat igrice gledat filmove i sve ostalo radit na kompu normalno dok se nespojim na net... probo sam operu,chrome,mozzilu,IE i u svima je isto osim u starom IE (onaj sto bude instaliran sa win xp sp2 neznam koj je tocno verzija) u kojem sam mogo radit do 10-ak min... imam 2GHz dvojezgreni athlon i 2GB rama i mislim da tu nije problem windowse sam takodjer frisko instaliro.. antivirusni avg IS 12 koji kaze da je comp cist... hladjenje uredno, driveri najnoviji...  e ako neko zna ili ima idju neka kzem bit cu mu zahvalan... :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 3:18 (mkciFrenky).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zamrzavanje prlikom pokretanja browsera
mkciFrenky kaže...

imam jedan dosta cudan problem... naime kada otvorim neki browser mogu u njemu radit u periodu ne duzem od minute nakon tog se cuje BIP i comp se zamrzne... tim je cudnio sto mogu igrat igrice gledat filmove i sve ostalo radit na kompu normalno dok se nespojim na net... probo sam operu,chrome,mozzilu,IE i u svima je isto osim u starom IE (onaj sto bude instaliran sa win xp sp2 neznam koj je tocno verzija) u kojem sam mogo radit do 10-ak min... imam 2GHz dvojezgreni athlon i 2GB rama i mislim da tu nije problem windowse sam takodjer frisko instaliro.. antivirusni avg IS 12 koji kaze da je comp cist... hladjenje uredno, driveri najnoviji...  e ako neko zna ili ima idju neka kzem bit cu mu zahvalan... :)

Kod smrzavanje mogući uzroci su:

1. Hard disk - skeniraš pod opciju error scan sa sporim skenom i neka prođe cijeli ali nikako quick scan. Ako javlja crvene kocke tada vrijeme da nabaviš novi hard disk i ak imaš važne podatke spremiš kao backup npr DVD, usb memori stick itd.

2. Memorija - skeniraš Memtest sa jednim keksom mora proć 100 pass-a ako nema errore onda je memorija ispravna, ako imaš više keksa tada moraš svaki zasebno skeniraš Memtestom. Ako memorija javlja da ima errore onda memoriju očistiš kontakte sa gumicom i ponovi testiraj Memtestom, a ako dalje ima errore onda je memorija neispravna i zamjeniš ispravnim.

3. Processor  i grafička - instaliraj hw monitor ili najbolje everest da vidiš kakve temperature, kod everest može vidjet temperature grafe, procesora, čipset i hard diska.

4.Preglednik browser moguće da se smrzava flash player plugina ili silverlight. Deaktiviraj flash player ako se daje blokira browser onda tada deinstaliraj silverlight.

I nakraju sve valja provjerit.

15 godina
neaktivan
Re: Zamrzavanje prlikom pokretanja browsera
Skini Malwarebytes i napravi full scan
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
neaktivan

hvala vam obojici... naso sam sta je otislo... riknio jedan kondenzator na maticnoj (napirio se) pa se sad cudim kako je uopce radila... na drugoj maticnoj sa svim tim komponentama sve radi savrseno.. probat promjenit kondenzator ako uspijem dobro ako ne, nova maticna i procesor jer nema kolko vidim vise MBO-a sa am2 socket-om... admin moze lock :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice