Sve je nestalo

poruka: 8
|
čitano: 1.272
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sve je nestalo

hitno mi treba pomoć, danas kad sam upalio komp na radnoj površini mi je bio samo screensaver i ništa drugo, nema starta, ikona i kada stisnem desni klik ne izađe mi ništa, jedino mogu ulaziti u programe pomoću CTRL+ALT+ENTER, i to je to ako je netko imao sličan problem neka se javi, usput probao sam na paljenju računala stisnuti TAB i otići na SAFE MOD i nije uspijelo

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život? Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slik

0 0 hvala 0
17 godina
Sve je nestalo

u safemod se ide pritiskom na tipu F8 a ne TAB..

EDIT: to se je i meni desilo.. najvjerojatnije ti je izbrisan explorer.exe, probaj to kopirati s drugog računala na svoje..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 15:38 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve je nestalo

nije TAB za safe mod nego tipka F8, kolko ja znam.... probaj to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve je nestalo

ja sam jedino ima takav problem dok sam bio klinac da sam sve na desktopu oznacio i delete :D a kako se tebi to desilo samo od sebe neznam mozda virus

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve je nestalo
Nije uključen explorer.
Kada upališ komp stisni ctrl+alt+delete pa onda file,new task i upiši explorer.exe i to je to.
Zatim proskeniraj s malwarebytesom pa javi jel našlo virus

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sve je nestalo

stisnio sam to što si rekao i pojavio se prozor sa ikonama u njemu, ali to mi se pojavi kad se upali komp

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život? Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slik
17 godina
odjavljen

Virus 100%. Upadni u safe mode i preskeniraj komp sa kakvim AV i malwarebytesom. Ili reinstaliraj windowse ako nemaš niš bitno na kompu. Moreš kopirat ono kaj ti treba na stick i srušit win. Prije nego kaj vratiš stick na nove windowse, instaliraj AV jer će taj virus garant doć do sticka.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

skenirao sam sa malwarebyts i našao je 105 virusa i lijepo sam ih obriso i sad je sve po starom, hvala svima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice