Ovako htio bih si stavit nove windowse a u mozilli firefox imam pod favorites dost stranica koje mi se neda pamtiti a kamoli zapisivati..trazio sam export ali nisam nasao...Internet explorer ima svoj folder u kojem su spremljene te stranice pa ih je lako samo kopirati ali u mozilli to nemogu naci...pa ak netko zna da mi pomogne kak da to napravim da si sacuvam stranice tj kopiram ili tak nes.pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje Windowse imaš?
imam xp prof. sp3,a posto idem boot-at nove trebam si stranice spremiti..pa kako to da napravim?
Oni se nalaze u C:\Documents and Settings\IME KORISNIKA\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Ovako htio bih si stavit nove windowse a u mozilli firefox imam pod favorites dost stranica koje mi se neda pamtiti a kamoli zapisivati..trazio sam export ali nisam nasao...Internet explorer ima svoj folder u kojem su spremljene te stranice pa ih je lako samo kopirati ali u mozilli to nemogu naci...pa ak netko zna da mi pomogne kak da to napravim da si sacuvam stranice tj kopiram ili tak nes.pozz
bookmarks->organize bookmarks->imorta and backup>i tamo imaš backup ili export HTML
ili sve to zaobiđeš i stisneš odjednom ctrl+shift+b