Mozilla favorites problem zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 3.149
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mozilla favorites problem

Ovako htio bih si stavit nove windowse a u mozilli firefox imam pod favorites dost stranica koje mi se neda pamtiti a kamoli zapisivati..trazio sam export ali nisam nasao...Internet explorer ima svoj folder u kojem su spremljene te stranice pa ih je lako samo kopirati ali u mozilli to nemogu naci...pa ak netko zna da mi pomogne kak da to napravim da si sacuvam stranice tj kopiram ili tak nes.pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koje Windowse imaš?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam xp prof. sp3,a posto idem boot-at nove trebam si stranice spremiti..pa kako to da napravim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 17:36 (black beast).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oni se nalaze u C:\Documents and Settings\IME KORISNIKA\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mozilla favorites problem
black beast kaže...

Ovako htio bih si stavit nove windowse a u mozilli firefox imam pod favorites dost stranica koje mi se neda pamtiti a kamoli zapisivati..trazio sam export ali nisam nasao...Internet explorer ima svoj folder u kojem su spremljene te stranice pa ih je lako samo kopirati ali u mozilli to nemogu naci...pa ak netko zna da mi pomogne kak da to napravim da si sacuvam stranice tj kopiram ili tak nes.pozz

bookmarks->organize bookmarks->imorta and backup>i tamo imaš backup ili export HTML

ili sve to zaobiđeš i stisneš odjednom ctrl+shift+b

17 godina
neaktivan

Uostalom tema o FF i takvim problemima ima hrpa pa zato LOCK!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice