Konstatni napad virusa

poruka: 50
|
čitano: 10.386
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

http://www.malwarebytes.org/

skini , instaliraj ga..pa napravi full scan s njim..
free version,1.40

EDIT:sad malo čitam,ti si otvorio ovu temu..no svakako uzmi malwarebytes ako već nisi,i uključi firewall
a virusi su ako si ih pokupio u karanteni,to možeš kasnije obrisati..
nema nikakve inkompatibilnosti s nortonom,on je rezidentna zaštita,a drugi alati se pokreću po potrebi..(MBM i superantyspyware)..

i možeš li malo preciznije opisati u čemu je problem trenutno..
kažeš da imaš NOD 32,a prije si imao norton..bar navedi šta točno koristiš..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 20:01 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

pa sad ima nod32 norton sam obrisao

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konstatni napad virusa
mRvac kaže...

a ništa,pokreni malwarebytes..uzmi nove apdejte i napravi kompletni scan..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
mRvac kaže...

a ništa,pokreni malwarebytes..uzmi nove apdejte i napravi kompletni scan..

jesam scanao sa malwarebytes i nasao je samo msuptde.exe virus ali siguran sam da nije bio samo jedan jer mi je automatski winows firewall scan rekao da ih je cetiri

scanao sam sa 3 vrhunska antivirusna programa i nista mozda su izbrisani???

16 godina
neaktivan
mRvac kaže

jesam scanao sa malwarebytes i nasao je samo msuptde.exe virus ali siguran sam da nije bio samo jedan jer mi je automatski winows firewall scan rekao da ih je cetiri

scanao sam sa 3 vrhunska antivirusna programa i nista mozda su izbrisani???

čekaj..ako sam dobro shvatio,nemaš valjda 3 AV-a na kompu..tu računaš malwarebytes i superantispyware..jel.?
ako je i bio virus, onda je ili u karanteni ili si ga obrisao..tako da ne bi smjelo bit problema..

16 godina

Možda sam to samo ja, ali imam osjećaj da kod tebe nije stvar u malicioznom softwareu ili napadima već do konflikta više obrambenih aplikacija.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

na kompu imam od AV nod32,malwarebytes i super anti spyware

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mRvac kaže...

na kompu imam od AV nod32,malwarebytes i super anti spyware

znači da ti nod motri na kompu u realnom vremenu..non-stop,a ovi drugi su programi- alati za skeniranje i čiščenje od virusa, malwarea ,adwarea,spywarea i sl zloćudnog sofvera..
imaš CCleaner instaliran?   http://www.ccleaner.com/
i koji je to nod,može puno ime..
windows firewall ili neki drugi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 22:06 (seneka).
17 godina
rambox kaže...

Jel imas ti kakav firewall dobar na kompu ili ti to samo koristis Norton antivirus bez firewalla a danas se bez dobrog firewall ne smije bit nikak pa po je poznata stvar, normalno windows firewall se ne racun ko firewall jer on uopce ne valja nista!?Cool

zašto windows firewall ne valja? zašto se to ne računa kao firewall?

ne kužim?!

16 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

imam ESET NOD 32 i da vec imam cc cleaner na kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Konstatni napad virusa

Ono kaj tebi fali je McAfee Site Advisor   jel bolje surfati po sigurnim stranicama i onda nema virusa Cool

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

Hmmm.. to "skeniranje" koje se pokrenulo s interneta i nudilo download mi je sumnjivo.. ako sam dobro shvatio, odatle informacija o 4 virusa?

Što se tiče Malwarebytes - odličan, ako ne i najbolji program za uklanjanje malware-a, u kombinaciji sa Spyware Terminatorom - ubojit...

..ali... NOD32.. ako ga nisi kupio, ako nije licenciran.. bolje da staviš neki besplatni tipa avast home, avg..

Vjeruj mi, stalno mi dolaze na čišćenje kompovi ljudi čiji prijatelji su instalirali NOD32 koji se apdejta.. Vjeruj, ako nije kupljen, never happen..

Malware's i Spyware Terminator nisu AV alati tako da ih ne računaš u tu kategoriju.. ali postoje poveznice, jer raznorazni malver i spyware navuče kojekakvih virusa..

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

Možda griješim, ali mislim da je on naletio na nekakav scareware...

Oni kvazi antivirusi koji ti kao skeniraju komp i kažu ti da imaš nekoliko vrsta virusa na kompu (iako ih uopće nemaš!) i preporučuje ti da kupiš njihov program kako bi ih oni obrisali...

Naravno sve je to varka kako bi te uplašili i izvukli ti novac...

Can't find a better Jam!

1 0 hvala 0
16 godina
Ad4pt3r kaže...

Ono kaj tebi fali je McAfee Site Advisor   jel bolje surfati po sigurnim stranicama i onda nema virusa Cool

Ili jos jednostavnije WOT za ffCool

not here ... not scene
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Možda griješim, ali mislim da je on naletio na nekakav scareware...

Oni kvazi antivirusi koji ti kao skeniraju komp i kažu ti da imaš nekoliko vrsta virusa na kompu (iako ih uopće nemaš!) i preporučuje ti da kupiš njihov program kako bi ih oni obrisali...

Naravno sve je to varka kako bi te uplašili i izvukli ti novac...

..pa kad je naš mrvac škrt na riječima,pa svi nagađamo..Osmijeh
..malo više informacija o tome za šta sve koristi komp,šta točno ima instalirano-koji firewall..itd..bilo bi lakše
..
zašto je deinstaliran licencirani norton?
da li je nod 32 free ili kupljen..?
 .i naravno preciznije trenutračni problemi.

16 godina
neaktivan
Konstatni napad virusa

pa sta hocete da vam jos kazem imam skinuti ESET NOD 32 koji se sam updatea,super anti spyware,malware bytes pricu sa virusom znate sve sam lijepo prvi puta objasnio i da nod 32 se svakih pola sata automatski updatea

scano sam svim tim programima i nista nije nadeno mozda sam naletio na prank virus??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORG kaže...

Ili jos jednostavnije WOT za ffCool

Probao sam WOT i moram reči da je promašio u dosta stranica bar kod mene i da je McAfee daleko bolji

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
protjeran
mRvac kaže...

pa sta hocete da vam jos kazem imam skinuti ESET NOD 32 koji se sam updatea,super anti spyware,malware bytes pricu sa virusom znate sve sam lijepo prvi puta objasnio i da nod 32 se svakih pola sata automatski updatea

scano sam svim tim programima i nista nije nadeno mozda sam naletio na prank virus??

samo je ista firma ali nije isto nod 32 ili eset smart security

nod 32 je samo antivirusna a eset je antivirusna,vatrozid,antyspayware

s obzirom da je esetu slab vatrozid koristim widowsov vatrozid a antyspayware je malwarebaytsCool

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
17 godina
pero35 kaže...
mRvac kaže...

s obzirom da je esetu slab vatrozid koristim widowsov vatrozid a antyspayware je malwarebaytsCool

Hm ovo bi se moglo proglasit izjavom dana pa "Windows Firewall" je najgori moguci firewall koji se uopce moze nac i to je samo One Way firewall, znaci propusta sve van a i dosta toga kaj ne treba unutra i ne valja nista. Svaki firewall je bolji od njega pa i onaj najlosiji ce pruzit vise od njega i to je tak, a pogotovo onaj Firewall u Eset Smart Security koji nije los tj to je samo obican klasican firewall koji dobro radi svoj posao. Kao drugo Nod 32 nije samo antivirus, klasicni antivirusi danas ne postoje vise to su sve Realtime Anti-Malware skeneri normalno misli se na one koji imaju stalnu zastitu ( Nod 32, Avira, Avg ,Avast, Norton, Kaspersky i drugi) a tu se podrazumijeva  Spyware, Adware, Crvi ,Trojanci, Virusi te Rotkit i ostala gamad!Cool

16 godina
protjeran
rambox kaže...
pero35 kaže...
mRvac kaže...

Hm ovo bi se moglo proglasit izjavom dana pa "Windows Firewall" je najgori moguci firewall koji se uopce moze nac i to je samo One Way firewall, znaci propusta sve van a i dosta toga kaj ne treba unutra i ne valja nista. Svaki firewall je bolji od njega pa i onaj najlosiji ce pruzit vise od njega i to je tak, a pogotovo onaj Firewall u Eset Smart Security koji nije los tj to je samo obican klasican firewall koji dobro radi svoj posao. Kao drugo Nod 32 nije samo antivirus, klasicni antivirusi danas ne postoje vise to su sve Realtime Anti-Malware skeneri normalno misli se na one koji imaju stalnu zastitu ( Nod 32, Avira, Avg ,Avast, Norton, Kaspersky i drugi) a tu se podrazumijeva  Spyware, Adware, Crvi ,Trojanci, Virusi te Rotkit i ostala gamad!Cool

proglasi ti to kako hočeš ali ja nemam problema a idem svuda što se tiče interneta štit me vrlo dobroCool

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice