Bome, ako možeš vrtiti Sedmicu na 896mb rama...svaka čast.
Hehe, bas sam sad stavio enterprise..vrti se odlicno, sve brzo, vrti hd filmove i flac mjuzu bez problema. fercera!
Bome, ako možeš vrtiti Sedmicu na 896mb rama...svaka čast.
Hehe, bas sam sad stavio enterprise..vrti se odlicno, sve brzo, vrti hd filmove i flac mjuzu bez problema. fercera!
Dobro, radi mi sad MPCHC kako treba, ali moram priznati da splayer daje jednako kvalitetnu sliku kao i MPCHC! A ta dva programa imaju prikaz slike neusporedivo bolji ispred ostalih programa.
Pa normalno da Splayer daje istu kvalitetu slike ko MPCHC kad su to isti programi ispod haube.
Splayer samo ljepse izgleda i ima još nekaj dodano usput, no uglavnom tjera ih isti motor pa onda nema frke.

nije mi nesto taj splayer
brz je i to sve,ali sta znaci kad ima ovakve probleme
to se na mpchc nedogađa i encode je skroz uredu
Cekaj, ako imas ukljucen hardware accelleration, u mislim da je u mpchc to default, kako to mozes(mozete) uopce usporedivati s recimo bs.playerom..i nekim drugima u kojima proc sve obavlja..
Splayer nisam probao, ali kad je HWA ukljucen, nije moguc niakkav postprocessing, nikakvo zaglađivanje videa, poboljsavanje boja..Dok je s tim iskljucenim to moguce, sto naravno daje bolju sliku..i nemojte govoriti, da ovo je najbolje sto imam, dok nisi probao nesto drugo..
Kao sto je vec netko rekao na forumu, i fico je odlican dok nesjednes u ferrari..
Ljudi što ga komplicirate s tim raznoraznim playerima i playerčićima....Dovoljno je instalirati jedan,npr MPHC ili koristiti postojeći wmp na vanjski codec npr.odlični CoreAVC koji podržava i Cudu. Za titlove direct vob sub,omogućiti ga u Hali splitteru i to je to...Codece i splittere koji dolaze s playerima jednostavno disablirati. Dugo već gledam HD filmove preko MCE-a na TV-u i nikakvih problema. Slika savršena!
Mislis da je to stvarno problem u playeru?pa i ne bih bas rekao..to je mozda kod tebe slucaj, nesto zeznuto s codecima, jer da je tako svima, nitko ga nebi koristio, nastimaj kak treba, i bit ce ti isto..
Mislis da je to stvarno problem u playeru?pa i ne bih bas rekao..to je mozda kod tebe slucaj, nesto zeznuto s codecima, jer da je tako svima, nitko ga nebi koristio, nastimaj kak treba, i bit ce ti isto..
o cem ti pricas?
ovaj moj post se nadovezuje na moj post iznad
izbrisem sve sta ima veze sa videom i instaliram Splayer
pustim video i pokazuje se ta pikselizacija i sada sam pustio sa mpc hc da dokazem da je kod njega sve uredu
neznam sta bi imo stimat
o cem ti pricas?
pustim video i pokazuje se ta pikselizacija i sada sam pustio sa mpc hc da dokazem da je kod njega sve uredu
neznam sta bi imo stimat
Znam, vidio sam ja i tvoj prosli post, slike, samo kazem da nesto kod tebe nestima, i kad brises codece, nekad se neizbrise sve dokraja, mozda je moguce i da interfinira s necim..nest mu smeta..ali sigurno nije do programa..
o cem ti pricas?
neznam sta bi imo stimat
Znam, vidio sam ja i tvoj prosli post, slike, samo kazem da nesto kod tebe nestima, i kad brises codece, nekad se neizbrise sve dokraja, mozda je moguce i da interfinira s necim..nest mu smeta..ali sigurno nije do programa..
jesi siguran? imas isti video kod sebe?
Ali vidis, ti tu pricas o videu?ne playeru?
Moze li netko, da neotvaram novu temu..tko ima win7 poslati orig. notepad.exe, jer sam pametan mijenjao ga za glass, a nisam napravio backup, na netu nigdje nenadjem..
Moze li netko, da neotvaram novu temu..tko ima win7 poslati orig. notepad.exe, jer sam pametan mijenjao ga za glass, a nisam napravio backup, na netu nigdje nenadjem..
Splayer prikazuje dosta vide-a bez greske,ali taj prikazuje sa greskom
dok mpc taj video bez problema pusta i video nije problem sigurno
A mogao si bar ubacit i notepad..hehe
Evo ,imaš ovdje! KLIK
Evo ,imaš ovdje! KLIK
E hvala ti brate!dao bi ti 10 hvala da mogu..
A mogao si bar ubacit i notepad..hehe
sry xp imam pa neznam dal bi ti to pasalo
no pomogao je kizo