BT miš spojen i prepoznat, ali ne radi

poruka: 1
|
čitano: 707
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
BT miš spojen i prepoznat, ali ne radi

Lijepi pozdrav svima!

 

Imam problem s Windows 10 i BT mišem. Konkretno se radi o Logitech M590 mišu koji ima mogućnost povezivanja putem BT-a ili malog NANO receivera. U početku je miš radio bez ikakvih problema putem BT-a što mi je i bio cilj da ne moram pikati te dongle-ove i slično. Miš je odjednom počeo otkazivati poslušnost prema BT-u, pretpostavljam nakon nekog od Windows 10 updatea.

 

Znači miš je uredno povezan putem BT-a, ako ga se obriše te ponovno upari, sve prođe OK, uređaj je vidljiv pri otkrivanju, spoji se, čak i pod BT uređajima piše da je spojen i ispisuje postotak baterije no kursor se ne miče. Tu i tamo random proradi, ali kako proradi tako i prestane.

 

Putem nano receivera radi sasvim noramlno. E sad, u mišu nije problem budući da na tipa mobitelu radi normalno, a imam i još jedan Logitech M720 i dešava se potpuno identična situacija.

 

Znam da je Windows 10 2004 verzija imala nekih problema sa BT-om koji su navodno riješeni narednim updateom. Trenutno je gore Win 10 20H2 zadnja verzija. Wacom grafički tablet uredno radi putem BT-a, Creative slušalice također (tu i tamo se odspoje random,ali recimo da je to rijetko)

 

Zna li netko u čemu je problem? 

 

Hvala!

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice