Bok svima,
od jučer ujutro na index.hr svako malo čujem neki kratki zvuk, najsličniji onome kad se trese kabel ili konektor od zvučnika, pa onako nakratko zašumi. Prvo sam i mislio da je to, pa sa detaljno provjeravao kable, dal slučajno ne tresem nešto. Nije ništ od toga bilo, pa sam posumjao na flash, i kad iskjučim flash (chrome mi je defaultni browser) to se više ne događa. Zvuk može biti svaku drugu minutu, može jednom u 10 minuta, a može i svaku minutu. Pa sam stavio druge browsere da vidim dal je i tamo, u operi i u IE9 ista stvar. Mogu gledati sve videe, i ništa se inače ne ruši, makar mi je jučer youtube bio nešto kilavi, ali možda se samo poklopilo. Koliko kužim, samo na indexu, nisam drugdje primijetio. Komp je čist, malwarebyte i microsoft sec. es. ne nalaze ništa, nit inače imam bilo kakvih problema. Uz to, ponekad primjetim lagano treperenje strelice miša, na to stranici koliko se sjećam. Maknuo flash i reinstalirao chrome, i opet isto.
Ima netko sličnih iskustava, čini mi se od kad je izašao 10.2 flash da stalno neke buhe se događaju, a u jednoj drugoj temi ovdje na forumu sam pročitao da su se pojavile neke problematične reklame na našim portalima ( http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/browseri-se-ruse-/93407.aspx )
Se još kome to događa, jer ja stvarno ne znam više u kom smjeru gledati.