Pozdrav svima.
Imam mali problem. Stojim u stanu kod jedne osobe koja ima thomson twg850-4, pokušavao sam se sojiti sa laptopom žicom na taj router pa nije htjelo nego samo spoji PC od te osobe. Uglavnom, dugo sam se zezao s tim i na kraju zvao bnet službu za korisnike i rekli su mi da ova osoba kod koje stanujem ima samo najam modema, pa stoga istovremeno samo jedan uređaj može biti spojen na mrežu. O ovome sam pisao nedavno u ovoj temi ali sad je ispalo da sam bezveze pokrenuo novu temu. Eto poručujem administratorima da mogu zaključati temu koju sam prethodno linkao. Napisao sam to i u toj temi za svaki slučaj. Uglavnom da se ja vratim na bit svog problema. Zanima me mogu li ja to nekako to sve spojiti da radi bez da osoba kod koje stanujem mora mijenjati ili potpisivati novi ugovor sa uključenim opcijama koje mi trebaju. Čitao sam po internetu da postoji switch kojeg spojiš sa 3 utp kabla: 1 ide sa PC-a u switch, 1 sa laptopa u switch i 1 od switcha do routera, odnosno modema. Sad ne znam jeli to moguće da sve proradi i bili to radilo samo ako to sve pospojim i resetiram router da on dodijeli ip adrese svakom uređaju? Molim za omoć i neki savjet.
Lijep pozdrav.