TL WR740N ne staje wif

poruka: 14
|
čitano: 3.483
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

Imam problem s gore navedenim routerom.

Zivim u Sarajevu i imam BHTelecom internet od 10 mb/s.

Dobio sam od njih ZXDSL 831 Series modem s kojim nemam problema sasvim solidno radi.

Racunar mi je povezan s wifi routerom, a iz routera ide kabal do modema i iz modema ide internet kabal do telefona.

WiFi koriste, dva android mobitela i jedan Ipod, i do prije dva dana je sve normalno radilo.

Sad konektujem se na wifi, i normalno radi nekih 10-15 minuta, i onda samo odjednom nestane wi fi tacke, odem u postavke da se ponovo konektujem uopste nema konekcije a na racunaru ima.

Poslije toga moram restartovat router i onda se vrati sve na normalno i tako opet 10 minuta.

Zna li neko u cemu je problem, da li je to routera ili do mene ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

Moze li iko pomoci, hitno je ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

možda nešto smeta frekvenciji wifi signala u tvojoj blizini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: TL WR740N ne staje wif
meclaren1 kaže...

Imam problem s gore navedenim routerom.

Zivim u Sarajevu i imam BHTelecom internet od 10 mb/s.

Dobio sam od njih ZXDSL 831 Series modem s kojim nemam problema sasvim solidno radi.

Racunar mi je povezan s wifi routerom, a iz routera ide kabal do modema i iz modema ide internet kabal do telefona.

WiFi koriste, dva android mobitela i jedan Ipod, i do prije dva dana je sve normalno radilo.

Sad konektujem se na wifi, i normalno radi nekih 10-15 minuta, i onda samo odjednom nestane wi fi tacke, odem u postavke da se ponovo konektujem uopste nema konekcije a na racunaru ima.

Poslije toga moram restartovat router i onda se vrati sve na normalno i tako opet 10 minuta.

Zna li neko u cemu je problem, da li je to routera ili do mene ?

U postavkama rutera za wireless stavi fiksni kanal (npr.11) a ne Auto!

13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif
Druze bio mi je na 11, a ima nesto zanimljivo, prije toga na par sati sam uradio update software-a na mobitelu u pitanju je SE xperia arc s i sad je 4.0.4 ice cream sadwich, prije toga mi je bio 2.3.4 gigerbread i radilo je normalno sve do update-a, kad mi je ugasen wi fi na mobitelu, i kad idem na wi fi preko ipoda sve je normalno, ne nestaje konekcije, mozda je nesto do software-a ?? :/

0 0 hvala 0
15 godina
meclaren1 kaže...
Druze bio mi je na 11, a ima nesto zanimljivo, prije toga na par sati sam uradio update software-a na mobitelu u pitanju je SE xperia arc s i sad je 4.0.4 ice cream sadwich, prije toga mi je bio 2.3.4 gigerbread i radilo je normalno sve do update-a, kad mi je ugasen wi fi na mobitelu, i kad idem na wi fi preko ipoda sve je normalno, ne nestaje konekcije, mozda je nesto do software-a ?? :/

da ako ti ostali rade ok onda ti je problem do mobitela ... probaj još promjenit u ruteru wifi mode u b,g only ili samo u g!

15 godina

Isto tako ažuriraj firmware na ruteru jer novi ispravlja dosta grešaka iako nije vezano za ovaj tvoj problem.

13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

Eh do mog mobitela je bilo.

Sad sam promjenio internet i provajder mi je donio cisco epc3925 router.

E sad u njemu je i modem i wi fi router, al ovaj uredaj nema onu antenicu.

Posto se jedan komsija spajao prije na moj stari router, i signal mu je bio odlican, sad pomocu ovog routera signal mu je skroz slab i puca mu konekcija stalno.

Kako mogu da pojacam signal eto samo da mu ima 2 crtice jer covjek ulazi samo navece da provjeri fb i tako to. ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

Moze li neko pomoci ? !

<div style="width:410px;height:120px;"><object width="410" height="100"><param name="movie" value="http://www.pik.ba/carousel.swf">&
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 12:06 (meclaren1).

0 0 hvala 0
15 godina
meclaren1 kaže...

Moze li neko pomoci ? !

Očito taj cisco ima slabiji wireless signal ... u postavka možeš pojačat ga na 100% ali mislim da je tako po defaultu tako da ništa od toga

13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

A postoji li neka improvizacija ?
mogu nesto napravit da bi malo bolji signal bio  

<div style="width:410px;height:120px;"><object width="410" height="100"><param name="movie" value="http://www.pik.ba/carousel.swf">&

0 0 hvala 0
15 godina
meclaren1 kaže...

A postoji li neka improvizacija ?
mogu nesto napravit da bi malo bolji signal bio  

eventualno da ti susjed ili ti kupi još jedan ruter koji bi služio kao repeater ili tebi kao još jedna ruter ...

Ne znam koliko ti je susjed udaljen

13 godina
neaktivan
TL WR740N ne staje wif

Susjed mi je udaljen nekih 15 metara, ali izmedu nas imaju 3 zida :/
a imam ja jos jedan router, medutim kako sam promjenio internet taj mi je postao viska 

0 0 hvala 0
15 godina
meclaren1 kaže...

Susjed mi je udaljen nekih 15 metara, ali izmedu nas imaju 3 zida :/
a imam ja jos jedan router, medutim kako sam promjenio internet taj mi je postao viska 

pa onda ga samo spoji na ovaj novi pa probaj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice