Speedtouch i "otvoreni" portovi

poruka: 5
|
čitano: 2.557
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle, kao "ponosni" vlasnik speedtouch 706 modela (na Amisu sam) otvorio sam portove koji su potrebni za Call of Duty MW3 da mi NAT bude open, no iako je sve u routeru odrađeno, svi firewallovi ugašeni, meni je NAT type i dalje: Strict , iako u postavkama routera je sve kako bi trebalo.

Dakle slika portova;  I naravno, assignao sam to sve na moj komp, ali eto i dalje ne radi.

http://img214.imageshack.us/img214/329/openport.jpg

jel zna netko na koji način se to još može rješit? ..jer očito je da nešto ovdje ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:39 (Doovx).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Speedtouch i "otvoreni" portovi
Doovx kaže...

Dakle, kao "ponosni" vlasnik speedtouch 706 modela (na Amisu sam) otvorio sam portove koji su potrebni za Call of Duty MW3 da mi NAT bude open, no iako je sve u routeru odrađeno, svi firewallovi ugašeni, meni je NAT type i dalje: Strict , iako u postavkama routera je sve kako bi trebalo.

Dakle slika portova;  I naravno, assignao sam to sve na moj komp, ali eto i dalje ne radi.

[img]http://img214.imageshack.us/img214/329/openport.jpg[/img]

jel zna netko na koji način se to još može rješit? ..jer očito je da nešto ovdje ne radi.

Navikni se, nakon 3 modema promijenjena još uvijek nisam uspio dobiti da je NAT open u MW2, sumnjam da je druga situacija s MW3.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
13 godina
neaktivan

ma živa retardacija, još nisam sreo osobu ko je to uspio otvorit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:51 (Doovx).

0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti baš treba za hostat, kada sam ja igrao s eplati, on je znao ukopčat onu Kasdu prastaru koja je napravljena da je otovorena uvijek i bilo bi mu open.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na Siemensovu SX763 port forwarding radi bez problema. Provjereno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice