Toshiba Satellite l675-120

poruka: 3
|
čitano: 1.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Toshiba Satellite l675-120 problem !!

Pozdrav svima,

imam slijedeci problem :

pri paljenju navedenog laptopa ventilator procesora se ne pali .. zavrti se samo jedanput kada stisnem tipku paljenja i dalje je ugasen.. i naravno to stvara probleme procesoru koji se pri igranju grije i do 90 celzijevaca i prouzrocava gašenje samog laptopa.. ispod laptopa je cooling pad koji je pomogao jedno vrijeme, ali sad opet problemi s gašenjem.. naravno to stvara problem da se procesor ugrije i onda se tek aktivira ventilator koji zagrijani procesor i koji je pod naporom naravno nemoze ohladit.. kako da slozim da se ventilator pali pri paljenju kompjutera i da se negasi ?

i koji su nacini za ubranje ventilatora ? neki program ili u biosu negdje ? bilo mi mi jako drago da se javi netko tko ima doticni laptop kao i ja i ima slicne probleme koje je uspio rijesiti..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 16:31 (duxyebj).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toshiba Satellite l675-120

Probaj u biosu ugasiti fan control, a ako se ne bude i dalje palio vjerojatno je krepao vent.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Toshiba Satellite l675-120

nema tog u biosu, poceo se vrtit nakon nekog vremena.. ovako jos jedno pitanje kako bi ja mogao ubrzati taj ventilator da jace hladi ? probao sam s speedfanom al mislim da nepomaze jer se bas nerazumijem u taj program.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice