Slusalice i mikrofon

poruka: 11
|
čitano: 5.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Slusalice i mikrofon

Slusalice su ukopcane u pojacalo, a mikrofon iza u zvucnu.

E sad...kada ustekam slusalice u prednje ulaze od kucista mikrofon se ugasi.

Dali postoji neka opcija da mikrofon i slusalice rade zajedno kada su tako ustekani?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slusalice i mikrofon

Ma mora postojat neki nacin da se izbjegne automatski redirect na prednji panel... -.-

Samo kaj sam njub pa to neznam slozit...pomagajte :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Slusalice i mikrofon
Sale_ds kaže...

Ma mora postojat neki nacin da se izbjegne automatski redirect na prednji panel... -.-

Samo kaj sam njub pa to neznam slozit...pomagajte :p

Imaš u postavkama od zvučne da to isključiš, potraži negdi, siguran sam da ima!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
14 godina
neaktivan
Slusalice i mikrofon

Nasao sam jedino "Allow this aplication to take exclusive control of this device" ali nema ucinka.

Sad sam skuzio da mikrofon i slusalice rade zajedno jedino ako slusalice ustekam prije nego se javim na poziv preko skypa ali mi se i dalje zvuk sa pojacala ugasi, a treba mi sve troje na taj nacin istovremeno :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Nasao sam jedino "Allow this aplication to take exclusive control of this device" ali nema ucinka.

Sad sam skuzio da mikrofon i slusalice rade zajedno jedino ako slusalice ustekam prije nego se javim na poziv preko skypa ali mi se i dalje zvuk sa pojacala ugasi, a treba mi sve troje na taj nacin istovremeno :/

MA to Sedmica hebe!?
Na XP-u je sve radilo "sirovo" ak je ukopčano, svira, a na Sedmici sto vragova treba namjestit!?
Ajd razjasni, mi malo sve, znači mikrofon iza u matičnu, slušalice na pojačalo, pojačalo iza u matičnu, jel tak radi?!

14 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...

MA to Sedmica hebe!?
Na XP-u je sve radilo "sirovo" ak je ukopčano, svira, a na Sedmici sto vragova treba namjestit!?
Ajd razjasni, mi malo sve, znači mikrofon iza u matičnu, slušalice na pojačalo, pojačalo iza u matičnu, jel tak radi?!

Tak radi, al meni treba..

Pojacalo iza, mic iza, slusalice naprijed..dakle da slusalice ne dobivaju zvuk preko pojacala jer sam vec jedne tak skurio 

15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...

MA to Sedmica hebe!?

Tak radi, al meni treba..

Pojacalo iza, mic iza, slusalice naprijed..dakle da slusalice ne dobivaju zvuk preko pojacala jer sam vec jedne tak skurio 

A ne znam, traži, ja imam Realtek driver-e i u njima imam mogućnost da postavim dali da se stražnji panel isključi ili ne isključi kad ukopčam nešto naprijed, a i ne znam zašto jednostavno ovako mislim da ne bi trebalo biti problema!?

14 godina
neaktivan
Slusalice i mikrofon

Uspio sam..skinuo sam manualno drivere od zvucne i uz njih dobio program u kojem sve mogu postelavat.

Ove prije je win povuko tak da je zato hebalo..tnx

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 15:03 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Windowsi instaliraju genericke dirvere i jako rijetko do nikad ne dobijes napredne funckije. Uvije je bolje staviti drivere od proizvodjaca hardwarea.

:)
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Uspio sam..skinuo sam manualno drivere od zvucne i uz njih dobio program u kojem sve mogu postelavat.

Ove prije je win povuko tak da je zato hebalo..tnx

Eto ga, neka si ti to uspio rješit!? Namigiva

15 godina
neaktivan
Slusalice i mikrofon

moze pomoc hitno mi je !!

Naime kupio sam nove sluske i kad ustekam u komp jedna strana sluske ne radi jedna radi i mic kad razgovaram sa ljudima prek skype-a njima samo krci i zuji i cuju sami sebe !!!!porbo sam sluske kod susjeda njemu rade!!!!!

HITNO POMOC!!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice