Nece da radi zadnji utor za sluske i mic

poruka: 6
|
čitano: 963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav

Imam problem a neznam kako ga rijesiti, naime, zadnji utor za slusalice i za mikrofon nece da rade, a prednji rade, ima li kakav driver za to ili ?

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nece da radi zadnji utor za sluske i mic
hahhaajaads kaže...

Imam problem a neznam kako ga rijesiti, naime, zadnji utor za slusalice i za mikrofon nece da rade, a prednji rade, ima li kakav driver za to ili ?

Ako je prije radilo i ništa nisi mijenjao niti na koji način, onda imaš kvar utora otraga.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
14 godina
protjeran
hahhaajaads kaže...

Pozdrav

glupo mi uopce pitati jesi u audio c. panelu stavio da ti zvuk puca samo naprijed?

evo recimo ovak kod mene izgleda

ako stavim sluske radi mi samo prednji panel na kucistu...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 21:35 (Stjepanj).
12 godina

Ma nista nije od toga... sad otiso na stranicu od asrocka i vidio koji je audio driver, skinuo resetiro pc i evo sad radi., valjda mi se zeznulo prilikom clean instala windowsa  ;)

#LOCK

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

Pozdrav

Instaliraj za matičnu drivere.

10 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

Pozdrav

Koju matičnu imaš? Nisi dobio cd sa driverima? Imaš drivere za HD AUDIO... Repair ili reinstall... Pa javi kako je prošlo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice