Dakle ovako, na smeću od kompa iam integralnu grafulju, pa sam uzeo drugu iz starog kompa (radeon 9200 se) i zbriso stari driver, disejblo integralnu, ugasio komp, isteko iz napajanja, stavio grafu, dignuo win, inst novi driver (skinut s neta, amd stranica) i sve izgleda lijepo - dok ne počnem npr igrat cityville na fejsu (xD) ili pokrenem red alert 2 (vječna igrica), mafia itd - tad se komp smrzne i moram ga resetirat na gumb. Probo sam doslovno 5-6 puta reinstalirat drivet, istekat ga, provjerio zice, pocistio prasinu, bla bla bla.. nista ne pomaze.. Kad istekam grafu i prebacim se na integriranu, inst driver za nju sve super, nema stekanja, samo kaj s tim nemrem pogledat south park na netu bez da mi slika ne steka, ili npr normalno surfat jer je sve usporeno.. probam ustekat radeon 9550 i inst driver i opet steka, vratim se na integralnu i opet sve oke.. i oke, mislim si - možda nisu kompatibilni grafulja i maticna - al kak je do sad 3 mjeseca radio bez stekanja?! ugl da ne duljim, dole je moja konfa (mizerna) pa ak imate kakav savjet slobodno recite.. i da - noob sam 1/3 xD
maticna - intel celeron D 331, 2666MHz (20x133)
chipset na MB - VIA P4M800 Pro
sistemska memorija - 1024 MB
tip bios-a - Award (04/04/07)
grafika - radeon 9200 series - secondary (64 MB)
- radeon 9200 series (64 MB)
3d akceleratorski cip - ati radeon 9200 se (RV280)
monitor - plug and play monitor, (NoBD) (710NH3CY04911)
zvucna - VIA AC'97 Enhanced audio controller
mislim da je to ono bitno (everest)

... gragicka nema svoj ventilator i cim je ustekam i upalim komp, zagrije se na nekih reko bi 50 stupnjeva (mogu je drzat u ruci, al je vruca xD) ..