INNO3D GTX 780 prevara na garanciji?

poruka: 7
|
čitano: 1.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje kupio sam u 9 mjesecu 2014.g. u Njemačkoj karticu INNO 3d gtx 780 i platio je nekih 700 eura. 3 godine garancije. Pošto radim s videom nisam puno opterećivo karticu. Nakon malo više od godinu dana instaliro nove NVIDIA-ine drivere i krenuo igrat prvu igricu. Nakon 10 min black screen i ništa...Pošaljem je na garanciju čekam oko 3 mjeseca da dobijem info kad ono retailer pošto se ne proizvodi više mi nudi 180 eura ili gtx 960. Kupio je radi 2304 cuda corova, a oni mi nude karticu sa 1024? Duplo lošiju po mom mišljenju. Kontaktiram INNO 3d direktno na svaki mogući mail nema odgovora. Znači ima li ko iskustva sličnih i što mi je činiti?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: INNO3D GTX 780 prevara na garanciji?
jureesh kaže...

Evo jedno pitanje kupio sam u 9 mjesecu 2014.g. u Njemačkoj karticu INNO 3d gtx 780 i platio je nekih 700 eura. 3 godine garancije. Pošto radim s videom nisam puno opterećivo karticu. Nakon malo više od godinu dana instaliro nove NVIDIA-ine drivere i krenuo igrat prvu igricu. Nakon 10 min black screen i ništa...Pošaljem je na garanciju čekam oko 3 mjeseca da dobijem info kad ono retailer pošto se ne proizvodi više mi nudi 180 eura ili gtx 960. Kupio je radi 2304 cuda corova, a oni mi nude karticu sa 1024? Duplo lošiju po mom mišljenju. Kontaktiram INNO 3d direktno na svaki mogući mail nema odgovora. Znači ima li ko iskustva sličnih i što mi je činiti?

koliko se meni čini, trebali bi ti ponuditi karticu vrijednu također 700 eurića

ako neće, reci im da ti ne odgovara takva zamjena i traži povrat novaca, pa nek se misle

14 godina

moraju ti ponuditi vrijednost koju si platio tj. 700 eura +! nemoj da te zeznu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 16:23 (Luka123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A kako ih legalno natjerati kupio sam preko ebay-a i imam sve dokumente i račune + priznata mi je garancija.

16 godina
jureesh kaže...

A kako ih legalno natjerati kupio sam preko ebay-a i imam sve dokumente i račune + priznata mi je garancija.

Pa kud preko eBay-a grafičku uzimat... Zahtjevaj od njih GTX 980 I NI JEDNU DRUGU jer to je današnji ekvivilent.

Sigurno su ti podvalili refurbished grafičku, jer očito je da im Inno 3D neće dati novu.

Ako si platio PayPal-om, uvijek možeš napraviti chargeback (u note slikaj račun da si im grafu poslao nazad i dodaj par e-mailova koji potvrđuju da su ju ispitali tako da ne mogu poreći da im nikada nije pristigla.)

10 godina
neaktivan

A to je ovlastena trgovina sa vise tisuca kupaca.

16 godina
jureesh kaže...

A to je ovlastena trgovina sa vise tisuca kupaca.

Kakve veze ima kad su smećari

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice