Gigabyte P35DS4

poruka: 9
|
čitano: 1.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gigabyte P35DS4

Kako napraviti da s ovom matičnom pločom bootam s USB flash memorije? U bios-u imam postavke samo za USB HDD,USB FDD i USB CDrom. Kada pokrenem s stick-a Acronisov bootabilni softwer ne želi ga učitavati već nastavi s podizanjem windowsa tj bootanjem s HDD-a? Googlao sam,međutim ništa pametni nisam izgooglao. Dali ova ploča uopće podržava bootanje sa stick-a? Molim pomoć,važno mi je...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gigabyte P35DS4
Ja imam istu plocu, Rev 2.0, te je meni to radilo prosle godine kad sam dizao neki XP koliko se sjecam za prijatelja ... stavio usb na 1 mjesto u boot priorityu. Mozes na ggts.gigabyte.com.tw postaviti upit, stvarno su brzi i korisni. Koji proc imas na toj ploci i koju verziju BIOSa? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Gigabyte P35DS4

Verzija bios-a je F5 a CPU je E6850 3,00 Ghz. Postavio sam već na prvo mjesto bootanje s USB HDD-a,ali i dalje ne želi. Boot-a sa hard diska i učitava windowse. Treba mi učitati Acronis sa stick-a...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ajde ti updateaj bios. To je prastaro ... trebao bi barem F11 stavit. Ako ti radi, stavi F14 sta je zadnji.
16 godina
Gigabyte P35DS4

Ima li način da updatan bios iz windowsa jer nemam floppy disk na računalu? Ako ima,uputi me da sad ne tražim po netu. Hvala.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ima. Skini program @BIOS, a imas i na GIGABYTEovom CDu sta si dobio s plocom.
Pokreni ga, tamo odaberi da ti s NET-a skine zadnju verziju, odaberi USA server i eto ga.

Ili, idi na www.gigabyte.com.tw i tamo skini sve biose za svoju plocu, snimi ih na USB i taj USB nazovi "1", bez dugih imena i slicno. Ustekaj ga, resetiraj racunalo i na POST screenu udri END i uci ce ti u QFlash utility.
16 godina
Gigabyte P35DS4

Digao sam bios na F14,međutim i dalje ne boot-a stick a opcije su ostale iste: USB HDD.USB FDD i USB CD ROM...Šta dalje?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Znaci uspio si na F14 ... meni nece preko F12. Kad sam imao proc kao i ti, nisam mogao preko F12. Sad imam Q9550 i nece preko F12 :(
A neznam zasto ti nece :( Jesi otvorio topic tamo na ggts.gigabyte.com.tw
16 godina
Gigabyte P35DS4

Poslao sam pitanje,sad čekam odgovor...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: