Kako napraviti da s ovom matičnom pločom bootam s USB flash memorije? U bios-u imam postavke samo za USB HDD,USB FDD i USB CDrom. Kada pokrenem s stick-a Acronisov bootabilni softwer ne želi ga učitavati već nastavi s podizanjem windowsa tj bootanjem s HDD-a? Googlao sam,međutim ništa pametni nisam izgooglao. Dali ova ploča uopće podržava bootanje sa stick-a? Molim pomoć,važno mi je...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ptspclan.com | visit us ^^
Verzija bios-a je F5 a CPU je E6850 3,00 Ghz. Postavio sam već na prvo mjesto bootanje s USB HDD-a,ali i dalje ne želi. Boot-a sa hard diska i učitava windowse. Treba mi učitati Acronis sa stick-a...
ptspclan.com | visit us ^^
Ima li način da updatan bios iz windowsa jer nemam floppy disk na računalu? Ako ima,uputi me da sad ne tražim po netu. Hvala.
Pokreni ga, tamo odaberi da ti s NET-a skine zadnju verziju, odaberi USA server i eto ga.
Ili, idi na www.gigabyte.com.tw i tamo skini sve biose za svoju plocu, snimi ih na USB i taj USB nazovi "1", bez dugih imena i slicno. Ustekaj ga, resetiraj racunalo i na POST screenu udri END i uci ce ti u QFlash utility.
Digao sam bios na F14,međutim i dalje ne boot-a stick a opcije su ostale iste: USB HDD.USB FDD i USB CD ROM...Šta dalje?
A neznam zasto ti nece :( Jesi otvorio topic tamo na ggts.gigabyte.com.tw
Poslao sam pitanje,sad čekam odgovor...