Ne znam da li ovo spada u hardverske ili softverske probleme, ali mi vuce na hardver...
Uglavnom, bio sam na kompu normalno ko i svaki dan i odjednom mi se zacrnio monitor i prestao raditi komp. Resetirao sam ga, prvo je imao neke okomite crte po sebi, onda su se pojavile velike zelene tocke po ekranu, pa kad je dosao do onoga "Windows is starting up" su se ponovo pojavile te crte i kad je trebao uci u windowse, nije usao nego se pojavila mreza nekih bjelih tocaka na ekranu i na tom je stao. Pokusao sam ga ugasiti s alt+F4, ali nisam uspio, tako da pretpostavljam da bas nije radio komp, a ne da je problem u prikazu slike.
Onda sam usao u safe mode, i tu radi manje-vise normalno (ovo pisem iz sm). Jedino sto primjecujem su neke zelene tockice na ekranu (nisu random nabacane, nega bas mreza njih po cijelom ekranu).
Nije problem u monitoru (monitor je ujedno i tv, a tv normalno radi), a zamjenio sam i VGA kabel, nije ni u njemu problem.
Najcudnije mi je ovo sto radi u safe mode, a nece normalno
Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Zamolio bih sto prije odgovore, ako je moguce, jer je petak pa ako mi ne mozete ovako pomoci, da ga brzo odnesem tamo gdje sam ga kupio da ga pregledaju da ne moram cekati cijeli vikend
hvala