da sa grafom je sve ok
Mozda neko zna u cemu je problem
- poruka: 64
- |
- čitano: 8.234
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ma ono mogao si vec odavno skinuti neki od programa i testirati hard i memoriju i provjeriti temperaturu procesora i na taj nacin ih eliminirati i tad ti ostaje dvije najvece mogucnosti a to su napajanje i graficka, mada mi se nekako vise cini da bi graficka mogla biti u pitanju.
A ovako ti ljudi daju savjete, ali ti nedajes nikakvu povratnu informaciju o tome sto si pokusao napraviti do sada i sto radi a sto ne.
graficka mi je ok nada se jer na frendovom kompu radi normalno a hard sad terstiram a temp od procesora mi je uvijek na 28-35 barem tako pise na everestu
samo neznam sta na everestu znaci Aux i GPU dioda to mi je na 48 C
preporuka stavi si vistu ultimate i sve ponovo lijepo instaliraj drivere i ako ti bude dalje matična je u pitanju
a radio je pola godine na xp-u i sad je to pocelo jeb...
to se i meni događalo dok nisam prešao na vistu ultimate service pack 1
a ok ae probat cu jedino mi jos to preostaje al se cudim zasto me je to pocelo sad jeb... ako je prije radio
Nevjerujem da je do windowsa, al ak očeš, uvijek možeš provjerit i reinstalirat windows koji koristiš
formatiro sam ga vec i opet je to
da je ram u pitanju nebi ti se windows niti diga kad je meni jedna pločica izgorila moga san samo uć u bios.
kao šta su ti idrugi rekli moguće da ti je do napajanja meni se to isto događa, pa sam prominija napajanje i opet mi se događa, tako da bi mogla bit matična pločaa nevirujem da je to do windowsa ja sam ih osobno masu instalira i do njih sigurno nije
ako sam dobro vidija piše ti i da ti je velik CPU usage a to ćeš rješit tako da instaliraš ponovo windows
to mi je veliko jer sam radio u everestu pa on opterecuje sve do kraja
a kad ovako radim u njemu mi je oko 30-45
a da pitam jel moze bit do hladanjaka od proca jer mi ne puse van moguce da je od prasine
i sad sam skuzio da mi je graficka dosta topla a ovo na slici mi je skoro pa vrelo je mozda to kakav problem sa maticnom onda
upali komp u safe modu, deinstaliraj graficku, startaj komp normalno instaliraj nove nvidijine drivere i to bi bilo to
a od kud da skinem nove drivere il dasamo instaliram one sa cd-a
Probaj sa matične izvaditi bateriju pa je opet vratiti.
Možda će pomoći.
to je ona mala okrugla ako mislis na nju vec sam ju i skinuio i kupio novu i opet nis
Jel ti se možda jako zagrijava hladnjak od čipseta?
ma vruca je jedino graficka tamo di nema ventilatora i ovaj northbridge je dosta vruc i to je to drugo je sve totalno hladno
Imo sam i ja problema sa ASrock-om ploče su "po meni" jako nekvalitetne i brzo se kvare.
Najbolje bi ti bilo da kupiš novu i problem riješen.
znas mozda sta znaci AUX i GPU dioda jer mi je na tome bilo 55 C i onda mi se nakon 2 min komp zaledio
ljudi skuzio sam u cemu je problem graficka mi se zagrijava i onda mi padne sistem a sad bi me zanimalo ako ko zna kako mogu pojacat to hladenje ( temp od GPU 60 C, AUX 58 C, CORE 49 C) jer trenutno nemam para za novu graficku. hvala svima na savjetima
ma to je pocelo malo prije wotlka a u wotlku stalno i skuzio sam da se zagrijava previse vidio sam to u everestu i sad me zanima dal to grijanje mogu kako smanjit il moram cekat drugu placu i sve skresat na graficku
Probaj sa SpeedFan programom. I otvori kućište. Ako neide, čekaj plaću, pa mjenjaj grafičku ili sistem hlađenja na njoj