Toshiba Satellite A135-s4467 ekran

poruka: 6
|
čitano: 4.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Toshiba Satellite A135-s4467 ekran

Naime imam Toshibu Satellite a135-s4467 i ekran koji je prestao raditi. Kada ga palim prvo se pojavi onaj ekran di pise Toshiba i odma u sekundi se ugasi i nece se paliti. Probao sam tipke fn+f5 i nista. kada ga spojim na drugi monitor sve radi. Cak se i moze vidjeti sadrzaj ekrana ali je jako jako taman i slabo se vidi. Kao da se pozadinsko osvijetljenje gasi. Dali mi netko moze pomoci u cemu je problem. Trebam li novi ekran ili sto.. Svi savjeti su dobro dosli... Hvala puno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite A135-s4467 ekran

A dali možeš posvijetliti sliku na tom drugom monitoru?

Prvi zaključak koji se nameće je da ti je otišla grafička. Pitanje je sad dali se ona može zamjeniti, ili moraš mijenjati cijelu matičnu (vjerojatno ovo drugo).

16 godina
neaktivan

Drugi monitor radi savrseno. Moze se mijenjat rezolucija i sve samo taj monitor od laptop nece. Zamisli kako kad na mobitelu se ugasi svijetlo a ekran ostane raditi samo puno tamnije je to.... tako nekako radi.. nije za rad pogodan

17 godina
neaktivan

Ako ti je slika na drugom monitoru savršena, onda mi izgleda da ti je problem  u kabelu koji "vodi" od grafičke do monitora laptopa. Nosi to u servis.

16 godina
neaktivan

Ok..... Hvala na pomoci!

15 godina

Da ne otvaram novu temu, jer imam isti problem ali na drugom prijenosniku.

Prilikom paljenja laptopa, sve uredno prođe ali nema slike na ekranu. Spajanjem laptopa na vanjski monitor, na vanjskom monitoru ima slike i sve je u redu.

Pretpostavljam onda da je problem u kabelu koji spaja ekran laptopa sa grafičkom, ili u samom ekranu laptopa. Nakon paljenja se primjeti razlika u crnoj boji između ugašenog i upaljenog, odnosno kada se laptop upali, zaslon prijeđe iz skroz tamne crne u nešto svijetliju nijansu (mrvicu), kao da radi a nema što prikazati.

Zanima me okvirno cijena takvog kabela, model laptopa je fujitsu siemens esprimo V6535.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice