Toshiba - koji odabrati

poruka: 14
|
čitano: 2.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba - koji odabrati
pitanje

Ukratko nećkam se između TOSHIBA Satellite Pro A300-15W i TOSHIBA Tecra S5-14R. 

Zanima me koja je od grafičkih kartica bolja, ATI Radeon™ HD3650 512MB (do 1279MB dijeljeno) ili  nVIDIA Quadro NVS 130M 256MB do 2GB. S nVidiom se u paketu dobije nesto slabiji procesor i jos neke sitnice manje nego kod Satellite-a. Koji od ova dva prijenosnika bi vi radje uzeli?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba - koji odabrati

definitivno A300. bolja grafika što se igranja tiče. bolji procesor jeftiniji

17 godina
neaktivan
sick00 kaže...

Ukratko nećkam se između TOSHIBA Satellite Pro A300-15W i TOSHIBA Tecra S5-14R. 

Zanima me koja je od grafičkih kartica bolja, ATI Radeon™ HD3650 512MB (do 1279MB dijeljeno) ili  nVIDIA Quadro NVS 130M 256MB do 2GB. S nVidiom se u paketu dobije nesto slabiji procesor i jos neke sitnice manje nego kod Satellite-a. Koji od ova dva prijenosnika bi vi radje uzeli?

Ovisi za što koristiš laptop. Tecra ima profi grafu, i ako igraš, zaobiđi taj laptop. Iskreno, ne bih uzeo ni jedan laptop jer za te pare ima boljih.

Obavezno napiši što ćeš na njemu raditi!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Pretežno  catia, photoshop, cad, ponesto video obrade i slicni programi. Eventualno pokoja igra (al nista pretjerano). Koji laptop bi preporucio u slicnom cijenovnom rangu (recimo do 10k).

17 godina
neaktivan
sick00 kaže...

Pretežno  catia, photoshop, cad, ponesto video obrade i slicni programi. Eventualno pokoja igra (al nista pretjerano). Koji laptop bi preporucio u slicnom cijenovnom rangu (recimo do 10k).

Evo, ovo nije loše - http://www.nabava.net/acer-aspire-6920g-core-2-duo-320gb-hdd__27411_p.php

17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
sick00 kaže...

Evo, ovo nije loše - http://www.nabava.net/acer-aspire-6920g-core-2-duo-320gb-hdd__27411_p.php

prednost grafička i full HD ekran ali je proc malo u banani
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...
kompotko kaže...
sick00 kaže...

prednost grafička i full HD ekran ali je proc malo u banani
 Da, malo je lošiji od one prve toshibe, no ima više RAM-a, veći disk i mrvicu bolju grafu.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

ovaj ima lošiji proc tamam za onoliko koliko je bolja ova grafa od one u toshibi(3650). te rame može iskoristiti samo s 64-bitnim OS-om, inače kao da ih nema

17 godina
neaktivan
Toshiba - koji odabrati

može mišljenje o toshiba satellite p300d-10v mislim je kupiti pa me zanima vaše mišljenje,a služila bi mi većinom za pogledati film,muziku,internet i možda da mogu zaigrati neku igricu tipa nogometa i world in conflict...

ASUS M2N-E,AMD x2 5600+,NVIDIA 9800 gx2,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,SEAGATE BARRACUDA 320GB
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 20:25 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

može mišljenje o toshiba satellite p300d-10v mislim je kupiti pa me zanima vaše mišljenje,a služila bi mi većinom za pogledati film,muziku,internet i možda da mogu zaigrati neku igricu tipa nogometa i world in conflict...

Jako sličan laptop možeš dobiti za 5200 kn. 

Notebook ACER Aspire 5520G, (4LX.ALX0C.001), AMD Turion64 X2 TL-60 (2.0GHz), 15.4'''''', RAM 4GB DDR2, 250GB HDD, NVIDIA® GeForceTM 8600M GS, (512MB), BT2.0, camera, Linux - u HGSpotu
17 godina
kompotko kaže...
 Ovisi za što koristiš laptop. Tecra ima profi grafu, i ako igraš, zaobiđi taj laptop. Iskreno, ne bih uzeo ni jedan laptop jer za te pare ima boljih.

Ja isto razmisljan o kupnji A300-15W. Mozes li mi molin te rec koji su to modeli bolji za tu lovu(oko 8100 kn)!!!
17 godina
neaktivan
JohnW kaže...
kompotko kaže...

Ja isto razmisljan o kupnji A300-15W. Mozes li mi molin te rec koji su to modeli bolji za tu lovu(oko 8100 kn)!!!
 Ovo je dosta slično, a dosta jeftinije.
http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina
kompotko kaže...

Notebook ACER Aspire 5520G, (4LX.ALX0C.001), AMD Turion64 X2 TL-60 (2.0GHz), 15.4'''''', RAM 4GB DDR2, 250GB HDD, NVIDIA® GeForceTM 8600M GS, (512MB), BT2.0, camera, Linux - u HGSpotu
Koja je fora s tim modelom da je tako jeftin?
Da ga ima uzeo bih ga.
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
kompotko kaže...

Koja je fora s tim modelom da je tako jeftin?
Da ga ima uzeo bih ga.
 Vjerojatno stigla nova pošiljka pa su jeftino platili, a tim je i cijena povoljna. Inače, totalni best buy u tom, ali i višem cjenovnom rangu...
http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice