Preporuka Cooling pad-a za laptop

poruka: 4
|
čitano: 2.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Želio bih kupiti cooling pad za Hp 6710b zbog ljetnih temperatura,temperatura processora je oko 55 C nakon 12-ak sati rada.

Cooling pad bi kupio u Linksu,jer sam iz VK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Preporuka Cooling pad-a za laptop
tahoe kaže...

Želio bih kupiti cooling pad za Hp 6710b zbog ljetnih temperatura,temperatura processora je oko 55 C nakon 12-ak sati rada.

Cooling pad bi kupio u Linksu,jer sam iz VK.

http://www.links.hr/?naziv=hladenje-za-notebook-coolermaster-notepal-x2-do-17-crno&option=artikl&id_kategorija=016004&id_artikl=016.000.272

Valentin
14 godina
protjeran

55°C nije neka alarmantna temperatura radi koje je nabava coolera potrebna.

Ipak, čisto radi očuvanja zdravlja komponenti kao i smanjenja grijanja površine gdje držiš dlanove cooler je prihvatljiva solucija.

Za eventualno radikalnije skidanje temperatura mislim da bi bilo bolje očistiti hladnjak i promjeniti pastu na procesoru. Potonje je korisno samo ako laptop nije nov i koristi se preko godinu dana jer do tada mislim da nema još toliko prašine da bitno utječe na hlađenje.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je temperatura 55 C nakon 12-ak sati rada,ali temperatura tjekom 5-6 sati rada ne prelazi 45 C i matična ploča je oko 40-45 C.

Cooler pad sam mislio uzet zbog ljetnih temperatura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice