Laptop i zvucna kartica

poruka: 4
|
čitano: 3.999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Laptop i zvucna kartica
pitanje

Pozdrav.Trazim laptop koji ima neku kvalitetnu zvucnu karticu(poluprofi)- ako postoji takav???!! Ne externu.Ako netko zna za nesto interesantno neka da prijedlog-zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 21:56 (tihi05).
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Laptop i zvucna kartica

Mislim da ni jedan prijenosnik nema neku turbo zvučnu. Ako se hočeš usrećiti morat ćeš potažiti eksternu. Što se tiče kvalitete zvuka odnosno zvučnika mislim da je tu Toshiba najbolja jer ubacuju harman/kardon zvučnike.

download do besvijesti!!!
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Laptop i zvucna kartica
autorov komentar

Ma da i ja koliko god surfao i citao nigdje nisam nasao laptop sa kvalitetnom zvucnom,ne mogu vjerovat da u tolikoj ponudi raznih konfiguracija nema nista takvog.Treba mi za snimanje  muzike( live) pa mi njegovi zvucnici i sam areprodukcija nije toliko bitna.Externu imam ali nju moram posebno vuci za sobom pa spajati kablove ....ali izgleda da je to jedini nacin.Hvala na odgovoru.

14 godina
neaktivan
offline
Laptop i zvucna kartica

Da ne otvaram novu temu, trebala bi mi neka zvucna kartica za laptop. Zvucnici su logitech z523, uglavnom ce se spajat na njih eventualno na neke bolje slusalice, pa me zanima neka zvucna kartica s kojom bi mogo dobit bolji zvuk od ovog sadasnjeg. Svejedno jel eksterna ili ne jer cu izvadit dvd drive i ubacit nju ako treba, dapace, bolje interna ako su one jeftinije i kvalitetnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice