- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo prijatelju odapea napaćeni smartbox od 400w pa sam ga malo porastavlja,izvuka ventilator i prekidač, uz jedan tutorial malo proučia djelove napajanja a kutiju iskoristia :D
I ja sam se malo ponovio!
Ispod svake cijene kupio sam NOVU Gainward GeForce GTS 450 512MB GDDR5 i tako poslao svoju staru Point of View GeForce 9500GT u zasluženu mirovinu.
Gainwardice u CW Shopu u Banja Luci prodaju po cijeni od 109 KM (s dostavom cca. 500 KN) što je zaista ispod svake cijene.
Ja sam sad sretan čovjek, a COD: BO, F1 2011 i ostale igrice koje igram na svojoj konfi od sada će "letjeti"!
Danas uzeo Pioneer SE-M390 za 189 kn. Mislim da nema bolje za tu cijenu, zvuk je odličan, bass također, imam i slušalice in ear od SE i čuje se približno, makar kod SE sluški je bass možda mrvicu jači, ali ovdje na Pioneerovim je sve nekak usklađenije. Svakako preporuka ako tražite nešto za općenitu uporabu. :D
E da, i ono najvažnije, udobne su. ;)
Evo malo radio pa se i malo obnovio.Zanimljivo,Hyper je doslovno i vise nego duplo veci od ove HD 4670 koju trenutno imam,glomazan je.
P67 Pro3 B3
8GB DDR3 Red Vengeance
I5 2500K
Hyper 612S,mrcina
Posto mi je vec duze vrijeme kuciste u raspadu, odlucio sam kupit novo, al prvo sam pucao na CM690 i posto nikad novaca ne stignem skupit, odlucio od frenda kupit posto mu doma skuplja prasinu vec
Dosao kod mene, slozili, sve radi kao urica. Jos nabacili OC proca na 3.0
Evo i moj zakašnjeli poklon.Nije baš nešto ali poslužiti če za ROG connect.
Barem ću ga goristiti jer je HAF na redu za još jednu modifikaciju
Posto mi je vec duze vrijeme kuciste u raspadu, odlucio sam kupit novo, al prvo sam pucao na CM690 i posto nikad novaca ne stignem skupit, odlucio od frenda kupit posto mu doma skuplja prasinu vec
Dosao kod mene, slozili, sve radi kao urica. Jos nabacili OC proca na 3.0
Evo jos malo slikica, jucer sam zaboravio stavit tepih ( ) i 2 neonke sam provukao kroz kuciste van sad sve izgleda fantasticno
Sta kazete, kolika bi bila manja vibracija u kucistu ako stavim gumene podplatke ( ono sta ide ispod matice )
Evo malo sam si dao truda i napraio neke preimake, ali da ne duljim imate sve u mojoj temi kao i više slika.
Neka malo rezimiramo prošlu godinu.. ništa značajno ali bolje išta nego ništa.
evo da stavim par slika nove i stare konfe, stara je trenutno u pogonu a novu sad krecem sastavljat nakon 1-2 mjeseca mukotrpnog nabavljana komponenti:D
Kvaliteta slikano s mobom..
sory na neredu bit ce bolje:)
evo jos slika
prijatelj mi je proda svoju koristenu logitech g15v2 za pisljivih 150kn, 2 ure smo je cistili i sad je ko nova prezadovoljan sam, također malo sam stol razmišta pa... :D a uovaj prekidac sta vidite u kejsu sam izvuka siz starog napajanja i sad mi je to za paljenje ventilatora u onome bay-u di su inace cd room-ovi itd.... naci tamo di su 5.25 incni
btw taj prijatelj si je za 1000kn sa ebay-a uzea mehanicku tipkovnicu firme "ducky", rec cu vam samo da je mehnička tipkovnica nesto savršeno, al ne bi ja da toliko para za to xd