Posto mi je noga zagipsana i ne smijem ic van il se ic vozit, igrao sam se s kompom malo i cak nije tolko lose ni ispalo.
Na proljece mozda padne mod kucista
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo jucer sam prijatelju pomoga sastavljat novi pc,( pitbull na forumu )
ukratko:
silverstone raven rv03
asus sabertooth p67
inter core i5 2500k + corsair h70
8gb kingstoneove 1600mhz memorije
corsair ax750w
corsair sandforce 60gb + wd green 1tb
nvidia gtx570 SOC
Evo uz par problema konfa je slozena i radi!
Slikao sam dok sam radio pa pogledajte...
Jedino me brinu temperature procesora..
Mozda se neke slike ponavljaju neznam. sori ako da..
Kvaliteta nije bas nesto jer je slikano mobitelom.
stara seagate barracuda 120gb pustila je dušu pa sam se malo poigra da doznam kako hdd radi, mislim znam kako hdd radi al nisam nikad vidi uzivo kako se vrti, i fascinantno brzo je, kad jee zatvoren onaj poklopac ga masu utiša i nebi se nikad reklo da se tako vrti, a sve je tako centrirano savršeno da se dobije dojam da stoji.
Evo reefresh neki. Uzeo iz podruma zamjensko kuciste, i uspio utrpat jedva sve u njega . Nadam se da ce i druga grafa stati.
Zadnje 3 slike su slike tt big typhoona. Malo se zapustio
trebao mi brzinski jedan monitor i na prepad kupio prvo sto sam ugrabio (odabir trajao 2 min). uvjet bio sto jeftinije. ovo mi je za jedan sekundarni strojcic...inace za primarni stize Dell IPS.
kome treba 22 inca jeftinjara, mogu mu preporucit ovog Acera...A221HQ,premda sam bio skeptican i kupio na slijepo, aparat je SKROZ OK!
plus:
- obicni tft lcd, nigdje pozadinskog probijanja, na rubnicima tek kad buljis u crno.
- svi pixeli na broju lol
- jeftino brate...1000kn
- stalak, piano rubnici, konekcije dvi & 15pin dsub, full hd...sve koretno i uredno za jeftinjarsku klasu
minus:
- 5 tipki za regulaciju...nevidljive na dnu...boze sacuvaj, pipas na slijepo
- hladne boje
- nagib stalka od samo par stupnjeva
- ne bas sjajan vertikalan kut gledanja
evo slike starog kučište kojeg opet koristim dok ne srredim cosmosa :)
malo sam se potrudio oko kablova, a iza ni ne stane kabel toliko je iza usko da debljina kabla jedve stane dok konektor nema šanse al mislim da je ok ispalo
zadnja slika mog anteca ikad :( prodan sa svim ventovima ( i ovim enermaxovim i potenciometrom) 700kn