ATi / Nvidia fanovi

poruka: 511
|
čitano: 93.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

nVidia, nVidia i samo nVidia. E da jesam li već rekao nVidia.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
protjeran
RE: ATi / Nvidia fanovi
StormZg kaže...
giga kaže...
Dragon wizard kaže...

ATI bolje sve, čovječe... SmijehSmijehSmijeh

aa zato drajveri stalno kašju a temperatura kako kaze ćovik bogami moš jajca frigat i tomije neki proizvod za vrh
  meni nije jasno što vama to znači da driveri kašlju,šta nekakvo trzanje loš catalyst????
Ja imam atija oduvijek i nikakvih problema. 
 mozda ti nemaš ali drugi imaju
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...
giga kaže...

Al ova dječica sigurno nikad nisu ni čula za Voodoo...al to su bile kartice, kakva mrtva nVidia ili ATi...
 a jak ti je bija taj Voodoo ćudo jedno a štosi onda kupija novu grafu ka je ta tolika zvjerka prošlosti
 Piše se čudo, a ne ćudo. Također, piše se što si, a ne štasi.

Zato jer sam prisiljen, a kompanija koja je prozvodila Voodoo kartice više ne postoji. Oprosti što sam nostalgičan. nVidia je najbolja jer je najbolja i najbolja je a ATi nije! Zadovoljan?
 a tiš mi J.J govorit kako da ja pišen, pišen kako me mate naućila ušljivćeBelji se
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
giga kaže...
DaffyDuck kaže...
giga kaže...

Al ova dječica sigurno nikad nisu ni čula za Voodoo...al to su bile kartice, kakva mrtva nVidia ili ATi...
 a jak ti je bija taj Voodoo ćudo jedno a štosi onda kupija novu grafu ka je ta tolika zvjerka prošlosti

Zato jer sam prisiljen, a kompanija koja je prozvodila Voodoo kartice više ne postoji. Oprosti što sam nostalgičan. nVidia je najbolja jer je najbolja i najbolja je a ATi nije! Zadovoljan?
 a tiš mi J.J govorit kako da ja pišen, pišen kako me mate naućila ušljivćeBelji se
 ja stvarno neznam jesi ti mozda neki knjizevni genije ili si mozda kupija maturu pa sad prodajes pamet stvarno neznam neka ljudi pisu kako znaju sto se sad mora svadat oko toga jos lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll loooooooooooooooo..........
MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
16 godina
giga kaže...
DaffyDuck kaže...
giga kaže...

piše se naučila, a ne naućila i ušljivče, a ne ušljivće.

17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

a jbg

mozda on i stisne č ali tipkovnica prepoznaje ć

hehhe

lolIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
ATi / Nvidia fanovi

ATI

17 godina
angel of fire kaže...

a jbg

mozda on i stisne č ali tipkovnica prepoznaje ć

hehhe

lolIzlanuo se

ja bi reko da on diktira kompu a komp sam piše...
to bi objasnilo nepostojanje glasa/slova "Č" ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 10:21 (LittleNicky).
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

ATi

17 godina
ATi / Nvidia fanovi

ati

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

Update rezultata : ATi 33 glasa

Nvidia 22 glasa

Audi R8 - born of powerful ideas
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 16:07 (Batista).
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Ja navijam za svoj DŽEP, trebali bi i vi isto, jer nekada je isplatljivije kupiti AMD ATI nego Nvidiu a nekada obrnuto!

Ali nekako mi je Nvidia prirasla srcu (jer duze vremena koristim Nvidiu) pa ju vise volim, iako ne tvrdim da je AMD ATI losiji, tu su oni, cesto zamjenjuju mjesta!

16 godina

samo nvidia!

http://www.nfl.com/
16 godina
neaktivan

ATI za sada dok je serija 4800 povoljnija od Nvidije serije 200, a za koji tjedan? nikad se ne zna.

16 godina
neaktivan
giga kaže...
StormZg kaže...
giga kaže...
Dragon wizard kaže...

ATI bolje sve, čovječe... SmijehSmijehSmijeh

aa zato drajveri stalno kašju a temperatura kako kaze ćovik bogami moš jajca frigat i tomije neki proizvod za vrh
  meni nije jasno što vama to znači da driveri kašlju,šta nekakvo trzanje loš catalyst????
Ja imam atija oduvijek i nikakvih problema. 
  mozda ti nemaš ali drugi imaju
  ma ja samo pitam što se sve podrazumijeva pod probleme s driverom?
Možda je nekima hardwer u pitanju. 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

ima sam ati 8500 i derala je igre cak i most wanted je radio al na nekim low detaljima ali je isao

onda sam imao sapphire 2400XT i isto je me stvarno iznenadila ta kartica iz nize klase je pokretala COD4, Need for speed pro street i tako neke naslove

i sad cu si uzet vjerovatno HD4670, jer svi je hvale da za te novce daje najbolje performansi

zivjeo ATI Osmijeh

17 godina
neaktivan
StormZg kaže...
  ma ja samo pitam što se sve podrazumijeva pod probleme s driverom?
  najčešće problemi u igrama, smrzavanja, problemi na određenim OS-ima (dakle da se kolju međusobno pa onda ljudi za to krive OS) i slično.
Only God (& mod) can judge me
16 godina
ATi / Nvidia fanovi

A gdje je Matrox ????? Dajem svoj glas za Matrox.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nVidia...

P.S. - moderatori, razmislite o zatvaranju topica jer se u njemu može sam spammati i svađati

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 14:40 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

A gdje je Matrox ????? Dajem svoj glas za Matrox.

Naslov teme je ATi / Nvidia fanovi.
Ali bez obzira i na to sumnjam da imaš dotičnu grafu u mašini. Možda nekoj na tavanu ili podrumu.
Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan

nVIDIA

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
2029.MN4 kaže...

Nvidia. ATI može pobjediti samo kad spoji dvije kartice u jednu i doda par gigabajta GDDR 5 memorije...a to može i Nvidia...

uu koja kostantacija, pa ako moze zasto ne naprave. nego koriste stari GDDR3 koji je skuplji od GDD5
 Pa i napravili su to sa Nvidiom 295 GTX.
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

suzdržan.....nedolično mi je gajiti emocije prema nekom proizvođaču..gledam samo koji je povoljniji.

Svi ovi kaj kažu ATI u 99% slučajeva imanu HD48xx grafe...one su sada najisplativije, ali nije niti će uvijek biti tako...

17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Rambo je pretjerao i dobio godišnji.

Ostavite se budalaština.

Ako vam ova tema smeta ne citajte ju.

Ako nešto protivno pravilima piše prijavite ju ali nemojte pisat takve gluposti ko rambo

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

Pri kupnji, uvijek gledam ko nudi bolje perfomanse za manju cijenu. Ali mi je opet nekako ATi prirastao srcu.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 21:26 (UPDaTEa ŽeljaN).
16 godina
neaktivan

ATI zadnjih godinu  dana, ali prije sam uglavnom ugrađivao Nvidije. Moj zakon je ko da više za manje para. Trenutno svoju cijenu najviše opravdava serija 4800. Ne kažem da najnovije Nvidije nisu brže, ali su i skuplje.

17 godina
protjeran

Konačno izašli 9.1 za ATI, nakon višetjednog odugovlačenja i čekanja korisnika... Idem probati svoju novu ATIcu pa vidjeti je li išta bolje ili...? Hope so, my friend, I payed for it 400 bucks nearly last year. A ako ne...? Hm, možda opet budem Nvidia fan, a ne ATI boys.

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Ati Radeons 4 Life

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Za mene je ati bolji, i zato VOLIM ATI!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 11:45 (crossfire).
16 godina
neaktivan

nVidia - the way meant to be played ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice