nVidia, nVidia i samo nVidia. E da jesam li već rekao nVidia.
ATi / Nvidia fanovi
- poruka: 511
- |
- čitano: 93.744
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ATI bolje sve, čovječe...

a jbg
mozda on i stisne č ali tipkovnica prepoznaje ć
hehhe
lol
ATI
a jbg
mozda on i stisne č ali tipkovnica prepoznaje ć
hehhe
lol
ATi
ati
Update rezultata : ATi 33 glasa
Nvidia 22 glasa
Ja navijam za svoj DŽEP, trebali bi i vi isto, jer nekada je isplatljivije kupiti AMD ATI nego Nvidiu a nekada obrnuto!
Ali nekako mi je Nvidia prirasla srcu (jer duze vremena koristim Nvidiu) pa ju vise volim, iako ne tvrdim da je AMD ATI losiji, tu su oni, cesto zamjenjuju mjesta!
samo nvidia!
ATI za sada dok je serija 4800 povoljnija od Nvidije serije 200, a za koji tjedan? nikad se ne zna.
ATI bolje sve, čovječe...
ima sam ati 8500 i derala je igre cak i most wanted je radio al na nekim low detaljima ali je isao
onda sam imao sapphire 2400XT i isto je me stvarno iznenadila ta kartica iz nize klase je pokretala COD4, Need for speed pro street i tako neke naslove
i sad cu si uzet vjerovatno HD4670, jer svi je hvale da za te novce daje najbolje performansi
zivjeo ATI
A gdje je Matrox ????? Dajem svoj glas za Matrox.
SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM
SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nVidia...
P.S. - moderatori, razmislite o zatvaranju topica jer se u njemu može sam spammati i svađati
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A gdje je Matrox ????? Dajem svoj glas za Matrox.
nVIDIA
Nvidia. ATI može pobjediti samo kad spoji dvije kartice u jednu i doda par gigabajta GDDR 5 memorije...a to može i Nvidia...
suzdržan.....nedolično mi je gajiti emocije prema nekom proizvođaču..gledam samo koji je povoljniji.
Svi ovi kaj kažu ATI u 99% slučajeva imanu HD48xx grafe...one su sada najisplativije, ali nije niti će uvijek biti tako...
Rambo je pretjerao i dobio godišnji.
Ostavite se budalaština.
Ako vam ova tema smeta ne citajte ju.
Ako nešto protivno pravilima piše prijavite ju ali nemojte pisat takve gluposti ko rambo
Pri kupnji, uvijek gledam ko nudi bolje perfomanse za manju cijenu. Ali mi je opet nekako ATi prirastao srcu.
ATI zadnjih godinu dana, ali prije sam uglavnom ugrađivao Nvidije. Moj zakon je ko da više za manje para. Trenutno svoju cijenu najviše opravdava serija 4800. Ne kažem da najnovije Nvidije nisu brže, ali su i skuplje.
Konačno izašli 9.1 za ATI, nakon višetjednog odugovlačenja i čekanja korisnika... Idem probati svoju novu ATIcu pa vidjeti je li išta bolje ili...? Hope so, my friend, I payed for it 400 bucks nearly last year. A ako ne...? Hm, možda opet budem Nvidia fan, a ne ATI boys.
Ati Radeons 4 Life
Za mene je ati bolji, i zato VOLIM ATI!!!!!!!!!!!!
nVidia - the way meant to be played ;)