ATI Radeon :D
ATi / Nvidia fanovi
- poruka: 511
- |
- čitano: 93.725
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
sto je ovo neki ati klan ili mi se cini:-)
Ja sam za onog ko za manju cjenu da bolje performanse.
ljudi kakav ati imasan 4 razlićita atija i uvik je nešto kašljalo sad iman 8800gts i neman nikakvi problema
sa kašljanjem drajvera fred mi ima 4870HD i stalno ga nešto prca i kaze da bi je narađe bacija u p.m
a znam i još nekolicinu koji imaju njegovo mišljenje .
nekazem da ATI baš ništa nevallja ali mogli su to bolje sritkat i zato ipak Nvidija
Molim!
...ati,nvidia...to nekaj za jesti!?
...ljudi vi zasigurno niste čuli za S3 Chrome
...Chrome 500....that's the stuff!
...NOT!
Mah trebali bi hrvati sad u krizi napravit tvornicu grafičkih i spustit Ati i nVidiu na pod hehe
"odma bi nas u EU" hehe
Ja sam ATI boy ili Nvidia fan tako da je svejedno i meni i drugima... He, he! Sad sam Ati boy jer mi u potpisu stoji 4870! A prije sam bio drugo.
Molim!
...ati,nvidia...to nekaj za jesti!?
fanATIk
nVidia... oduvjek sam joj vjeran...
ATI zauvijek i navijeke. Bolji od Nvidie, na vrhu tržišta. Bolje performanse, bolji dizajn, bolje sve, čovječe...
ATI zauvijek i navijeke. Bolji od Nvidie, na vrhu tržišta. Bolje performanse, bolji dizajn, bolje sve, čovječe...

ATI bolje sve, čovječe...
nVIDIA FTW!!!
ATI bolje sve, čovječe...
svATI da je bolji ATI...
Imam Nvidiu,ali vise volim ATi, 1+ za ATi
Ispalo je da sam dosad koristio ati, ali nvidia isto dolazi u obzir ako uz dobru cijenu daje dobre performanse.
ATI naravno. još nikad problema s njim. driveri rade kak spada, temperature nisu visoke, a i tihe su, tako da stvarno ne kužim odakle vam to da ATI ima takvih problema.
Nvidia, nikad problema s njom dok mi se ati rušio poprilično bez obzira na performanse (9700PRO).
Za sad vode ATI-evci
ATI jeftina i drži prvo mjesto u svjetu sa svojom nadmočnom HD 4870 x2

NVIDIA the way it's meant to be played and ATI.
ATI jeftina i drži prvo mjesto u svjetu sa svojom nadmočnom HD 4870 x2

Ja sam za onog ko za manju cjenu da bolje performanse.
Suzdržan!!
Još jedan glas za ATI.
Mada se sve više držim odnosa između cijene i performansi.
Još samo reci da imaš Voodoo karticu u mašini i onda ti svaka čast!!!