ATi / Nvidia fanovi

poruka: 511
|
čitano: 93.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

ATI Radeon :D

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

sto je ovo neki ati klan ili mi se cini:-)Bogataš

MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

Ja sam za onog ko za manju cjenu da bolje performanse.

Sometime the best defense is to attack!
16 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

ljudi kakav ati imasan 4 razlićita atija i uvik je nešto kašljalo sad iman 8800gts i neman nikakvi problema

sa kašljanjem drajvera fred mi ima 4870HD i stalno ga nešto prca i kaze da bi je narađe bacija u p.m

a znam i još nekolicinu koji imaju njegovo mišljenje .

nekazem da ATI baš ništa nevallja ali mogli su to bolje sritkat i zato ipak Nvidija

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Molim!

...ati,nvidia...to nekaj za jesti!?

...ljudi vi zasigurno niste čuli za S3 Chrome

...Chrome 500....that's the stuff! Smijeh

...NOT!

16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Mah trebali bi hrvati sad u krizi napravit tvornicu grafičkih i spustit Ati i nVidiu na pod hehe

"odma bi nas u EU" hehe

17 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

Ja sam ATI boy ili Nvidia fan tako da je svejedno i meni i drugima... He, he! Sad sam Ati boy jer mi u potpisu stoji 4870! A prije sam bio drugo.

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
protjeran
RE: ATi / Nvidia fanovi
Jerkenovski kaže...

Molim!

...ati,nvidia...to nekaj za jesti!?

da to su ti odlićni čevapi u lepinji sa branimirove trznice od kojih nećes dobiti kašalj
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

fanATIk

17 godina
ATi / Nvidia fanovi

nVidia... oduvjek sam joj vjeran...

Kublach
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

ATI zauvijek i navijeke. Bolji od Nvidie, na vrhu tržišta. Bolje performanse, bolji dizajn, bolje sve, čovječe... SmijehSmijehSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

ATI zauvijek i navijeke. Bolji od Nvidie, na vrhu tržišta. Bolje performanse, bolji dizajn, bolje sve, čovječe... SmijehSmijehSmijeh

bolje sve?!?!'!?!
a temperatura?možeš jaja peći na hladnjaku
potrošnja?troši dosta više od gotovo jednake nvidiine kartice
buka?-kao avion

Toliko od ''BOLJE SVE''
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Dragon wizard kaže...

bolje sve?!?!'!?!
a temperatura?možeš jaja peći na hladnjaku
potrošnja?troši dosta više od gotovo jednake nvidiine kartice
buka?-kao avion

Toliko od ''BOLJE SVE''
 To ističu samo oni koji nemaju volje nositi se s tim sitnim problemima i lijeni su riješiti ih. Performanse imaju svoju cijenu, a što je bilo sa Nvidiom kad je pucala na high-end, pa se srušila na pod. Tko visoko leti, nisko pada. Smijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
protjeran
Dragon wizard kaže...

ATI bolje sve, čovječe... SmijehSmijehSmijeh

aa zato drajveri stalno kašju a temperatura kako kaze ćovik bogami moš jajca frigat i tomije neki proizvod za vrh
16 godina
ATi / Nvidia fanovi

nVIDIA FTW!!!

16 godina
neaktivan
giga kaže...
Dragon wizard kaže...

ATI bolje sve, čovječe... SmijehSmijehSmijeh

aa zato drajveri stalno kašju a temperatura kako kaze ćovik bogami moš jajca frigat i tomije neki proizvod za vrh
  meni nije jasno što vama to znači da driveri kašlju,šta nekakvo trzanje loš catalyst????
Ja imam atija oduvijek i nikakvih problema. 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

svATI da je bolji ATI...

Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Imam Nvidiu,ali vise volim ATi, 1+ za ATi

Death is not the end, she is a new beginning
16 godina
ATi / Nvidia fanovi

Ispalo je da sam dosad koristio ati, ali nvidia isto dolazi u obzir ako uz dobru cijenu daje dobre performanse.

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
16 godina

ATI naravno. još nikad problema s njim. driveri rade kak spada, temperature nisu visoke, a i tihe su, tako da stvarno ne kužim odakle vam to da ATI ima takvih problema.

16 godina
ATi / Nvidia fanovi

Nvidia, nikad problema s njom dok mi se ati rušio poprilično bez obzira na performanse (9700PRO). 

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

Za sad vode ATI-evci

Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
sk8 4 life kaže...

ATI jeftina i drži prvo mjesto u svjetu sa svojom nadmočnom HD 4870 x2

Neodlučan

Bogami "prvo" mjesto!!

Koja mi ponudi za sličnu cijenu bolje performanse, ja uzimam,  jer mi niti ATI niti nVidia ne plaća da ih hvalim i sl.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 11:17 (doktor1).
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

NVIDIA the way it's meant to be played and ATI.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 8:55 (Razer_Copperhead).
17 godina
doktor1 kaže...
sk8 4 life kaže...

ATI jeftina i drži prvo mjesto u svjetu sa svojom nadmočnom HD 4870 x2

Neodlučan

Bogami "prvo" mjesto!!

Koja mi ponudi za sličnu cijenu bolje performanse, ja uzimam,  jer mi niti ATI niti nVidia ne plaća da ih hvalim i sl.
 Trenutno se drzim rezultata ovog foruma i ove teme ! Prema tome zelim reci da ne postate takve poruke sa takvim sadrzajima da ne bi doslo do svadje ! Probat cu nakon svakih 50 poruka objavit rezultat ili moze to napravit netko od vas ako zeli (bez varanja) !
Audi R8 - born of powerful ideas
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 11:18 (Batista).
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Ja sam za onog ko za manju cjenu da bolje performanse.

Nema druge. Zasto se ljepiti za jednu firmu i samo kupovati te proizvode?
Malo razmišljajte više o sebi, a ne "imam ATi", "nVidia je bolja", "ne, ATi je bolji".... i tako u nedogled
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Suzdržan!!

17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Još jedan glas za ATI.

Mada se sve više držim odnosa između cijene  i performansi.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI X2HD4870 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
Voodoo
17 godina
neaktivan

Još samo reci da imaš Voodoo karticu u mašini i onda ti svaka čast!!!Namigiva

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice