- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
več 2 dana je ping 150 ponekad i više i vama isto ili samo meni ???
Si pogledao dal ti traži servere u EU ?
Meni je jednom bilo stavilo na US pa mi je isto bio takav ping, dok nisam skužio u čemu je problem.
I meni isto.
Si pogledao dal ti traži servere u EU ?
Meni je jednom bilo stavilo na US pa mi je isto bio takav ping, dok nisam skužio u čemu je problem.
a da malo objasniš onda gdje to možeš vidjet jer to sad prvi puta čujem da ima Us servera a da se mi isto možemo spojit ?????
a da malo objasniš onda gdje to možeš vidjet jer to sad prvi puta čujem da ima Us servera a da se mi isto možemo spojit ?????
Znači kada odeš na "To Battle" dolje ti se pojavi onaj Pop-out za queue, i piše ti dolje Region, kako već pa možeš izabrati. Rado bi nabacio screenshot ali sam nedavno friško nabacio OS pa nemam war thunder instaliran.
EDIT: ako želiš, nabaci screenshot kada se staviš u queue pa ću ti ja zaokružiti gdje da klikneš
tnx..... skužil sam gdje je to
Meni je u početku bilo US server dok nisam skužio i stavio na EU i onda ping nejde preko 70 nikad.
Danas sam kupio novi broj jednog domaceg casopisa za gaming kulturu,neka ostane neimenovan,da ne reklamiram. Skidam zastitnu foliju,listam stranice,i evo ga,recenzija War Thunder! Citam i ne vjerujem.
Igra je da ne kazem ispljuvana u svakom segmentu,od gameplaya do sucelja,navodnih bugova i izbacivanja sa servera. Ok,testirana je verzija za PS4,ali ne vjerujem da je bas toliko losija doticna verzija. Isti taj casopis vuce recenziju World of Warplanesa kroz zadnja tri broja(da,tri) i ustupio mu 3 stranice casopisa dok je WT-u samo jednu,da ne spominjem clanke o Wargamingu i WoT-u. Konacna ocjena za WoWp je 8/10,a WT 6/10. U pocetku sam igrao Wowp i cim sam isprobao WT wowp je pao u drugi plan!
Meni se cini kao da doticni casopis iz nekog razloga dize Wargaming i Wowp na pijedestal dok s druge "blati" WT
Danas sam kupio novi broj jednog domaceg casopisa za gaming kulturu,neka ostane neimenovan,da ne reklamiram. Skidam zastitnu foliju,listam stranice,i evo ga,recenzija War Thunder! Citam i ne vjerujem.
Igra je da ne kazem ispljuvana u svakom segmentu,od gameplaya do sucelja,navodnih bugova i izbacivanja sa servera. Ok,testirana je verzija za PS4,ali ne vjerujem da je bas toliko losija doticna verzija. Isti taj casopis vuce recenziju World of Warplanesa kroz zadnja tri broja(da,tri) i ustupio mu 3 stranice casopisa dok je WT-u samo jednu,da ne spominjem clanke o Wargamingu i WoT-u. Konacna ocjena za WoWp je 8/10,a WT 6/10. U pocetku sam igrao Wowp i cim sam isprobao WT wowp je pao u drugi plan!
Meni se cini kao da doticni casopis iz nekog razloga dize Wargaming i Wowp na pijedestal dok s druge "blati" WT
mogu oni blatit koliko im volja al kad igrači probaju sve im je jasno da je Wt puno bolja igra u svim pogledima ...i Wt bude puno više igralo starije ekipe a na Wot-u neka sam ostanu klinci...... bolje za nas ...... WT je dakelo najbolja igra u avionima i mogu srat koliko hoču po njoj al to kenjaju samo oni koji neznaju igrat jer im je igra preteška
Mah, pusti te debilane...
Osobno nikada ne čitam gaming časopise ili gledam game reviewe jel znam da je to sabornica, tko više šušne više dobiva... Meni je najbolje kada ja sam instaliram igru i vidim kakva je i dali mi odgovora. Osobno sam igrao World of Warplanes (a i WoT) čisto zbog društva iz razreda ali neke stvari mi se nisu dopale pa sam potražio alternative. Isprobao sam War Thunder i dopao mi se, a još kada dođu ground forces vidjeti čemo šta su nam pripremili...
Danas sam kupio novi broj...
Objektivnost tog casopisa vec duze vrijeme nije njihova vrlina i naravno sami igraci ce s vremenom prepoznat kvalitetu WT-a pa se ne treba previse zamarat takvim clancima.
Neko ko je možda plačen od strane wargaminga da pljuje WT .
Danas opet malo igrao Historical battle i Sim battle. Historical mi nikako ne paše jer neznaš jel simulacija ili arkada i ponekad se igra 5 na 5, dok je sim jako dobar iako smo ponekad samo 5 na 5 ali ga ljudi koji igraju najviše uništavaju. Prvo dugo čekam da se spojim, a kad se spojim skoro svaki put kad ostane jedan sam u bilo kojem timu taj leti iznad svoje baze jer ima podršku AAA ako treba i sat vremena. Ako se slučajno usudiš ići na njega nakon nekog vremena skine te njego AAA. Tako da na kraju ispadne jako dosadna borba, pogotov ako nemamo više bombardera. Pa runde traju predugo i na kraju pobijedi onaj koji ima više vremena i živaca.
Danas opet malo igrao Historical battle i Sim battle. Historical mi nikako ne paše jer neznaš jel simulacija ili arkada i ponekad se igra 5 na 5, dok je sim jako dobar iako smo ponekad samo 5 na 5 ali ga ljudi koji igraju najviše uništavaju. Prvo dugo čekam da se spojim, a kad se spojim skoro svaki put kad ostane jedan sam u bilo kojem timu taj leti iznad svoje baze jer ima podršku AAA ako treba i sat vremena. Ako se slučajno usudiš ići na njega nakon nekog vremena skine te njego AAA. Tako da na kraju ispadne jako dosadna borba, pogotov ako nemamo više bombardera. Pa runde traju predugo i na kraju pobijedi onaj koji ima više vremena i živaca.
U takvim slucajevima,probaj jako nisko letiti i u 2 "šusa" poskidaš sve AA okolo aerodroma.Meni je to upalilo par puta i nikada me AA nije skinuo,ali slične su situacije bile kada je jedan noob ostao živ i Bog-zna di je,pa od dosade postikadm AA na taj nacin!
Doduse Historical uvjek igram sa Chaikom (lv1),ne treba dugo cekati,jer server napuni ekipu sa avionima [xxx] koji kao kokoši lete i lako ih je za skinuti!
EU server rano ujutro,JA i samo jedan igrač,te "serverska ekipa [xxx]",zagrarantirana hrpa exp-a!
BTW: IvanOS kolega is squadrona mi je pokazao poprilično lak i brz(doduse dosadan) nacin za ostvarivanje lionsa,exp...Sa bombarderom rokati po bazama!
Na 6000 m rokati po bazi u timu(ja i on),sa onim Blenheimom skidamo baze.Iako zavrsimo zadnji na mjestu,nadogradnje i istrazivanja frcaju bolje nego kada poskidas 12 aviona sa nekim fighterom!Malo glupo zar ne?
Ali kako skinuti AA ako ti oko baze leti jedan lik koji to i čeka.
pa hvala bogu,vidi ga i povuce se nazad...Izvuci ga malo vani,a to ce ga izludit i ako je neki amater,to znaci, da ce krenut za tobom.I tu njega mozes lako okrenut,posto je neiskusan i sredit njega i bazu xDDD
M sam nadUvancen
Koja nacija ima najbolje bombere? Nosivost bombi, brzina itd...?
btw. evo jedna runda od malo prije.
Po meni Rusija, pa Njemačka.
Ja bi ipak stavio Švabe naprijed zbog He.a u pocetku su oni full dobri.
Ja bi ipak stavio Švabe naprijed zbog He.a u pocetku su oni full dobri.
Il-4 rastura
Il-2 se nalazi u mojoj garaži i neznam zašto ali taj avion se bolje okrene od bilokojeg fightera... Naravno više snjime uništavam ground targets ali kad se ukaže prilika onda se uključim snjime u dogfight.
Il-2 se nalazi u mojoj garaži i neznam zašto ali taj avion se bolje okrene od bilokojeg fightera... Naravno više snjime uništavam ground targets ali kad se ukaže prilika onda se uključim snjime u dogfight.
Pa zato što je taj avion bio strah i trepet u ratu i u stvarnosti su ga se njemci jako bojali, pogotovo tenkovi jer se obrušavao sa (vjeovali ili ne) 50 kg (prije su bacali 100 kg ali su skužili da i 50 kg uništi bez problema) bombama na njemačke tenkove i uništavao ih pogotkom odozgo, piloti su imali mu... to raditi jer se teško rušio i bio je dobro oklopljen....
+ 23mm cannons :D
U kojem modu igre? U arcadeu, svi avioni lete kao dvokrilci.
U Realistic Battle Il-2 je dosta okretan ako ideš dovoljno brzo (400-500km/h). No u zaokretima gubiš jako puno brzine, pa nakon nekoliko zaokreta ostaješ "sitting duck" sa 200 km/h.
Ti to ozbiljno?
U Realistic Battle Il-2 je dosta okretan ako ideš dovoljno brzo (400-500km/h). No u zaokretima gubiš jako puno brzine, pa nakon nekoliko zaokreta ostaješ "sitting duck" sa 200 km/h.
Ajde nek ti bude...
Pa arcade battle koristi "olakšani" letni model, što je tu čudno?
Napravio sam i test sa nekoliko "random" aviona i vidi se razlika između AB i RB moda.
U arcade modu avioni naprave zaokret u prosjeku 2-3 sekunde brže i manje gube na brzini prilikom zaokreta.
-Il-2 i La-7 u AB imaju otprilike isto vrijeme zaokreta kao i dvokrilac I-153 u RB.
Nisam pogledao filmić do kraja,nego onako "napreskokce" i nije mi jasno sta tu on pametno objasnjava?Letjeti nisko i izbjegavati fight?Kako fulati armored cars?
Ovo nije video nakon zadnjega velikoga patcha (jer ako se ne varam vise nema XP-a za takeoff),avioni su puno nestabilniji nego prije.
Ovaj njegov naglasak je za svakupohvalu!