Skida mi patch 20 KB/s.
EDIT: "Gift planes are being given out to starting from today, all the players who completed at least 10 tasks will receive their rewards within the next few days!"
O kakvim "zadacima" je riječ?
Skida mi patch 20 KB/s.
EDIT: "Gift planes are being given out to starting from today, all the players who completed at least 10 tasks will receive their rewards within the next few days!"
Skida mi patch 20 KB/s.
http://warthunder.com/en/news/383/current/
-Event u kojem si mogao dobiti XF5F i Tb-3 ako si obavio barem 10 od 17 misija za pojedini avion.
Meni su danas stigla oba aviona... I oba su jako loša.
XF5F ima slabo naoružanje, a Tb-3 je prespor...
http://warthunder.com/en/news/383/current/
-Event u kojem si mogao dobiti XF5F i Tb-3 ako si obavio barem 10 od 17 misija za pojedini avion.
Meni su danas stigla oba aviona... I oba su jako loša.
XF5F ima slabo naoružanje, a Tb-3 je prespor...
Di se nalaze da znam pogledati? Jesu tamo među ostalim avionima ili ti sami dođu u slot/garažu?
U tech treeju su. Na desnoj strani gdje su svi premium avioni.
Novi patch je napokon donjeo i indikatore za municiju.
A di se taj indikator nalazi?
Ja ga ne vidim
Evo krenuo i ja igrati ovo.
Kao veteran Il-2 Sturmovika i svih ostalih letalica, morao sam ovo probati.
Dvojba je bila World of Warplanes ili ovo, ali presudilo je ovo, jer imam domaće ekipe s kojima igram.
I nisam razočaran.
Nick je isti kao i ovaj pa me dodajte.
Pozdrav
Jel to server down ili šta?
a da cini se meni isto kaze connection error
Koliko aviona od recimo ranka 3 moram otključat odnosno kupit da bi mogao počet "research-at" avione ranka 4?
Trebas 4 tier 3 aviona za reserch tier 4, u tih 4 se racunaju premium avioni koje posjedujes toga ranka.
Jel postoji način da se prikaz municije ne mora svaki puta uključivati nakon svakoga logiranja?Da ono,bude trajan,poput recimo red aerobic smoke koji mi je uvjek ukljucen!
Jedno pitanjce u svezi bombardiranja...
Na slici je prikazano Main crosshair i secondary,lagging crosshair,zanima me,u kojem trenutku ispuštamo bombe na fixne mete na main ili secondary?
Zanimljivo je-barem kod mene,sa Rusima jako tesko ista mogu pogoditi,gotovo nikako mete poput pillboxa ispuštajuči na main ili secondary!
Dok nprm,kod drugih nacija sve je ok-na main pogađa "u sridu",samo Rusi zezaju!
Isto tako kod Ruskih attackera,koji nemaju bombarderski ciljnik isto tako fulanje ground targetsa je zagarantirano!
Ima li itko sličnih problema?
Slika koju si postao je krivo označena.
Main crosshair je jedino na što trebaš gledati prilikom bombardiranja.
Ono što je označeno kao "secondary" je ustvari "flight path marker", odnosno smjer kretanja zrakoplova.
Isti pokazivać možeš vidjeti ako se prebaciš na "HUD" pogled. (slika 2)
"pogled za bombardiranje" (slika 1) ima u sebi i "HUD" (označeno zelenom bojom) pa to može zbuniti igraća.
Znaći, ako želiš pogoditi metu sa bombom, samo rokaj na mjesto oznaćeo crvenim krugom na slici 1.
Što se tiće prikaza municije i temperature, isti problem imam i ja. Vjerojatno je u pitanju neki bug.
Pa cemu oupce sluzi flying path marker,kada gledas onako realno-ničemu,pogotovo u bombarderskom nišanu!?
Također nevezano za ovo gore,kod par ljudi sam cuo da se nakon patcha,avioni koje recimo "locka-aš",poprilično nerealno pocnu kretati u nepravilnim putanjama,prebrzo,kao da koriste na trenutke speed hack ili tako nesta!?
Pa cemu oupce sluzi flying path marker,kada gledas onako realno-ničemu,pogotovo u bombarderskom nišanu!?
Također nevezano za ovo gore,kod par ljudi sam cuo da se nakon patcha,avioni koje recimo "locka-aš",poprilično nerealno pocnu kretati u nepravilnim putanjama,prebrzo,kao da koriste na trenutke speed hack ili tako nesta!?
Služi da vidiš dal ti avion ide prema gore ili se spušta dolje. Ako je iznad nule, ideš gore, ako je ispod nule, ideš prema dolje, logično
A ovaj "bug" sa čudnim kretanjem protivnočkog aviona sam danas primjetio jednom.
Služi da vidiš dal ti avion ide prema gore ili se spušta dolje. Ako je iznad nule, ideš gore, ako je ispod nule, ideš prema dolje, logično
A ovaj "bug" sa čudnim kretanjem protivnočkog aviona sam danas primjetio jednom.
Ma dobro ok je sve to,totalno nepotrebna stvar,jer ti se bombarder ionako izravna automatski cim pređeš na taj pogled!
E sada u svezi sa time bugom o kretanju!
Ponekada cesto zbog sporoga neta imam LAG i tada se protivnicki avioni upravo tako ponasaju u mome "pogledu",no,kada laggas onda ti naciljani avion jednostavno nestane iz ciljnika i pojavi se recimo iza tebe i tako stalno!Ovo je cudno jer,sam bas danas ganjao jednoga Spitfirea i on je poceo krivudati nerealno brzo,ali sam ga uspio oštečivati čak i u toj putanji-dok kod lagga ti njega vidiš i dalje-dereš po njemu,a on je ustvari "duh" meci prolaze kroz njega iako ti je on vizualno na ciljniku,a u stvarnosti je iza tebe!
To mi je malo čudno,jer ako ga oštečujem,onda se on u stvarnosti krece tako!
Takav lag sam doživio par puta i vrlo je neugodno kad shvatiš da je lik iza tebe... Što se tiće tog nerelano brzog krivudanja aviona i to je tio laga.. Jučer ganjam jednoga pucam po njemu i lik mi nestane ispred očiju i meni otišli svi bodovi . Igra ponekad stvarno frustrira ali mogu joj pogledati kroz prste.
Flight path marker nema neku korist u borbi (pogotovo u arcadeu u kojoj je igra sastoji od 90% borbe), no zato je jako koristan kod letenja, te u realistic modu koji ima "realniji" letni model.
Recimo, za najefikasnije penjanje flight path marker nebi smio biti više od 5° ispod nišana jer nakon toga krila stvaraju previše otpora zraka i zrakoplov gubi brzinu.
Slika 2 koju sam postao iznad prikazuje dosta efikasno penjanje jer je napadni kut (odnos između nišana i Flight path markera) manji of 5°.
FPM je koristan i kod slijetanja na nosač zrakoplova jer sa FPM-om možete "ciljati" uže za zaustavljanje.
Ili općenito kod slijetanja gdje napadni kut ne smije biti veći od 15° jer dolazi do gubitka uzgona.
A ove nagle promjene kretanja se vjerojatno događaju zbog laga pa kada računalo dobije pravu informaciju o položaju, naglo prebaci avion. To se često događa u arcadeu gdje ima puno manevriranja i greške u položaju su češće.
Probati cu objasniti,zasto mislim da to krivudanje nije povezano sa lagom!
U slucaju laga:
Protivnik se krece zakrivljenim putem od tocke A-B-C(B je sredisnja tocka krivulje) i to je njegova stvarna krivulja.Mi koji,laggamo njega vidimo da se krece od tocke A do C u pravocrtnoj liniji,B tocka nestaje usljed lagga-u tome slucaju tocka B se "nadoknađuje" ubrzanom kretnjom protivnika ili je jednostavno nema,time protivnik nam "nestaje" i teleportira se na tocku C!Manje-vise to je tako kada lagga.
Ukratko,ta točka B je lazna i ako je mi vidimo-pucamo u prazno!
Ovaj bug:
Mi zrakoplov mozemo oštetiti u svakome trenutku njegovoga nepravilnoga kretanja,čak i u famoznoj točki B,ako smo dovoljno brzi.
Uostalom informacije o pingu bodu u oci od zelene boje u takvim trenucima-sto opet nije slucaj kod lagga,kada su one ljubicaste ili crvene.
U svojih 10-tak godina igranja online igara,nagledao sam se lagganja za cjeli zivot,ovaj bug jasno da upucuje na lagg,no poprilično je neobičan,jer dopušta "vizualno oštečenje protivnika u nerealnom vremenu" dok laggas!Takvo što sam samo vidio kada netko koristi hack!
Prije 10-tak minuta jedan te isti igrac je bježao od mene u pravocrtnoj liniji "stepenasto prema gore",kao da "pumpa" i time je abnormalno ubrzavao
....no džaba to njemu,kada sam se baš ono "nameračio" na njega i stepo ga 4 puta!
Fixed an issue with “Show ammo” and “Show temperature” settings being impossible to save. Napokon
Completely changed FMs of these planes (according to data sheets)...
Znate li što znači taj FM?
Completely changed FMs of these planes (according to data sheets)...
Znate li što znači taj FM?
FM = Flight Model
ukratko to ti je kako se avion ponasa
Trenutno igram World of tanks i World of warplanes pa sam odlucio i ovo probat pa me zanima koji su avioni most noob friendly
Pokušaj s rusima, dosta su dobri tak da kažem :)
Trenutno igram World of tanks i World of warplanes pa sam odlucio i ovo probat pa me zanima koji su avioni most noob friendly
Igra je kao i WOT samo sa avionima, uglavnom imaš više vrsta aviona i svaki od njih zahtjeva drugačiji pristup i igru...moja ti je preporuka za početak krenui sa Britancima, a poslije što hoćeš...osobno igram sve nacije i sve avione i onda tek vidiš mane i prednosti. Najgori su mi Ameri osim bombardera B17 s kojima trenutačno igram.
Moja preporuka su Britanci ili Rusi.
Rusi su dosta jaki, no okretljivost im je mana. Britanci su dosta jaki i solidno okretljivi.
britanci i rusi su najbolji za pocetnika, ali i u daljnjim tierovima i usudio bih se reci da imaju najlakse endgame jetove..sad samo ovisi dali ti se vise dopada okretnost (britanci) ili "firepower" (rusi) :)
Tražim kakav squadron tj. klan za timsko igranje. Počeo sam aktivnije igrati i bilo bi mi zabavnije imati nekoga za zajedničko rammanje grindanje.