War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 439.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: War Thunder
Shamrock kaže...

Pa arcade battle koristi "olakšani" letni model, što je tu čudno?

Napravio sam i test sa nekoliko "random" aviona i vidi se razlika između AB i RB moda.

U arcade modu avioni naprave zaokret u prosjeku 2-3 sekunde brže i manje gube na brzini prilikom zaokreta.

-Il-2 i La-7 u AB imaju otprilike isto vrijeme zaokreta kao i dvokrilac I-153 u RB.

Pa jbt skoro svaki dvokrilac će se brže okreniti od ostalih aviona, osim Japanskih...ali usporediti dvokrilce i ostale lol....

Frka85
16 godina
stručnjak kaže...

Pa jbt skoro svaki dvokrilac će se brže okreniti od ostalih aviona, osim Japanskih...ali usporediti dvokrilce i ostale lol....

Pa to se on tako izrazio misleći da je u arkadi avione lakše kontrolirati i okretati nego u simulaciji. Što je i istina, avioni se ne ponašaju jednako i svaka greška tamo te može koštati. Prevelika brzina pri spustu može te strgati. Pilot ti se onesvijesti pri prevelikoj G sili itd.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
stručnjak kaže...

Pa to se on tako izrazio misleći da je u arkadi avione lakše kontrolirati i okretati nego u simulaciji. Što je i istina, avioni se ne ponašaju jednako i svaka greška tamo te može koštati. Prevelika brzina pri spustu može te strgati. Pilot ti se onesvijesti pri prevelikoj G sili itd.

Pa znam ...igrao i osjetio kako je kad ti krilo ode...lol

Frka85
15 godina
War Thunder

Može mi netko objasnit razliku između tih cannon-a?

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Može mi netko objasnit razliku između tih cannon-a?

Sve ti pise, svaka mucnicija je za nesto... Armor penetrating, zapaljiva municija... itd. itd...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
War Thunder

meni ovo izgleda bolje nego wot :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

Danas sam do kraja istrazio yak 7 i odma ga kupio,1-2 hit-a i odma skineš protivnika,sviđa mi se :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
niko10 kaže...

Danas sam do kraja istrazio yak 7 i odma ga kupio,1-2 hit-a i odma skineš protivnika,sviđa mi se :)

Ja ću danas/sutra otključat Yak 9T, fali mi još oko 2 k research point-a.

@btw. trebal bi preporuku. U kaj bi bilo najbolje da uložim 240 golden eagles-a? Dodatni slot, lionse, research point-e ili nešto deseto? {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina

Kod takvog kalibra moraš sporije pucati :) jel u protivnom spread metka če biti prevelik ali kad ga pogodiš ovaj ostane u komadima :D

što se tiće eaglsa mislim da ti se najviše isplati kupiti dodatni slot.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
16 godina
War Thunder

Kupio nedavno BF109 F1 i ne vidim koja je prednost tog aviona naspram BF109 E3 kojeg sam prije imao. F1 ima duži turn time, sporije se penje i ima jedan top manje. Ima neka tajna zašto se nalazi ispred E3 u onoj grani iako po statistikama slabiji od prijašnjeg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

Ljudi,jel mi mozete reci da li su ameri stvarno losa klasa ili sam ja los???Ugl,najvise koristim AirCobra avion,ali stvarno mu je okretanje sporo i dosta sirok luk radi dok se zelim okrenuti...Tako npr,lovim lika i on mi na kraju dodje sledja bez problema,a primjetio sam da lik se normalnom brzinom okrene bez problema.Dok ja bas usporim,posto znam da ljudi rade onu semu kao da uspore i tako dodju iza tebe.Ali mene okrene svaki hebeni avion bez beda i onda ja ga nemogu skinuti nikako....Znate mozda kakvu preporuku aviona od amera ili sta uopce upgredati na tom avionu ili neki tip,kako da ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Nekako kod rusa mi je onaj mali biplane Zuhorovski kako već se zove najdraži, prava zvijer.. 

Majke mi
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Koji je to trofej za kojeg si dobio milju?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 13:51 (Reichz).
13 godina
Reichz kaže...
Cromaki kaže...

Koji je to trofej za kojeg si dobio milju?

To je neki battle trofej, govore da je random "jackpot" 

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/70387-battle-trophy-jackpot/

Majke mi
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Nekako kod rusa mi je onaj mali biplane Zuhorovski kako već se zove najdraži, prava zvijer.. 

Kako dobijes golden eagles?

EDIT:Krivo sam vidio :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 15:00 (niko10).
17 godina
Endymon kaže...

Ljudi,jel mi mozete reci da li su ameri stvarno losa klasa ili sam ja los???Ugl,najvise koristim AirCobra avion,ali stvarno mu je okretanje sporo i dosta sirok luk radi dok se zelim okrenuti...Tako npr,lovim lika i on mi na kraju dodje sledja bez problema,a primjetio sam da lik se normalnom brzinom okrene bez problema.Dok ja bas usporim,posto znam da ljudi rade onu semu kao da uspore i tako dodju iza tebe.Ali mene okrene svaki hebeni avion bez beda i onda ja ga nemogu skinuti nikako....Znate mozda kakvu preporuku aviona od amera ili sta uopce upgredati na tom avionu ili neki tip,kako da ja

Ameri su svi većinom Zoom-and-boom avioni to što pokušavaš nekog sa njima dobiti u turn fight-u, je upravo ono u čemu su ameri loši. Dok god zoom-aš i boomaš sa njima, ameri su odlični (pogotovo u real battles, di taj zoom i boom više dolazi do izražaja).

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
17 godina

0 0 hvala 0
12 godina
Berko kaže...
Endymon kaže...

Ameri su svi većinom Zoom-and-boom avioni to što pokušavaš nekog sa njima dobiti u turn fight-u, je upravo ono u čemu su ameri loši. Dok god zoom-aš i boomaš sa njima, ameri su odlični (pogotovo u real battles, di taj zoom i boom više dolazi do izražaja).

Aha,a taj zoom and boom???Ne kuzim.I koja bi klasa bila dobra za bas dogfighting?

16 godina
Endymon kaže...

Aha,a taj zoom and boom???Ne kuzim.I koja bi klasa bila dobra za bas dogfighting?

Britanci su dobri za dogfight, a ni Japanci nisu na odmet. Boom and zoom ti je da se digneš visoko i onda se obrušiš na svoju metu, te pokušaš nešto pogoditi i ponovo se dižeš u visinu. Naravno nečeš u svakom takvom preletu odmah uništiti metu, ali je to vjerovatno najbolji način za Amere, a i za večinu švaba, te neke ruse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 20:34 (Jack Sparrow).
16 godina
Endymon kaže...

Heh a još je to od Ameri među najokretnijima...Možda je problem što ideš u dog fight protiv krivog aviona....protiv Britanaca a pogotovo Japanaca nemaš apsolutni nikakve šanse ako iti malo znaju igrati.

Frka85
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Endymon kaže...

Britanci su dobri za dogfight, a ni Japanci nisu na odmet. 

Japanci su u dogfight-u apsolutni kraljevi, bolji su od Britanaca.

Frka85
14 godina
War Thunder

ZOOM and BOOM!

Teško je reci da su Ameri apsolutni kraljevi u tome zom and boom stilu,štoviše još nisam naišao na prednost koju Ameri posjeduju.Aircobra je avion koji moze se reci da ima ono nesto,ali opet nisu dorastao Britancu,Rusu ili Japanosu.Njemačka klasa Bf ima poprilicni firepower za boom and zoom i okretnost im je na razini,no ako cemo traziti pravoga boom and zoom aviona,onda je to Ruski Yak!

Boom and zoom stil u situaciji face-to-face je definitivno Britanski Beaufighter,koji komada protivnike bez obzira na to bio on bombarder ili fighter i tu mu nema premca!

Boom and zoom stil u situaciji deranja nekoga u rep u pravocrtnoj liniji je opet Yak ili Njemac sa HEFI-T-IAI municijom,dok API-T lako zapali rep aviona,tako da vam sve ostane na istom!

E sada dogfight...

Sve zanima tko je naj u tome stilu i tko je boom and zoom kralj!Odgovor je....Svi to mogu biti!

Moj osobni sud je da je Spitfire car za dogfight-ove,no samo zato sto je okretan!Boom and zoom sljaka uvjek ako se na veliko kalibarski top stavlja stealth municija i ako se protivnika gađa u krilo odozgora ili odozdola!Stealth municija nije pravilo,jer kod takvih pogodaka vrlo visoki je postotak da cete nekoga bubnuti i zumnuti,no stealth se meni pokazala kao naj(a i najskuplja je)!

Moj PC  
2 3 hvala 2
14 godina
War Thunder

Najbolji boom n zoom fighter je fw190.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
War Thunder

Poceo sam igrat sa Britancima,ovi ameri su mi prisjeli sa tim tromim okretanjem...Ali slazem se,da moze svaki avion biti okretan,osim bombarderi,ali vjerojatno sam ja uvjek krivog aviona lovio,sto se tice skidanja s repa nekog lika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 16:19 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Japanci,moj osobni rezime:

Svatko tko poznaje povjest zna da su Japanci imali ogroman udio u inovaciji zrakoplovstva i to im daje pravo da budu klasa koja uspjesno mora parirati svima u WT.

Svaki puta iznova palim svoj acc na kojem su Japanci i svaki puta se razocaram koliko slab firepower oni imaju!Iako mi je Win vs defeat score visok 92%,po mecu obavezno skinem oko 5-10 protivnika-to mogu samo prepisati svome iskustvu,a ne jacini same nacije!

Precizno ciljanje ili vec opisani boom and zoom,kod Japanosa ne šljaka,obavezno treba "sašiti" oko 500 metaka da bi se nekoga unistilo!

Hagiri A5M4 ima okretnost od nevjerovatnih 11.6 sec....da ali samo "na papiru",u stvarnosti on se krece negdje oko 19 sec.

Ki-43-II Hayabusa,taj avion je bio strah i trepet u svoje doba,no ovdje je napravit tako da je trom,izrazito sklon oštečenju,te firepower izrazito slab!

Ki-61-I Hien,ok fin avioncic koji moze parirati Amerima,ponekom Švabi.....i....to je to,raspada se pri samome pogledu na jednoga Miga ili Spitfire-a!

Ki-45 Toryu klasa se ponasa slicno kao i Britanski Beaufighter,no sa puno manjim firepowerom.

Bombardere necu niti ni spominjati,loše,loše,loše!

Netko je prije spomenuo da su Japanosi kraljevi dogfighta,zato sam i "trpio" sve to tier3 klase,no nisam to jos uocio,po cemu su kraljevi?Okretnost?Jos uvjek je Spitfire ili LaGG okretniji!Firepower im je najslabiji od svih klasa,niti nisu nesta brzi,a niti izdrzljivi!

Po cemu su oni to kraljevi?Moram li ici full tier 3 klasu,da bih i ja to osjetio?

Po meni Japanci su nepravedno zakinuti u TW!

Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
War Thunder

Daleko od toga da su japanci zakinuti...
Prvo, japanci nisu bili ništa inovativniji od drugih nacija. Kvaliteta izrade zrakoplova im je bila dosta loša.
Nisu imali naprednu tehnologiju. Recimo,  jedva su uspjeli napraviti koliko-toliko funkcionalni primjerak njemačkog Me-163 kojeg su im njemci prodali zajedno sa nacrtima. (na kraju im se srušio pri poljetanju)
Drugo, japanci su jako loši u boom&zoomu radi male brzine (osim nekih zrakoplova kao što je Ki-61 recimo), ali zato u dogfightu im nema ravnih.

A5M4 -Ne znam gdje si došao do 19 sec. Ja sam pri 300 km/h na visini od 500 metara izveo zaokret za točno 10 sekundi.
Ki-43 - Brzo se penje (20 m/s), jako okretan. Mana mu je slabo naoružanje.
Ki-61 - Jako dobar lovac. Dosta okretan i jako dobar u boom&zoomu. Brzina penjanja mu iznosi više od 20m/s, a maksimalna brzina pri poniranju mu je negdje oko 800 km/h što je izuzetno dobro. Naoružanje mu je osrednje.
Zero - Kralj dogfighta, brzo se penje. Radi male količine 20mm metaka treba precizno gađati.

Da nadodam još:
N1K lovci kojima ne možeš pobjeći. Jako su brzi, okretni, brzo se penju i imaju odlično naoružanje.
G5N1 i G8N1 bombarderi sa 20mm topovima za obranu i 3 tone bombi.
Teški lovci (Ki-45, Ki-102) koji su okretni kao Beaufighter. (zaokret im je oko 14 sekundi pri 400 km/h i 500m)
Da, japanci su zbilja zakinuti...

btw: Ne znam kako te Lagg-3 uspio izokrenuti. Tom čudu treba 14 sekundi da napravi zaokret pri 400km/h, a pri 350 mu treba 17 sekundi.
btw2: Spitfire je jako okretan, ali pri većim brznama kod zaokretima gubi dosta brzine.

btw3: Sve brzine zaokreta i penjanja sam mjerio u Realistic battles.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

7 0 hvala 0
14 godina
Shamrock kaže...

Ne znam samo od kuda ti usporedba Me-163 sa ekipom A5M4,ki.43...Kada je taj avion daleko ispred ovih,uostalom Njemci su prodali nacrt,jer niti njima nije valjao XD-Mozda su ga zato i prodaliXD!

A5M4-sam dosao da zakljucka jer sam se danas ganjao sa Ruskim Chaikama koje sigurno nemaju napisani okret kao i on,a u međusobnom kruzenju,skoro su isti(Arcade)

21.5 sec je turn time LaGG-a,nemam pojma kako ti to mjeris,ali ja ti velim šta piše,no iz iskustva znam da su oni dosta okretni-za jednoga Rusa.Tako isto i za Beaufightera kojemu stoji da je turn time 23.7 sec - 28.5 sec - 42.2 sec (poredano po klasama)-znaci daleko iznad 14 sec-kako si ti naveo!

Mislim...barem tako kod mene piše!

Ono gore sam napisao iz vlastitog iskustva.Sve nacije sam probao,sa svima igram isto,preferiram lovce i dogfight,letim sa puno usporavanja i ubrzavanja,sa bilokojom nacijom rijetko tko mi"stane na rep",a da se ja njemu ubrzo nađem iza leđa...tako da i sa Japancima radim isto,ali nikako ne mogu to sve kao recimo sa Spitfireom-koji je za mene KRALj dogfighta!

Moras se sloziti da Japanaca ima najmanje,pa to valjda nesta govori-zar ne?

Ne znam,mozda gresim,ali kod mene su Japanci LOŠI DO BOLA,mozda je to povezano sa mojim acc,koji kao da je "buggovit",jer i dan danas moj Torpedo sa Britanskoga aviona ne pogađa metu,dok recimo Američki uredno radi!Realistic battle,Američki avioni se ne popravljaju ili reloadaju kada sletim na pistu XD,a svi drugi da(ovo je vec na WT forumu dokazano i prijavito,modovi se čude,vele da je vjerovatno povezano sa lagom,jer mi je ping uredno iznad 90)Mozda je to samo jedan u nizu bugova povezanim sa mojim acc!?

14 godina
War Thunder

Zavisi gdje se mjeri ako se mjeri u simulatoru biti ce manje brojke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...
Shamrock kaže...

Ono gore sam napisao iz vlastitog iskustva.Sve nacije sam probao,sa svima igram isto,preferiram lovce i dogfight,letim sa puno usporavanja i ubrzavanja,sa bilokojom nacijom rijetko tko mi"stane na rep",a da se ja njemu ubrzo nađem iza leđa...

A možda jednostavno ne znaš igrat s japanskim aviončekima?

15 godina
War Thunder

Novi patch je napokon donjeo  i indikatore za municiju. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice