- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The Witcher 3 - i3 3220 + GTX 660 HIGH SETTINGS
Avg: 40 - Min: 12 - Max: 70
Ima kanal dosta testova raznih konfiguracija i igara...
A izgleda da npr 5770 kartica nemože tjerat igru...
Fake video!!
The Witcher 3 - i3 3220 + GTX 660 HIGH SETTINGS
Avg: 40 - Min: 12 - Max: 70
Ima kanal dosta testova raznih konfiguracija i igara...
A izgleda da npr 5770 kartica nemože tjerat igru...
Fake video!!
Kak znaš?
ULTRA screenshots @1440p:
https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/sets/72157652536729480
Ja iskreno jedva cekam da zaigram ovo, mislim da cu se toliko uzivit u atmosferu da nece bit spavanja do utorka ujutro :)
Iskreno, slike baš i ne izazivaju curenje sline, ali opet - pozornost na grafiku će se obratiti prvih 5 minuta, a onda sam na poslu Walking Dead.
ULTRA screenshots @1440p:
https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/sets/72157652536729480
Ja iskreno jedva cekam da zaigram ovo, mislim da cu se toliko uzivit u atmosferu da nece bit spavanja do utorka ujutro :)
Iskreno, slike baš i ne izazivaju curenje sline, ali opet - pozornost na grafiku će se obratiti prvih 5 minuta, a onda sam na poslu Walking Dead.
lijepo
Jel bar istina ono da je gtx770/r9 280x dosta za ultra (sumnjam)?
To da...
A evo i zašto
PC Ultra verzija je identična PS4 verziji; PC nema onakav poping i ima hairworks...
A kada smo vidjeli da su verzije sokro pa identične, sjetimo se reklamnog screenshota i usporedbe, (druga slika je sa PS4 verzije, ali video pokazuje minimalne razlike)...
Veća slika1
Igra nema anisotropic filtering!!
Opcija koja toliko popravi prezentaciju, a nema udara na performanse ne postoji!
Jel bar istina ono da je gtx770/r9 280x dosta za ultra (sumnjam)?
To da...
A evo i zašto
PC Ultra verzija je identična PS4 verziji; PC nema onkava poping i ima hairworks
A kada smo vidjeli da su verzije sokro pa identične, sjetimo se reklamnog screenshota i usporedbe...
Igra nema anisotropic filtering!!
Opcija koja toliko popravi prezentaciju, a nema udara na performanse ne postoji!
Dobro onda bude high-ultra. Još 1 dan 10h i 22min
Vjerovao sam u Poljake, tj. CDPR da su drugačiji od drugih i napravio jedini preorder osim GW2 u zadnjih par godina.
Veliki sam fan serijala, i vjerujem da će me igra dobro zabaviti, ali isto tako sam razočaran jer neće izgledati onako kao što je prikazano na ''gameplay'' trailerima.
Izgleda dobro, ali nema onaj wow efekt koji sam dobio kada sam gledao trailere i nikako da isperem taj gorak okus u ustima.
I ja sam fan Witchera i jedva čekam igru!
Ne sumnajm da će biti odlična i zabavna
Čak sam se zadnjih mjesec dana dvoumio dali da uzimam novi procesor, matičnu i grafičku radi Witchera... Nisam to napravio i sreća da nisam...
EDIT:
U Gamestar streamu su rekli da je embargo za pokaziavnje, (stream) PC verzije trebo biti ukinut u petak, ali to je napravljeno tek danas)
Doktore jel tacno da moze da se igra na quadu sa 2 ghz?
Pa neznam ja, nisam ja testiro..
Nvidia guy:
U stremau su valjda rekli da ako možeš igrat Dying Light možeš i ovo...
Na forumu hcl-a je neki doktor postavio ovo, pa te zato pitam
Every thread is getting some love. So get your 6 cores out. Still, the game is playable with just 4 cores @ 2GHz.
Čak sam se zadnjih mjesec dana dvoumio dali da uzimam novi procesor, matičnu i grafičku radi Witchera... Nisam to napravio i sreća da nisam...
Zašto sreća kad ga sigurno nećeš moć sa GTX 750Ti odigrat u "najboljem svjetlu"?
Zato jer ću novce potrošit na druge stvari, a ponajprije sam mislio na upgrade jer mi se činilo da W3 neće ni radit na ovoj konfiguraciji...
Ali prema do sada viđenom da između PC i PS4 nema razlike te da su objavljeni sys req živo sranje nemam problema.
Zna li se koliko će gb imati day one patch?
Tako sam nestrpljiv
Tako sam nestrpljiv
Ima nešto malo, pogledam kad budem doma. Nema niti GB koliko se sjećam.
Tako sam nestrpljiv
Ima nešto malo, pogledam kad budem doma. Nema niti GB koliko se sjećam.
Mislio sam da ima više!
Kakve veze the witcher 3 ima s Istrom?
Hmm moram priznat da sam i ja sad dosta razocaran.Razlike uopce nema izmedu PC i PS4-a.To od CD nisam ocekivo.
Kakve veze the witcher 3 ima s Istrom?
Kako se zove grad u Istri? Novigrad. Kako se zove najveci grad u Witcheru 3? Pogodi. Inace Witcher 3 obracuje teme sa celog Evropskog podneblja a najvise Slovensku mitologiju.
Kako se zove grad u Istri? Novigrad. Kako se zove najveci grad u Witcheru 3? Pogodi. Inace Witcher 3 obracuje teme sa celog Evropskog podneblja a najvise Slovensku mitologiju.
LOL
Slavensku mitologiju
LOL
Slavensku mitologiju
Verovatno govorimo razlicitim dijalektom. Slavenska je verovatno na Hrvatskom, Slovenska na Srpskom... Koliko ja znam.
Neznam ja šta je na srpskom, ali Slaveni su Slaveni, Slovenci su Slovenci.