Mene vise brine od grafike to hoce li biti epic dialoga kao u dvici. Oni patuljci su bili za pisat od smija (svima znan lesbomancy), pa onaj no vodka no passage trol..
Mene vise brine od grafike to hoce li biti epic dialoga kao u dvici. Oni patuljci su bili za pisat od smija (svima znan lesbomancy), pa onaj no vodka no passage trol..
Muči se na Titanu X na 1440... :D Tako da...
Dečki ja sam si malo za nabrijavanje instalirao Witcher 2 EE i igram ga za zajebanciju na Ultra detaljima u 1440p (60 lock) i moram reći da mi već i to stvarno super zgleda... jedva čekam vidjeti Witcher Tri(ss)
U jednu ruku mogu razumjet recimo kolegu mislav_01 kojem avioni izlaze iz kutije od računala i stvarno bi bilo uredu ako čovjek da xy kuna za računalni hardwrae da mu se to isplati!
mislav_01 - ja bi na tvom mjestu kontaktiro CDPR ili nvidu, ali iskreno, BI??
Najiskrenije, da sam kupio neku GTX 970/980 karticu i dao veće novce nego šta košta konzola, PITAO BI GOSPODINA ANDREJA iz nvidie šta ja imam sa time šta sam bacio jebeni novac u vjetar?!!!
Ja, doktor1 sa BUG foruma i ostalih fouma, smatram da igre moraju napredovat!! Moraju!! Bez pogovora! Tu nema nikakve diskusije...
Ali odjednom odjebat GTX7xx seriju i pod šugavom reklamom ići prodava GTX 9xx seriju je gnjusno!!
ALI, treba uzet u obzir 96%, (brojka izvučena iz guzice) korisnika sa nekim GTX 560/670/770 karticama...
E3 35 minutni build GTX 980 je jedva vrtila na 30 FPSa!! R9 290 je taj build na ultra detaljima vrtila na 25 FPSa!!!
Pa jebem mu miša, mislav_01 je jedan od rijetkih koji ima komponente da može svakom developre srat - "koji kurac rade"...
I bez uvrede kolega, sumanjam da se geometrija prikaza i ostali bakrači mogu samo tako srezat - odnosno da jedan GTX980 / Titan ima bolju geometriju, a skalu dole na medium geometrija padne... To moraju napravit za 99% tržišta!! MORAJU, I ti biš to napravio da ti ovisi o zaradi!!
_________-
Dali mogu sada pitat ekipu iz BUG časopisa??
Šta misle o ovim nvidia marketinčikm "usporedbama" gdje ljepe i7 procesore, 16 GB DDR4 memoriju i GTX9xx seriju????
Kao da GTX 780TI više ne postoji... Ma ne samo ta kartica, nego ijedna ispo GTX9xx serije!!
Jutro ljudi, prva stvar koja mi je pala danas na pamet je "di ima jeftino za kupit"?! :D
Ajde pomagajte, di je najpovoljnije?
ova igra je placena od strane nvidije i normalno da hoce ove starije kartice poslat u penziju da bi prodali nove
isto podkopati amd http://forums.cdprojektred.com/threads/35278-Nvida-Hair-Works?p=1658427&viewfull=1#post1658427
kao sto uvjek to rade u "svojim" igrama
Nemate pojma o čemu govorite...
Jutro ljudi, prva stvar koja mi je pala danas na pamet je "di ima jeftino za kupit"?! :D
Ajde pomagajte, di je najpovoljnije?
G2G je dosta jeftin.
Kao prvo ako je netko kupio titana za full HD gaming onda je "mašio fudbal". To se kupuje za 4K igranje ili ako želiš fluidnost uz visku rezoluciju za 1440p. Pitanje je može li ta kartica uopće vrtiti igru na max detaljima i 4K rezoluciji. Brijem da će se uznojiti pošteno. Tak da ne vidim razloga za plakanjem kako je nešto neiskorišteno ako se zna kako se to koristi pravilno :D. Vlasnici slabijih kartica opet imaju flujidniji igru sa više fpsa u full hd rezoluciji, pa opet ne vidim zašto plakati u odnosu na konzolašku veziju. To što su isti detalji ne znači da je i doživljaj igre jednak.
Dali mogu sada pitat ekipu iz BUG časopisa??
Šta misle o ovim nvidia marketinčikm "usporedbama" gdje ljepe i7 procesore, 16 GB DDR4 memoriju i GTX9xx seriju????
Kao da GTX 780TI više ne postoji... Ma ne samo ta kartica, nego ijedna ispo GTX9xx serije!!
Not sure if serious...
XXX dok god minimalan FPS nije 60 (za one sa 60Hz monitorima) do tada ima smisla kupiti snažniju karticu. :)
Istina ali treba imati i neku mjeru u svemu, te raditi kopmpromise tamo gdje imaju smisla.
Da, no, svakako - zapamti da su Zapadnjaci daleko bogatiji od nas i da je njihova percepcija o cijeni hardvera bitno drugačija. Nama je i7 skup procesor, njima je 3-4 puta jeftiniji (i stvarno jeftiniji i u odnosu na standard). Kod nas ideš kupiti PC i traje ti 5 godina na rate jer košta 3-4k dolara, a s jednakim poslovima vani ekipa kupi novu mašinu svake godine odjednom za 1-2k dolara.
Da, no, svakako - zapamti da su Zapadnjaci daleko bogatiji od nas i da je njihova percepcija o cijeni hardvera bitno drugačija. Nama je i7 skup procesor, njima je 3-4 puta jeftiniji (i stvarno jeftiniji i u odnosu na standard). Kod nas ideš kupiti PC i traje ti 5 godina na rate jer košta 3-4k dolara, a s jednakim poslovima vani ekipa kupi novu mašinu svake godine odjednom za 1-2k dolara.
Na amazonu i7 300-500 dolara, u bosni toliki novac je malo jaca plata. Hardver je mnogo jeftin, samo sto mi imamo nizak standard to je druga stvar, tako da developere briga za nama, jer mi i onako ne kupujemo igre. Negdje sam citao da samo 8% ljudi u istocnoj evropi kupi igru, dok je zapadna evropa 80% i ovo ostalo je Rusija.
Btw kako ovi na twitchu vec igraju igru ? Je li to CDprojectred poslao primjerke najpopularnijim strimerima ?
G2G je dosta jeftin.
Hmm...e sad, il sam ja lud il na toj stranici stvarno nema witchera. Jedino kaj sam ja vidio trejdanje MMORPG stvari medu playerima..
Hoce netko mozda trade GTA5 acc za Witchera 3 key??
Stavit na 3m10s
Osvjetljenje je jednostavno.... no comment...
Nije daleko od Colonial Marines naslova...
False advertising punom parom napred...
Rekoh, morali su to srezat da radi na većini konfiguracija plus konzole, ali lažno reklamiranje je ovdje u punom mahu!
Pun forum render stručnjaka. :D
G2G je dosta jeftin.
Hmm...e sad, il sam ja lud il na toj stranici stvarno nema witchera. Jedino kaj sam ja vidio trejdanje MMORPG stvari medu playerima..
Hoce netko mozda trade GTA5 acc za Witchera 3 key??
Sorry, g2play - http://www.g2play.net/the-witcher-3
Nemate pojma o čemu govorite...
Pun forum render stručnjaka. :D
Bitno da ti ljepiš komentare u kojima se osjećaš super duper iznad svih....
A jebe te opcija u GTA V koja uključi pauzu...
sto je false advertising? da li je igra sluzbeno izasla?
false advertising bi bio da su i dalje nastavili prikazivati materijal iz 2013 i govoriti da ce graficki igra biti i dalje takva
no to nije slucaj, i u medjuvremenu su prikazali hrpetinu videa i dali ljudima da igraju najnovije releasove iz kojih se jasno vidi kakva je grafika u igri
problem je ocito u tebi i slicnima jer:
1) kupujete igre samo na temelju grafike - kupi si 3D Mark pa gledaj u njega svake godine ako ti je do ciste fascinacije grafikom
2) niste navikli da se jos od izlaska xbox360 i PS3 (znaci 10g) multiplatform igre downgrejdaju i prilagodavaju konzolama (nije da opravdavam ovaj trend, ali sto je tu je)
najjace mi je kako se sad igra usporedjuje sa colonial marines - linearnim shooterom koji je pobrao uzasne kritike prilikom izlaska dok witcher 3 trenutno kupi savrsene kritike
usporeduj igru sa ostalim open world igrama tipa skyrim, fallout, gta, far cry - u tom kontekstu i ne izgleda lose jel?
no treba bacati drkicu na grafiku i ocekivati da ce igra izgleda isto kao i promo materijal napravljen prije 2g dok CD Projekt jos nije ni znao hardverske performanse PS4 i Xbox360
tko ti kriv sta si preorderao igru
a ako ju nisi i wajnas samo wajnanja radi, fof
ha igru su mi več poslali iz engleske
Ti znaš zašto ja kupujem igru, ajde ne seri!
Nisam se niti dotico downgradea do sada, ali da je očit je, i to ne 2013, neog E3 2014
A uz to sam nedavno i opravdavo downngrade!
Stvar je vražija jednakost među platformama koju je CDPR forsiro
Ti znaš zašto ja kupujem igru, ajde ne seri!
Nisam se niti dotico downgradea do sada, ali da je očit je, i to ne 2013, neog E3 2014
A uz to sam nedavno i opravdavo downngrade!
Stvar je vražija jednakost među platformama koju je CDPR forsiro
iz tvog posta ispada da si kupio samo na temelju grafike
cak spominjuci i false advertising - LoL
zasto je uopce bitno da li je bilo downgrejda ili ne? na kraju ce svi igru pamtiti po tome sto je pruzila po pitanju gameplaya
moze imati ne znam koliko dobru grafiku, no to nece znaci apsolutno nista ako je igra puna bugova ili ako ima retardiranu pricu i questove
na kraju se sve svodi na to da ljudi i dalje ko debili preorderaju igre i onda se cude kad ne dobiju tocno obecani proizvod od ne znam koliko godina unazad
iz tvog posta ispada da si kupio samo na temelju grafike
Od svih mojih postova u ovoj temi ti si se zakačio na taj gdje sam se, zamisli dotako grafike! Ma zamisli!
Ajde odjebi od mene...
sto je false advertising? da li je igra sluzbeno izasla?
false advertising bi bio da su i dalje nastavili prikazivati materijal iz 2013 i govoriti da ce graficki igra biti i dalje takva
no to nije slucaj, i u medjuvremenu su prikazali hrpetinu videa i dali ljudima da igraju najnovije releasove iz kojih se jasno vidi kakva je grafika u igri
problem je ocito u tebi i slicnima jer:
1) kupujete igre samo na temelju grafike - kupi si 3D Mark pa gledaj u njega svake godine ako ti je do ciste fascinacije grafikom
2) niste navikli da se jos od izlaska xbox360 i PS3 (znaci 10g) multiplatform igre downgrejdaju i prilagodavaju konzolama (nije da opravdavam ovaj trend, ali sto je tu je)
najjace mi je kako se sad igra usporedjuje sa colonial marines - linearnim shooterom koji je pobrao uzasne kritike prilikom izlaska dok witcher 3 trenutno kupi savrsene kritike
usporeduj igru sa ostalim open world igrama tipa skyrim, fallout, gta, far cry - u tom kontekstu i ne izgleda lose jel?
no treba bacati drkicu na grafiku i ocekivati da ce igra izgleda isto kao i promo materijal napravljen prije 2g dok CD Projekt jos nije ni znao hardverske performanse PS4 i Xbox360
tko ti kriv sta si preorderao igru
a ako ju nisi i wajnas samo wajnanja radi, fof
Nikako ne shvaćam ljude koji ih pokušavaju opravdati kao da im tata radi tamo.
Činjenica je da su nam LAGALI, ili bolje rečeno prešutili dosta toga, a još je gore kada to dolazi od ljudi koji su najbolje poznati po dobrim odnosima i suradnji s communitiem. Sjeti se samo koliko je ljudi kako po internetu tako i ovoj temi govorilo o kupovini novih komponenti i preorderu zato što će Witcher postaviti nove grafičke standarde.
Nakon što su si s Witcherom 2 poprilično podigli popularnost i reputaciju sa politikom besplatnih svih dodatnih sadržaja, sada su se potiho pridružili ostalima (znam da su rekli da će naplatiti prije najave DLC-a, ali opet).
I naravno ne zaboravimo da smo svi do prije par dana mislili da će biti seamless open world, ali nikada nismo dobili nikakvu obavijest ili najavu da će biti DA:I zone (veće, naravno, ali i dalje zone) sve dok ljudi nisu dobili igru u ruke.
Da sažmem ono što mislim, igra je i dalje odlična, ali činjenica je da je se mnogo toga promijenilo kod devova od Witchera 2.
Ma boli me za grafiku, al smeta me šta su lagali, I jos uvijek lažu, good guys gaming industrije, fuck yeah!
sto se dobije sa preorderom ? osim sto ste prvi na listi za igricu
dal se mjenja sadrzaj kutije kasnije ili sve ostaje isto? zanima me zato jer zelim vidjet dal da sad narucim ili kasnije da zemem, jel ne znam dal ima ili ce biti ikakave razlike...