- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto nemogu dovrsiti mirovni ugovor?Prica ide i na jednom dijelu starac na suprotnom kraju krene pricati,ne cujem ga uopce i nema pomaka.Svi stoje i on prica i prica.
Ima li rješenja za ovaj bug? Nepodnošljivo je!
Taj bug se dobije kada se često Alttaba u windowse!! Par puta bilo.
A zašto je nepodnošljivo? Zar ti je stalno tako?
Zasto nemogu dovrsiti mirovni ugovor?Prica ide i na jednom dijelu starac na suprotnom kraju krene pricati,ne cujem ga uopce i nema pomaka.Svi stoje i on prica i prica.
Treba ti voice fix za esberna.
Proguglaj esbern fix i riješit če problem.
Hvala mnogo kolega.
Imam jedno pitanje.
Dakle radi se o enchantingu...meni je enhancting sada na 52 a kada je 100 može se kupit onaj perk Extra Effect.
Ako ja sada enchantam neki armor sa samo jednim efektom mogu li kad kupim perk extra effect dodati još jedan efekt na već enchantan armor?
Imam jedno pitanje.
Dakle radi se o enchantingu...meni je enhancting sada na 52 a kada je 100 može se kupit onaj perk Extra Effect.
Ako ja sada enchantam neki armor sa samo jednim efektom mogu li kad kupim perk extra effect dodati još jedan efekt na već enchantan armor?
Ne uzimaj me za rijeć ali nevidim zašto ne?!
Znam da se baš i ne mogu uspoređivati, ali stvarno me zanima koji vam je draži fantasy RPG:
3 | Dragon Age: Origins |
---|---|
26 | The Elder Scrolls V: Skyrim |
Imam jedno pitanje.
Ne, nemožeš, zato ako želiš enchantat daedric ili slične skupe stvari, bolje čekaj ili budi siguran da ćeš kada otključaš double enchant imati resursa (ful upgradeani daedric komplet oklopa- treba ti 23 ebony ingotsa i 5 daedra heartova) za napraviti sve nanovo... I upravo to mi se dogodilo prije par dana :D mislio sam da ću samo lupiti još jedan enchant pa sam čekao- ukratko, bacio sam cjeli stari armor u chest i napravio novi, relativno dosta vremena izgubiš tražeći 7 daedra heartova i 30 komada ebony-a :D
Imam jedno pitanje.
Ne, nemožeš, zato ako želiš enchantat daedric ili slične skupe stvari, bolje čekaj ili budi siguran da ćeš kada otključaš double enchant imati resursa (ful upgradeani daedric komplet oklopa- treba ti 23 ebony ingotsa i 5 daedra heartova) za napraviti sve nanovo... I upravo to mi se dogodilo prije par dana :D mislio sam da ću samo lupiti još jedan enchant pa sam čekao- ukratko, bacio sam cjeli stari armor u chest i napravio novi, relativno dosta vremena izgubiš tražeći 7 daedra heartova i 30 komada ebony-a :D
Hvala onda ću još dizati perkove u Enchanting.
Hvala onda ću još dizati perkove u Enchanting.
Ma np, enchanting je lagano dignut, samo pravi prstenove i enchantaj ih sa najrandom stvarima pa ih poslije prodavaj- dižeš speech i enchant ;)
da li mi moze neko objasnit sve one price oko 4gb fixa????? jer kolko ja vidim skyrim je 32 bitna igrica, tak da mi nije jasno kak bi uopce mogao koristit vise od 4gb???
ili sam ja nekaj falio?
da li mi moze neko objasnit sve one price oko 4gb fixa????? jer kolko ja vidim skyrim je 32 bitna igrica, tak da mi nije jasno kak bi uopce mogao koristit vise od 4gb???
ili sam ja nekaj falio?
Ovo boldano!!!
Nije fix za koristit više od 4GB memorije, već koristi više od 2GB... A u najnovijem patchu to igra radi i bez LAA plugina......
ocito sam ja fulao :)
BTW zakaj onda nisu nazvali 2GB fix?
PS
uglavnom prelaskom sa 32 bitnih windoza na 64 bitne nisam primjetio neku razliku ni na bolje ni na gore :)
ocito sam ja fulao :)
BTW zakaj onda nisu nazvali 2GB fix?
PS
uglavnom prelaskom sa 32 bitnih windoza na 64 bitne nisam primjetio neku razliku ni na bolje ni na gore :)
Ima razlike. Evo koliko je memorije zauzeto nakon šta je pokrenut moj modani Skyrim.
Da nema mogućnost korištenja više od 2GB radne memorije igra nebi radil, rušila bi se na startu, (Win inače zauzima cca 1.2 GB i sa ovime već se dođe da Skyrim koristi više od 2 GB).
A i da nemam 64 bitne Windowse, prifalilo bi memorije pošto oni ne kuže više od 3.5 GB.
Da nema mogućnost korištenja više od 2GB radne memorije igra nebi radil, rušila bi se na startu, (Win inače zauzima cca 1.2 GB i sa ovime već se dođe da Skyrim koristi više od 2 GB).
A i da nemam 64 bitne Windowse, prifalilo bi memorije pošto oni ne kuže više od 3.5 GB.
misli sam na samo razliku izmedju 32 i 64 bitnih windoza, jer sam i prije imao sve zakrpe :)
a tvoje modove sam vecinom samo isprobao, ali s njima ne igram jer mi grafulja i nije neka da bi to sve tecno prozvakala :)
BTW s te strane i nisam nest mjerodavan za ocjenjivanje ;) zato sam i prije pretpostavio da vjerojatno i nece biti neke vece razlike i pitao ljude za iskustva, ali na taj post niko nije nis komentirao.
Evo zavrsio Main Quest, ubio Alduin-a i imal sad jos sta vezano za glavne, il je ovo gotovo sam glavnim, nema vise.
Evo zavrsio Main Quest, ubio Alduin-a i imal sad jos sta vezano za glavne, il je ovo gotovo sam glavnim, nema vise.
to je to od glavnog questa..
ak nisi imas ostale sidequestove kod companionsa, itd..
to je to od glavnog questa..
ak nisi imas ostale sidequestove kod companionsa, itd..
Aha OK . Evo upravo bas radim kod Companionsa, Thive Guild i Collage of Winerhoold zavrsio.
Koji verzija OS-a bi mi bila bolja za Skyrim (ukljucujuci i peceve) 32-bit ili 64-bit? Zasto?
Koji verzija OS-a bi mi bila bolja za Skyrim (ukljucujuci i peceve) 32-bit ili 64-bit? Zasto?
Svejedno ti je. Zato što je Skyrim 32bit-ni software.
http://n4g.com/news/960896/skyrim-fans-rejoice-unofficial-skyrim-patch-1-0-is-now-available
Prvi UNOFFICIAL Skyrim Pec. Ala ima ispravljenih gresaka... Po mom misljenju mnogo vise nego svi Bethesdini pecevi do sad.
Samo sto nmg nesto da ga instaliram...
http://n4g.com/news/960896/skyrim-fans-rejoice-unofficial-skyrim-patch-1-0-is-now-available
Prvi UNOFFICIAL Skyrim Pec. Ala ima ispravljenih gresaka... Po mom misljenju mnogo vise nego svi Bethesdini pecevi do sad.
Samo sto nmg nesto da ga instaliram...
http://forums.bethsoft.com/topic/1358353-beta-unofficial-skyrim-patch-thread-2/
BETA 1.01 :)
popis ispravljenih stvari je ogroman :)
Da li je neko probao ovaj Unoficijalni pec? Ja bih ali imam nekih problema sa instalaciom...
Pa mali je, 9.2MB, očekivao sam bar 1GB..Skinuo, instalirao glatko i sad idem iznova kao Gmaz, tek onda mogu vidit poboljšanja
Pa mali je, 9.2MB, očekivao sam bar 1GB..Skinuo, instalirao glatko i sad idem iznova kao Gmaz, tek onda mogu vidit poboljšanja
Da li si ga instalirao uz bethesdine peceve ili bez njih?