Skyrim sam prešo na xbox-u.
da, na low, možda med al bez sjena...ako si odredio Skyrim na Xbox, ova izvedba će ti se zgadit za cc18sekundi
da, na low, možda med al bez sjena...ako si odredio Skyrim na Xbox, ova izvedba će ti se zgadit za cc18sekundi
da, na low, možda med al bez sjena
Hvala na odgovoru!
Zašto bi mi se ova izvedba zgadila?
Jednog dana kad izađe zadnji službeni patch i DLC potražit ću neslužbene patcheve, dotad neću riskirat sa eventualnim nekompatibilnostima, većina bugova se ionako može rijšiti putem konzole.
Ak se pojave problemi makneš kvačicu u file manageru da se neslužbeni patch ne učita i nema više problema...
Ne vjerujem baš da će ti se zbog patcha corruptati sejvovi.
Kad ti nešto nosi quest fix nemožeš ti to tek tako naknadno isključit, pogotovo ako prijeđeš neki quest koji taj mod popravlja. Drago mi je da i za Skyrim postoji neslužbeni patchevi ali ću ih kao i za Morrowind i Oblivion koristit tek kod idućeg prelaska igre kad izdaju GOTY verzije.
Zato jer su txture na low ili med u odnosu na Skyrim očajne, u ono vrijeme su bile zakon, al nije bilo2x64 a kamoli 4x64 itd..na max rez&sve ultra Oblivion izgleda kako i treba izgledat igra Xgodina stara(neki još igraju Diablo! ili Newerwinter nights, njima se ispričavam). Ne možeš s Skyrima preć na Oblivion il Morrowind..jednostavno te zabole oči nakon sat igre
Naviknuo bih se nakon nekog vremena, ali ću rađe preć skyrim još par puta.
Imam jedan problem.Postao sam vampir i svi me napadaju tokom dana.Kako rijesiti problem i kako znati u kojem sam stadiju vampirizma?
Stage One
Stage Two
Stage Three
Stage Four
Da se vratis u prvi stadij moras uci u neko selo po noci, usualjati se nekome u kucu i popiti mu krv.
Da se rjesis vampirizma imas mislim da dvije opcije.
Jedna je razgovarati sa gazdom Inna (bilo kojeg) koji ce te uputiti kod Faliona u Morthalu koji to istrazuje i on ti nakon serije questova pomogne.
A drugi je da odes kod Companionsa u Whiterun i pridruzis im se. Onda postanes vukodlak umjesto vampira (Twilight anyone?).
Pusti ti tehnikalije, ako nisi odigrao Oblivion, odigraj ga sada, ja bi na tvom mjestu i Morrowind zapeglao, isplati se.
morrowind se niti ne sjecam kad sam zaigrao bilo je to tako davno,al jos mi je ostao u sijecanju oblivion ljeto 2006 i peglaj tjedan dana zaredom sve dok ne prijedjes glavni quest,a nakon njega arena pa questovi od fighters,mage,thiefs,dark bortherhood gilda i nakon njih dodju na red ostali minory questovi i dlc-ovi.Onda sam napravio pauzu nekih 7 mjeseci pa opet u svijet Elder Scrollsa sa Shivering Isles expanzijom koju sam presao preko vikenda... ah to su bili dani :)
morrowind se niti ne sjecam kad sam zaigrao bilo je to tako davno,al jos mi je ostao u sijecanju oblivion ljeto 2006 i peglaj tjedan dana zaredom sve dok ne prijedjes glavni quest,a nakon njega arena pa questovi od fighters,mage,thiefs,dark bortherhood gilda i nakon njih dodju na red ostali minory questovi i dlc-ovi.Onda sam napravio pauzu nekih 7 mjeseci pa opet u svijet Elder Scrollsa sa Shivering Isles expanzijom koju sam presao preko vikenda... ah to su bili dani :)
Vala da znas... I ja sam ga svario. Godinu ipo, dvije sam ga igrao... Pa Fallout 3, pa NV, pa sad Skyrim... Sve Bethesdine Ti ljudi ne izdaju igre cesto (mislim svakih godinu dana) vec po dvije ipo, tri godine se ceka. Ali kad oni naprave igru, naprave je do jaja. Svaka njima cast
Evo tri video materijala o kreaciji Skyrima.
BETHESDA FOREVER!!!
Zato jer su txture na low ili med u odnosu na Skyrim očajne, u ono vrijeme su bile zakon, al nije bilo2x64 a kamoli 4x64 itd..na max rez&sve ultra Oblivion izgleda kako i treba izgledat igra Xgodina stara(neki još igraju Diablo! ili Newerwinter nights, njima se ispričavam). Ne možeš s Skyrima preć na Oblivion il Morrowind..jednostavno te zabole oči nakon sat igre
Čekaj, znači ne bi trebao igrati jednu vrhunsku igru samo radi grafike? Pa 'ko još igra TES zbog grafike?
Mislio sam da se igra zbog toga što je zabavan i ima preko 200 sati sadržaja?!
@gamer 2138
Slobodno se odmah prebaci na Oblivion, igra je odlična.
Jedina loša stvar u Oblivionu je što se neprijatelji levelaju zajedno s tobom, ostalo je manje-više isto kao i u Skyrimu
Znači ako želiš provesti još 100-200 sati u Tamrielu i pritom se dobro zabaviti, samo navali.
Ako ti se svidi, obavezno baci pogled i na Morrowind, najbolju igru u TES serijalu!
Jedina loša stvar u Oblivionu je što se neprijatelji levelaju zajedno s tobom,...
Modovi... :)
Pusti ti tehnikalije, ako nisi odigrao Oblivion, odigraj ga sada, ja bi na tvom mjestu i Morrowind zapeglao, isplati se.
Puno ljudi hvali taj Morrowind i govori da je najbolji dio TES-a. E sad, davno ga igrah. Svega nedelju dana... Moze li mi neko dati neka uputstva, koliko se on razlikuje od Skyrima (ne graficki), greota da ga ne odigram ako je tako jaka igra. I da, ima li kakvih dodataka, DLC-ova, ne mislim na modove.
Puno ljudi hvali taj Morrowind i govori da je najbolji dio TES-a. E sad, davno ga igrah. Svega nedelju dana... Moze li mi neko dati neka uputstva, koliko se on razlikuje od Skyrima (ne graficki), greota da ga ne odigram ako je tako jaka igra. I da, ima li kakvih dodataka, DLC-ova, ne mislim na modove.
Morrowind, (barem meni) ima daleko najbolju pricu u TES serijalu. Ima vec dugo kako sam ga igrao ali se sjecam da je sustav borbe bio gup do bola. Ali je pricom sve nedostatke debelo nadoknadio.
I iskreno se nadam da ce jednog dana dozivjeti pravo HD reizdanje.
Outline 1.5 patcha
NEW FEATURES
- New cinematic kill cameras for projectile weapons and spells
- New kill moves and animations for melee weapons
- Shadows on grass available (PC)
- Smithing skill increases now factor in the created item's value
- Improved visual transition when going underwater
- Improved distance LOD transition for snowy landscapes
+ BUG FIXEVI
http://www.escapistmagazine.com/news/view/116350-Bethesda-Outlines-Skyrim-1-5
Da li je 1.5 poslednji pec za Skyrim?
Ukratko: NE!!
Poduže: Neee, ne, nikako, ni u kom slučaju, nema šanse, ne..
Jedno pitanje: Ako izbrisem igru ali ostavim save game od igre, tj sacuvam save fajlove, i kad drugi put instaliram igru da li ce biti sve isto kao kad sam je izbrisao, tj. da su sve isti itemi, isti level, mapa ista (sve otkrivene lokacije ce bit tu) ili ce samo stanje sa questovima biti kao kad sam izbrisao igru ?? :D Hvala unaprijed
Jedno pitanje: Ako izbrisem igru ali ostavim save game od igre, tj sacuvam save fajlove, i kad drugi put instaliram igru da li ce biti sve isto kao kad sam je izbrisao, tj. da su sve isti itemi, isti level, mapa ista (sve otkrivene lokacije ce bit tu) ili ce samo stanje sa questovima biti kao kad sam izbrisao igru ?? :D Hvala unaprijed
Da, sve ti ostaje.
Otkud ti znas da nije?
Otkud ti znas da nije?
"We plan on adding even more features with upcoming free updates and game add-on content."
http://www.bethblog.com/2012/03/15/new-features-highlight-1-5-update/
Hahahaha malo mi je smiješno da naglašavaju BESPLATNOST novih mogućnosti kao novi kill cam potezi, sijene trave ili bolji izgled udaljenih sniježnih vrhova
Koliki je FOV po deafultu, a koji bi bio prikladniji za 1280x1024 rezu?
Hahahaha malo mi je smiješno da naglašavaju BESPLATNOST novih mogućnosti kao novi kill cam potezi, sijene trave ili bolji izgled udaljenih sniježnih vrhova
Pusti ti vraga, isto kako su prodavali oklop za konje u Oblivionu tako su mogli naplatiti i nove kill cam poteze. Ovo je korak u pozitivnom smjeru. :)
To bi im možda prošlo kad je igra tek izašla, sada nikako.
Sta se desavalo izmedju Obliviona i Skyrima (tih dvesta godina). Veliki ratovi, Thalmor pretnja, unistavanje velikog dijela Tamriela, cijeli opis na...
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Great_War
e sam da pitam, kak da upgrad-am nightingale armor? kaze mi '' you lack the perk to improve magical items''
e sam da pitam, kak da upgrad-am nightingale armor? kaze mi '' you lack the perk to improve magical items''
Tako da uzmeš perk koji ti dopušta upgradeanje magical itema?
U smithingu je, u sredini, ne znam kak se zove.
Tako da uzmeš perk koji ti dopušta upgradeanje magical itema?
U smithingu je, u sredini, ne znam kak se zove.
ahaa skuzio sam thx :)
Evo pisem opet o problemu u Skyrim-u. Sve u svemu prije 1 mjeseca Skyrim mi se sje**, i sad sam ga opet instalirao.Kad kliknem na countinue igra radi sve dok ne izadem iz iz Fort Greymoora i onda dode ona crna pozadina, neka szvar i recenice se mijenjaju. Tj. no responding, probao sam loadati neke prijasnje saveove al onda pise da su svi savovi corrupt, tj. nemogu nista...
Ponekad mi se cak i freeza igra, ono koji k?