The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ima li rješenja za ovaj bug? Nepodnošljivo je!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
14 godina

Zasto nemogu dovrsiti mirovni ugovor?Prica ide i na jednom dijelu starac na suprotnom kraju krene pricati,ne cujem ga uopce i nema pomaka.Svi stoje i on prica i prica.

Clock2much :)

0 1 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Alex Mercer kaže...

Malo sam pročešljao strane forume i svi preporučuju stavljanje najnovijih drivera za grafu. Osobno nisam imao taj bug...

Do NOT feed the troll!!
17 godina
Alex Mercer kaže...

Taj bug se dobije kada se često Alttaba u windowse!! Par puta bilo.

A zašto je nepodnošljivo? Zar ti je stalno tako?

ššššš - možda su u šumi
16 godina
zoharbizo kaže...

Zasto nemogu dovrsiti mirovni ugovor?Prica ide i na jednom dijelu starac na suprotnom kraju krene pricati,ne cujem ga uopce i nema pomaka.Svi stoje i on prica i prica.

Treba ti voice fix za esberna.

Proguglaj   esbern fix i riješit če problem.

14 godina

Hvala mnogo kolega.

Clock2much :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje.

Dakle radi se o enchantingu...meni je enhancting sada na 52 a kada je 100 može se kupit onaj perk Extra Effect.

Ako ja sada enchantam neki armor sa samo jednim efektom mogu li kad kupim perk extra effect dodati još jedan efekt na već enchantan armor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gamer 2138 kaže...

Imam jedno pitanje.

Dakle radi se o enchantingu...meni je enhancting sada na 52 a kada je 100 može se kupit onaj perk Extra Effect.

Ako ja sada enchantam neki armor sa samo jednim efektom mogu li kad kupim perk extra effect dodati još jedan efekt na već enchantan armor?

Ne uzimaj me za rijeć ali nevidim zašto ne?!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina

Znam da se baš i ne mogu uspoređivati, ali stvarno me zanima koji vam je draži fantasy RPG:

3 Dragon Age: Origins
26 The Elder Scrolls V: Skyrim
I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 22:00 (Alex Mercer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Imam jedno pitanje.

Ne, nemožeš, zato ako želiš enchantat daedric ili slične skupe stvari, bolje čekaj ili budi siguran da ćeš kada otključaš double enchant imati resursa (ful upgradeani daedric komplet oklopa- treba ti 23 ebony ingotsa i 5 daedra heartova) za napraviti sve nanovo... I upravo to mi se dogodilo prije par dana :D mislio sam da ću samo lupiti još jedan enchant pa sam čekao- ukratko, bacio sam cjeli stari armor u chest i napravio novi, relativno dosta vremena izgubiš tražeći 7 daedra heartova i 30 komada ebony-a :D

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
14 godina
neaktivan
Bash kaže...
gamer 2138 kaže...

Imam jedno pitanje.

Ne, nemožeš, zato ako želiš enchantat daedric ili slične skupe stvari, bolje čekaj ili budi siguran da ćeš kada otključaš double enchant imati resursa (ful upgradeani daedric komplet oklopa- treba ti 23 ebony ingotsa i 5 daedra heartova) za napraviti sve nanovo... I upravo to mi se dogodilo prije par dana :D mislio sam da ću samo lupiti još jedan enchant pa sam čekao- ukratko, bacio sam cjeli stari armor u chest i napravio novi, relativno dosta vremena izgubiš tražeći 7 daedra heartova i 30 komada ebony-a :D

Hvala onda ću još dizati perkove u Enchanting.

13 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...
Bash kaže...
gamer 2138 kaže...

Hvala onda ću još dizati perkove u Enchanting.

Ma np, enchanting je lagano dignut, samo pravi prstenove i enchantaj ih sa najrandom stvarima pa ih poslije prodavaj- dižeš speech i enchant ;)

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
17 godina
Zdravek2008 kaže...
pitanje je, posto sam do sad imao 32 bitne windoze, a sad sam za probu instalirao 64 bitne (mada sam primjetio da vecina programa koje koristim su 32 bitni :( ) da li ce to imat ikakvog utjecaja na performanse (nadam se bolje) jer u biti hardver je isti. u biti pretpostavljam da nece nes bitno, osim kaj ce valjda sad windoze koristiti cijelih 4GB RAMa mada sumnjam da ce se razlika osjetit, pa provjeravam da li ko ima kakva iskustva ?

da li mi moze neko objasnit sve one price oko 4gb fixa????? jer kolko ja vidim skyrim je 32 bitna igrica, tak da mi nije jasno kak bi uopce mogao koristit vise od 4gb???
ili sam ja nekaj falio?

17 godina
Zdravek2008 kaže...
Zdravek2008 kaže...
pitanje je, posto sam do sad imao 32 bitne windoze, a sad sam za probu instalirao 64 bitne (mada sam primjetio da vecina programa koje koristim su 32 bitni :( ) da li ce to imat ikakvog utjecaja na performanse (nadam se bolje) jer u biti hardver je isti. u biti pretpostavljam da nece nes bitno, osim kaj ce valjda sad windoze koristiti cijelih 4GB RAMa mada sumnjam da ce se razlika osjetit, pa provjeravam da li ko ima kakva iskustva ?

da li mi moze neko objasnit sve one price oko 4gb fixa????? jer kolko ja vidim skyrim je 32 bitna igrica, tak da mi nije jasno kak bi uopce mogao koristit vise od 4gb???
ili sam ja nekaj falio?

Ovo boldano!!!

Nije fix za koristit više od 4GB memorije, već koristi više od 2GB... A u najnovijem patchu to igra radi i bez LAA plugina......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 0:30 (doktor1).
17 godina
doktor1 kaže...
Nije fix za koristit više od 4GB memorije, već koristi više od 2GB... A u najnovijem patchu to igra radi i bez LAA plugina......

ocito sam ja fulao :)

BTW zakaj onda nisu nazvali 2GB fix?

PS

uglavnom prelaskom sa 32 bitnih windoza na 64 bitne nisam primjetio neku razliku ni na bolje ni na gore :)

17 godina
Zdravek2008 kaže...
doktor1 kaže...

ocito sam ja fulao :)

BTW zakaj onda nisu nazvali 2GB fix?

PS

uglavnom prelaskom sa 32 bitnih windoza na 64 bitne nisam primjetio neku razliku ni na bolje ni na gore :)

Ima razlike. Evo koliko je memorije zauzeto nakon šta je pokrenut moj modani Skyrim.

Da nema mogućnost korištenja više od 2GB radne memorije igra nebi radil, rušila bi se na startu, (Win inače zauzima cca 1.2 GB i sa ovime već se dođe da Skyrim koristi više od 2 GB).

A i da nemam 64 bitne Windowse, prifalilo bi memorije pošto oni ne kuže više od 3.5 GB.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...
Ima razlike. Evo koliko je memorije zauzeto nakon šta je pokrenut moj modani Skyrim.

Da nema mogućnost korištenja više od 2GB radne memorije igra nebi radil, rušila bi se na startu, (Win inače zauzima cca 1.2 GB i sa ovime već se dođe da Skyrim koristi više od 2 GB).

A i da nemam 64 bitne Windowse, prifalilo bi memorije pošto oni ne kuže više od 3.5 GB.

misli sam na samo razliku izmedju 32 i 64 bitnih windoza, jer sam i prije imao sve zakrpe :)

a tvoje modove sam vecinom samo isprobao, ali s njima ne igram jer mi grafulja i nije neka da bi to sve tecno prozvakala :)

BTW s te strane i nisam nest mjerodavan za ocjenjivanje ;) zato sam i prije pretpostavio da vjerojatno i nece biti neke vece razlike i pitao ljude za iskustva, ali na taj post niko nije nis komentirao.

17 godina

SKYRIM - Pacman Easter Egg {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 14:17 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo zavrsio Main Quest, ubio Alduin-a i imal sad jos sta vezano za glavne, il je ovo gotovo sam glavnim, nema vise. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Evo zavrsio Main Quest, ubio Alduin-a i imal sad jos sta vezano za glavne, il je ovo gotovo sam glavnim, nema vise.

to je to od glavnog questa..

ak nisi imas ostale sidequestove kod companionsa, itd..

15 godina
neaktivan
Vesperian kaže...
dzelo kaže...

to je to od glavnog questa..

ak nisi imas ostale sidequestove kod companionsa, itd..

Aha OK . Evo upravo bas radim kod Companionsa, Thive Guild i Collage of Winerhoold zavrsio.

dzix
13 godina
odjavljen

Koji verzija OS-a bi mi bila bolja za Skyrim (ukljucujuci i peceve) 32-bit ili 64-bit? Zasto?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Koji verzija OS-a bi mi bila bolja za Skyrim (ukljucujuci i peceve) 32-bit ili 64-bit? Zasto?

Svejedno ti je. Zato što je Skyrim 32bit-ni software.

LoL EU: Ferinus
16 godina
neaktivan

Drugi put...

Blue Palace Blue Palace
Dragon Bridge Dragon Bridge
Hjerim Hjerim
Riften Riften
Markath Markath
Solitude Solitude
Ebony Mail + Konahrik ' Ljubav na prvi pogled' Ebony Mail + Konahrik ' Ljubav na prvi pogled'
Apparel Set Apparel Set
Weapons Set Weapons Set

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

..i part II.... Nakon drugog puta vise nemam volje za dalje... Ceka se neki DLC il'...!!!

Ancient Ancient
Nightingale Nightingale
Potions Potions

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

http://n4g.com/news/960896/skyrim-fans-rejoice-unofficial-skyrim-patch-1-0-is-now-available

Prvi UNOFFICIAL Skyrim Pec. Ala ima ispravljenih gresaka... Po mom misljenju mnogo vise nego svi Bethesdini pecevi do sad.{#}

Samo sto nmg nesto da ga instaliram...

0 0 hvala 1
17 godina
Comi123 kaže...

http://n4g.com/news/960896/skyrim-fans-rejoice-unofficial-skyrim-patch-1-0-is-now-available

Prvi UNOFFICIAL Skyrim Pec. Ala ima ispravljenih gresaka... Po mom misljenju mnogo vise nego svi Bethesdini pecevi do sad.{#}

Samo sto nmg nesto da ga instaliram...

http://forums.bethsoft.com/topic/1358353-beta-unofficial-skyrim-patch-thread-2/

BETA 1.01 :)

popis ispravljenih stvari je ogroman :)

13 godina
odjavljen

Da li je neko probao ovaj Unoficijalni pec? Ja bih ali imam nekih problema sa instalaciom... {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa mali je, 9.2MB, očekivao sam bar 1GB..Skinuo, instalirao glatko i sad idem iznova kao Gmaz, tek onda mogu vidit poboljšanja

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
micho0305 kaže...

Pa mali je, 9.2MB, očekivao sam bar 1GB..Skinuo, instalirao glatko i sad idem iznova kao Gmaz, tek onda mogu vidit poboljšanja

Da li si ga instalirao uz bethesdine peceve ili bez njih?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice