Još samo jedna epizoda...

poruka: 8
|
čitano: 1.711
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još samo jedna epizoda...".
17 godina

Binđao sam Sandmana S2 zbog dekoltea od Smrti.

1 0 hvala 0
13 godina

jel nije to "addictive design" i manipulativni "dark pattern" koji ce biti zabranjen u EU. Barem za djecu.

0 0 hvala 0
18 godina

Gledati Netflix na kauču u dnevnom boravku cijelu epizodu u komadu? Nemoguće. Dodaj kolu, moram pišat, zvoni mobitel, došla susjeda...

Pauziranje je glavni zadatak tog koji drži daljinski. Nismo kao nekad ovisni o vremenu emitiranja.

Kada supruga gleda sama, gleda se svaka epizoda barem dvaput, jer brzo zaspi.

Djeca to gledaju na mobitelima, dok peru zube, sjede na zahodu, mažu paštetu na kruh. Lako moguće i u školi na nastavi.

Jedino u kinu sjedim mirno i gledam u ekran "1 sat i 22 minute".

0 0 hvala 0
17 godina

Binge-reading, Binge-gaming, Binge-listening, Binge-eating, Binge-drinking ....  Neznam što je tu sad tako mistično kod Binge-watching-a?  :)

2 0 hvala 0
10 godina

Bindžišem kad' uleti neka serija koja ima smisla. 

Još kad je weekend pa se naruci neka pizza. 

Evo zadnje, promasio sam 9. sezonu Rick I Morty-ja, i promasio 4 epizode. Pa se moralo nadoknadjivati. 

Pa krkenzi rodjo uz bindžisanje po dostavama. 

Uzasno. 

0 0 hvala 0
5 godina

Ak je serija dovoljno vrijedna gledamo je u komadu dok ne trebamo krenuti na posao kak se god to zvalo

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Moram majci pokazati članak , ona vrti turske sapunice po par sati...

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

Pošto se na početku teksta spominje "civilizacija", koliko je puta u Sid Meiersovoj bilo "just one more turn", još od mladih dana u jedinici, pa skroz do četvorke, a tek Total War Rome i Medieval serijali..ajme. Tv ne gledam, al vjerujem da je binđanje serija slično.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice