Ostavi neki prozor otvoren prije poretanja igre (task manager, web browser), i kad alt taban iz igre (bar ja) moram dva puta izvršit naredbu da uđe...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E pazi sad ovo, nakon jučer više me ne zajebava ni TAB ni SHIFT sad normalno rade, ali kad sam išao pokupit companiona svaki put kad prolazim pokraj nekoga od companiona aktivira mi se razgovor s njim a uopće ne stisnem E za konverzaciju, i tak stalno i ja onda TAB da izađem iz razgovora on opet automatski uđe i tak stalno! Koji se vrag događa s kontrolama?!
Tebi je nešto ljuto izvrnuto s igrom, jesi probao backup saveova i reinstal, stvar je neobična pa bi je to i moglo rješiti.
Tebi je nešto ljuto izvrnuto s igrom, jesi probao backup saveova i reinstal, stvar je neobična pa bi je to i moglo rješiti.
Ovo sam sad riješio tako što sam odznačio quest gdje trebam tražit posao kod Companiona. Al zamisli ovo, kad označim taj quest oni zapravo meni dolaze, njih dvojica za posao umjesto ja njima i odmah aktiviraju konverzaciju i to bilogdje u Winterunu da se nalazim! A to s Thieves Guildom nije slučaj, ja odem kod njih i sam tražim, dok ovdje praktički meni quest sam dolazi.
Jel se ovo meni pričinja ili je stvarno gotov glavni quest kad pobjedis po drugi put onog Alduina uz pomoc ona tri heroja?Ako je gotov onda nikad igrao ovoliko kratak main quest u Elder Scrolls igri.
Jel se ovo meni pričinja ili je stvarno gotov glavni quest kad pobjedis po drugi put onog Alduina uz pomoc ona tri heroja?Ako je gotov onda nikad igrao ovoliko kratak main quest u Elder Scrolls igri.
ne pricinjava ti se..to je to..
Main Quest sam posebi stvarno je dosta kratak, i dosadnjikav, ali igra ima tonu side quest misija na kojima se može jako puno vremena utući, tako da se prekotoga može prijeći nekako.
Al zamisli ovo, kad označim taj quest oni zapravo meni dolaze, njih dvojica za posao umjesto ja njima i odmah aktiviraju konverzaciju i to bilogdje u Winterunu da se nalazim! A to s Thieves Guildom nije slučaj, ja odem kod njih i sam tražim, dok ovdje praktički meni quest sam dolazi.
Gdje ti okom oni skokom. Očito su skužili da si Dragonborn, največa faca pa ti sami dolaze.
Al zamisli ovo, kad označim taj quest oni zapravo meni dolaze, njih dvojica za posao umjesto ja njima i odmah aktiviraju konverzaciju i to bilogdje u Winterunu da se nalazim! A to s Thieves Guildom nije slučaj, ja odem kod njih i sam tražim, dok ovdje praktički meni quest sam dolazi.
Gdje ti okom oni skokom. Očito su skužili da si Dragonborn, največa faca pa ti sami dolaze.
Da sam što meni treperenje okom znači da nekad imam i tik a ne da uvijek hoću da mi dođu lol
Ovo sam sad riješio tako što sam odznačio quest gdje trebam tražit posao kod Companiona. Al zamisli ovo, kad označim taj quest oni zapravo meni dolaze, njih dvojica za posao umjesto ja njima i odmah aktiviraju konverzaciju i to bilogdje u Winterunu da se nalazim! A to s Thieves Guildom nije slučaj, ja odem kod njih i sam tražim, dok ovdje praktički meni quest sam dolazi.
To se i meni događa, onaj rođo odmah izvači mač i staje u poziciju za borbu, a ja ne znam da li da ga bijem ili da ga tjeram da kleči na kuruzu...
To se i meni događa, onaj rođo odmah izvači mač i staje u poziciju za borbu, a ja ne znam da li da ga bijem ili da ga tjeram da kleči na kuruzu...
jedino sto ga ne mozes ubit..to se i meni dogadjalo..valjda neki bug..
Osvjetljenje & DOF
No moja konfiguracija se muči sa time na kakvih 25-35 FPSa, (naravno uz 8GB HD modova - moja V4.0 verzija modinga, 2XAA, 4XAF), dok bez DOF radi odlično.
Šta si ti natrkeljao ovdje majko isusova...........
Osvjetljenje & DOF
No moja konfiguracija se muči sa time na kakvih 25-35 FPSa, (naravno uz 8GB HD modova - moja V4.0 verzija modinga, 2XAA, 4XAF), dok bez DOF radi odlično.
Šta si ti natrkeljao ovdje majko isusova...........
U čemu je problem majko isusova?
Ako nisi dovoljno inteligentan za shvatit vodič kod modinga nemoraš tu bacat "pametne" izjave!
Imam jedan problem koji se poceo javljat danas.
Igra mi ponekad klizi kao po ulju i onda kada izadjem iz
igre i opet udjem,steka za poludit.Zna mozda netko u cemu je problem?
Kad kazes "izadjem iz igre" sto tocno mislis. Da li potpuno prekines igru pa ju opet pokrenes ili samo kad ALT+TAB-om izadjes van iz igre.
Jesi li provjeravao temperature, kakav proces u pozadini koji trosi procesor.
Kad kazes "izadjem iz igre" sto tocno mislis. Da li potpuno prekines igru pa ju opet pokrenes ili samo kad ALT+TAB-om izadjes van iz igre.
Jesi li provjeravao temperature, kakav proces u pozadini koji trosi procesor.
Ne,igram i izadjem skroz iz igre.I nakon nekog vremena kada opet udjem,
ono steka kao da imam PC star 10 godina.Pokusao sam da vidim temp.
Ali kada stisnem CTRL-ALT+DEL.Stane onako igra izadje,stisnem na Task Manager i opet me vrati u skyrim.
Ovako ljudi treba mi mali spoiler.
Kakav ste dojam stekli kad ste išli neutralnim putem u civilnom ratu? Znači kada bradonje dogovre mirovni sporazum. Da li ekipa pristane na mir/ primirje ili?
Kakav ste dojam stekli kad ste išli neutralnim putem u civilnom ratu? Znači kada bradonje dogovre mirovni sporazum. Da li ekipa pristane na mir/ primirje ili?
Ne, na tom sporazumu opet trebaš dat naklonost jednome.
ili na neki nacin izbjegnes taj mirovni sporazum..prvi put ga jesam imao, drugi put nisam..nisam tocno siguran kako..
ili na neki nacin izbjegnes taj mirovni sporazum..prvi put ga jesam imao, drugi put nisam..nisam tocno siguran kako..
To se radi tako da završiš građanski rat prije tog questa.
Ljudi,kako da nadjem svog fallowera.Izgubio sam ga izleda da se negdje
zaglavio i nemoze doci do mene.Rijec je o Darketheeus onaj guster.
Ljudi,kako da nadjem svog fallowera.Izgubio sam ga izleda da se negdje
zaglavio i nemoze doci do mene.Rijec je o Darketheeus onaj guster.
Ako si mu rekao da ostane na mjestu "wait" naredba i nisi ga pokupio onda se vratio na mjesto gdje si ga prvi put pokupio.
A ako ti se pogubio jer si kao ja isao precice i spustao se niz planinu onda ga sacekaj neko vrijeme i trebao bi te naci. Osim ako nisi predaleko, mislim da se onda vrati na mjesto odakle je i dosao.
Cini mi se da sam ja na taj nacin izgubio pesa.
Imam Skyrim instaliran otkad je izašao ali sve kaj sam igrao je bila izrada lika i možda 15ak minuta čiste igre, dakle takoreći nisam ni pipnuo igru. E sad, budući da nisam u toku baš, a planiram počet s igrom što prije, htio bih da mi preporučite eventualne must-have patcheve, modove i neke stvari koje bi mi bile potrebne za maksimalno uživanje u igri. Zahvaljujem unaprijed.
ipak je izlazak 11.11.11. bio prije gotovo 4 mjeseca tak da se vecina vise nego zgustala :)
ja jos uvijek igram laganini, po malo :) istina ne vise bas svaki dan, ali ide polako :)
nekak sam se trudio imat sto manje nerjeseni questova, ali svako malo uleti nes novo :)
PS
prije nekoliko dana sam pokupio negdje nekakve trojance i u "borbi" s njima sam nekaj malo zeznul sa sistemom, pa su mi neki programi poblesavili, tak da sam sinoc instaliral windoze na drugi disk
pitanje je, posto sam do sad imao 32 bitne windoze, a sad sam za probu instalirao 64 bitne (mada sam primjetio da vecina programa koje koristim su 32 bitni :( ) da li ce to imat ikakvog utjecaja na performanse (nadam se bolje) jer u biti hardver je isti. u biti pretpostavljam da nece nes bitno, osim kaj ce valjda sad windoze koristiti cijelih 4GB RAMa mada sumnjam da ce se razlika osjetit, pa provjeravam da li ko ima kakva iskustva ?
Imam Skyrim instaliran otkad je izašao ali sve kaj sam igrao je bila izrada lika i možda 15ak minuta čiste igre, dakle takoreći nisam ni pipnuo igru. E sad, budući da nisam u toku baš, a planiram počet s igrom što prije, htio bih da mi preporučite eventualne must-have patcheve, modove i neke stvari koje bi mi bile potrebne za maksimalno uživanje u igri. Zahvaljujem unaprijed.
Zadnji patch diže igru na verziju 1.4.27. Update ide preko Steama ako imaš orginal, a ako nemaš snađi se druže :D
Jesu li kakvi modovi ili fixovi potrebni odmah u startu za poboljšanje iskustva ?
Jesu li kakvi modovi ili fixovi potrebni odmah u startu za poboljšanje iskustva ?
Osobno nisan koristija ništa osim moda za font slova. Možeš probat onaj mod za bolji inventorij, iako ovaj, na prvi pogled konzolaški i spor, postane dobar i brz kad se uigraš nakon nekog vremena. I imaš temu za grafički modding Skyrima tu na forumu, pa pogledaj.