The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 314.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

0 0 hvala 1
13 godina
The Elder Scrolls:Online

Jel itko u beti?

Jel mi može tko odgovorit ,hoće li biti mirror klase ili individualne po realmu,ne da mi se kopat.

1 0 hvala 0
12 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
evang kaže...

Jel itko u beti?

Jel mi može tko odgovorit ,hoće li biti mirror klase ili individualne po realmu,ne da mi se kopat.

Nema "mirror" klasa kao u npr.SWTOR-u: bounty hunter i trooper. Sve frakcije mogu igrati sve klase.

Jedan filmić. Pass: betacake.

13 godina

Super odgovor

0 0 hvala 0
12 godina

Potvrđen poslovni model: P2P ilitiga pretplata.

15 godina

Mislim da cu preskociti.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina

hmmm super su mi ovi izgovori novi sadrzaj svakih 4-6 tjedana, sloboda bla bla..  jako se radujem ovom naslovu al me ovo malo razocaralo.. gledao sam video na yt gdje lik pojasnjava kako sredstvima koje dobivaju od pretplate imaju dovoljno novaca za team koji ce izbacivat sadrzaje svaki dan. ok razumljivo da se treba zaradit ali cemu ovo, bas sam se veselio igri.. i sta da spucam 2 soma kuna na pretplate i onda ode f2p i svi dobiju sadrzaj mukte a ja sam placao ko budala ( pardon utjesna nagrada je sta ce mi dat status veterana na acc, woow what an honor for 2k kuna ).

dolazi nam sad everquest i jos par naslova koji ce bit b2p ili f2p modeli pa ce se imat sta radit dok ne vidim to njihovo konstantno dodavanje sadrzaja i opce dojmove igraca o gameplayu, end gameu i ostalome, pa mozda ako bude toliko ispolirano odlucim puknut 400 kuna za igru i jos 90tak kuna mjesecno ako bude freaking awesome.

kad pogledas sta recimo starcitizen nudi kao b2p model ovo im bas i nije trebalo.. nek oni roknu dobar dlc il ekspanziju pa im ja dam 200-300 kn opet po potrebi.. ovako sve ostaje plati pa rekla - kazala.

ovako kad platis igru ode 400kn, plus 2-3 pretplate da isprobas igru to je vec sto eura.. e bome malo previse da bi se covjek zaletio da isproba jel to igra kakva je trebala bit ili nije.

sry Zenimax al moram ti jedan bezobrazni prstic pokazat {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kaj nece biti ftp??? tako i tako sam imao feeling da ce igra failat a sad imam jos veci.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

2 nelogičnosti u ovom izboru poslovnog modela (pretplate) su:

1. Igra sadržajno nudi isto što i GW2. Masivni PVP u 3 frakcije i dungeone. Nema raidova, nema battlegrounds PVP-a i arena PVP-a. Zašto bih za to plaćao pretplatu, kad GW2 ne traži istu (i ima dodatnu vrstu PVP-a)?
  2. Naplaćivat će pretplatu korisnicima konzola? Čekam sa zanimanjem prodajne rezultate ove igre na konzolama.

Wildstar kao još jedan nadolazeći AAA MMORPG je također neki dan najavio isti poslovni model (pretplatu). Međutim, Wildstar ima opciju da igrači "zarade" kroz igru za mjesečnu pretplatu, ali i nudi puno više sadržaja, što PVE (raidovi i dynamic eventi), što PVP (arena PVP, battlegrounds, open world PVP i Warplots-guild vs guild PvP.)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ja sam mišljenja da normalna pretplata od cca 12€ je odlična stvar,nema mikrotransakcija,nema cash shopova i sličnih bljezgarija,100kn ću izdvojit mjesečno ako će mi se iigra svidit.

Osim GW2 niti jedna igra nije zapravo besplatna,a opet GW2 ne spada u kategoriju mmorpgova.

0 1 hvala 0
17 godina

a sta je gw2 nego mmorpg?

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
Obi Wan kaže...

Nemoj, pusti ga...nema veze...{#}

17 godina
DeniZg kaže...
Obi Wan kaže...

Nemoj, pusti ga...nema veze...{#}

a vidim i ja da je malo maka...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan

Ako igra bude odlicna libo me tuki koji je nacin placanja. Kakav wildstar AAA mmo,ovo je elder scrolls online. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Zaja kaže...

Ako igra bude odlicna libo me tuki koji je nacin placanja. Kakav wildstar AAA mmo,ovo je elder scrolls online. 

Slažem se da uspjeh ovisi o kvaliteti igre, a ne o poslovnom modelu.

Međutim, osim što igra (po meni) nije nešto specijalno, sudeći po procurenim snimkama, komentarima beta testera i objavljenim "fićrsima", o poslovnom modelu jako ovisi broj igrača u startu, budući da kupnja igre + pretplata ipak predstavljaju određenu "ulaznu barijeru". Skyrim je na PC-u prodao 1.5 mil. primjeraka, a GW2 ukupno 3 milliona, a obje su "buy to play" bez pretplate. Kakav prodajni rezultat se može onda očekivati za TESO? 

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Zaja kaže...

Međutim, osim što igra (po meni) nije nešto specijalno, sudeći po procurenim snimkama, komentarima beta testera i objavljenim "fićrsima", o poslovnom modelu jako ovisi broj igrača u startu, budući da kupnja igre + pretplata ipak predstavljaju određenu "ulaznu barijeru". Skyrim je na PC-u prodao 1.5 mil. primjeraka, a GW2 ukupno 3 milliona, a obje su "buy to play" bez pretplate. Kakav prodajni rezultat se može onda očekivati za TESO? 

Vidit cemo kad izade. Ja osobno smatram da ce igra bit uspjesna. Ipak je pravi ekipa koja zna posao.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zaja kaže...
DeniZg kaže...
Zaja kaže...

Vidit cemo kad izade. Ja osobno smatram da ce igra bit uspjesna. Ipak je pravi ekipa koja zna posao.

ESO pravi Zenimax onlinestudio a ne Bethesdagame studio koji su napravili svih 5 SP TES-ova, tako da se bas ne slazem da je u pitanju ekipa koja zna posao.Zenimax Game Company je sponzor i vlasnik projekta.

Nekako previse je Skyrima,najlosije igre u serijalu a premalo Morowinda .

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Strategija na poteze.

17 godina
neaktivan

Neka oni slobodno naplaćuju ESO, ja ću i dalje igrat Skyrim i Oblivion besplatno za to vrime...

IRebic
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina

Ne znam dal je bilo ali ovdje pisu 20 stvari koje bi trebali znati o eso i ima nekih videa....

http://www.tentonhammer.com/eso/cheat-sheet-20-facts?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_64327

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 15:39 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Neka ekipa je već razbila klijent i navodno se već može probati igrati, ali bez drugih igrača

Ima dosta screenshotova ovdje i ovdje.

15 godina

Nisam pratio temu, ali sad što sam pročitao ostao sam razočaran.

Buraz i ja smo se ja veselili ovome, ali mislim da ništa. SKyrim modati i guštati dok se može.

Da je bar b2p ili f2p sa micro, još da, ali da plaćam svaki mjesec, e toliko para nemam, niti nedam.

Ugl. šteta jer sam puno očekivao, ali sam sam si kriv :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Ja sam dobio beta invite :)

Majke mi
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Šestitke!

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina

Jel beta u tijeku cijelo vrijeme ili imaju samo onak tipa vikende?Od kad sam se ugodno iznenadio saznavši da će bit pretplata ponovo me zaintrigirala igra.

Ili ako itko ima kakav beta key da mu ne treba bio bih mu jako zahvalan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 16:07 (evang).

0 0 hvala 0
13 godina

weekend only beta , hmmm tesko nema jos bas tolko keyeva u opticaju.

0 0 hvala 0
13 godina

monthly fee u danasnje doba nemoze opstat

to je ludost

13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Evo isto, brzo se i skinulo. Nabacit cu par screenshotova kasnije kad pocne igra.

16 godina
fade kaže...
Cromaki kaže...

Evo isto, brzo se i skinulo. Nabacit cu par screenshotova kasnije kad pocne igra.

aaaaa, kako si me naložio. Kliknem na sliku i pomislim, hebote ovo izgleda prehebeno i onda skužim da je to slika na desktopu {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice