The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 314.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

jedini TES MP koji mi treba je da mi na skyrim-ast svijet puste do tri frenda da svakih toliko na nekog naletim,a ovo se bojim svima nama koji volimo TES nece sjesti najbolje..

kaj se tice solucije naplate gw2 sistem mi je super b2p a sve kaj kupis u igri je kozmetika da bi neko kad dodjes u lions arch rekao wauuu.. tak da i tu mi to ne bi bilo lose... jer pretplata za nekog to ne igra svaki drugi dan igru nema smisla..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi intervju sa E3 sajma. Doduše dio intervjua je na njemačkom, međutim novinar postavlja pitanja na engleskom i dobija odgovore na engleskom. Isto tako vidi se i gameplay is prvog lica.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nezz radovao sam se mmorpg-u a sad mi pocinju s nekim co-op shemama pa multiplayer.. na kraju ce zaglavit izmedu p*zde i guzice.. imam feeling da ce mi prisjest prije izlaska.. TES online treba bit kakav je zamisljen.. a za singleplayer izdat novo poglavlje i to je to..  sad bi oni s jednim naslovom pobrali lovu i od singleplayer i multiplayer fanova.. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
Ark kaže...

ok prenaglio sam se malo..  ovaj video mi je izmamio suzu radosnicu  {#}

12 godina

Znaci igra ce biti B2P?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo skinulo se sad sam da instaliram, kasnije javim dojmove.

Skinem igricu od 20 gb i onda jos moram skidat xD Skinem igricu od 20 gb i onda jos moram skidat xD
Work hard play harder
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 15:08 (Vuk15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Evo i ja se prijavio za betu.Nadam se da cu upasti.

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Evo i ja se prijavio za betu.Nadam se da cu upasti.

{#}

Kak mislis upasti xD Gdje se treba registrirati jel tu mozda KLIK

Work hard play harder
12 godina

Da.Tu se regas i molis boga xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Endymon kaže...

A valjda bumo upali, nisam valjda skido 21gb bezveze.

Work hard play harder
13 godina

Ček ja sam se bio rego na sajtu kad su otvorili beta prijave,jel ovo nešto novo?

0 0 hvala 0
12 godina
Vuk15 kaže...
Endymon kaže...

Cek,a gdje si ti nasao tu instalaciju?

Jer na oficijalnoj strani nemogu naci.

Mozda si ti vec dobio upad?

12 godina
Endymon kaže...
Vuk15 kaže...
Endymon kaže...

Cek,a gdje si ti nasao tu instalaciju?

Jer na oficijalnoj strani nemogu naci.

Mozda si ti vec dobio upad?

Skinuo sam preko partisa

Work hard play harder
12 godina

Kolega Endymon si dobio mail, ja jos cekam {#}

Work hard play harder
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Endymon sta mislis da je presudilo kod dobivanja ulaznice za betu.Ja sam bio nadugacko i nasiroko pisao o elder scrolls franšizi na onoj njihovoj stranici,i pisalo mi da je mogucnost za upad above average,ali opet nista

0 0 hvala 0
12 godina

Ja jos uvjek sjedim u sobi i cekam mail xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

sve se bojim da ne bude ovako

2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja sam se prijavio prije valjda dva i pol mjeseca, pa ništa. Imao sam high chance ocjenu. Mislim da oni to uzmu jednog od 100 , i to nasumično..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Novi članak na TESO stranici o roleplayingu.

Ekipa iz Zenimaxa najavila kako neće biti tekstualnih balončića tzv "chat bubblesa".

Za mene je ovo apsolutno neshvatljivo i kao da im primjer SWTOR-a nije bio dovoljan. Nema šanse da pročitaš što ti kaže netko tko stoji do tebe, pogovoto u većim hubovima, zbog gomile teksta koji jurca po po chat kvadratu.

Ili recimo, stojiš pored nekog i pričaš s njim tako da buljiš u kut ekrana gdje ti je chat kvadrat.

Definitvno križam ovu igru s popisa.

Evo i jedan novi filmić.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 11:07 (DeniZg).
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina

Pored svih gluposti koje rade u ovoj igri tebe toliko smeta ne postojanje chat bublova?

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Novi članak na TESO stranici o roleplayingu.

Ekipa iz Zenimaxa najavila kako neće biti tekstualnih balončića tzv "chat bubblesa".

Za mene je ovo apsolutno neshvatljivo i kao da im primjer SWTOR-a nije bio dovoljan. Nema šanse da pročitaš što ti kaže netko tko stoji do tebe, pogovoto u većim hubovima, zbog gomile teksta koji jurca po po chat kvadratu.

Ili recimo, stojiš pored nekog i pričaš s njim tako da buljiš u kut ekrana gdje ti je chat kvadrat.

Definitvno križam ovu igru s popisa.

Evo i jedan novi filmić.

sjećam se tako nesposobnih ljudi na WoW-u koji nisu znali prebaciti konverzacije u new window pa su se žalili da ne stignu sve pročitat LOL {#}

12 godina
evang kaže...

Pored svih gluposti koje rade u ovoj igri tebe toliko smeta ne postojanje chat bublova?

Koje gluposti konkretno?

flateR7 kaže...
    sjećam se tako nesposobnih ljudi na WoW-u koji nisu znali prebaciti konverzacije u new window pa su se žalili da ne stignu sve pročitat LOL {#}
Možda netko ne želi imati gomilu tabova u chat prozoru ili nekoliko chat prozora razbacanih po ekranu?
13 godina

Igra ima realne šanse da bude još jedan od "3month-era" kakvih u zadnjih par godina ima cca 2 mjesečno,koliko god se ljudi nabrijavali,jaka franšiza ne mora značiti dobar mmorpg (Warhammer je najbolji primjer).

Čim oni računaju na desetke milijuna igrača znači da moraju ići nekom srednjom strujom tako da nitko u principu neće biti zadovoljan,pa ni stari fanovi ES serijala.

Meni osobno smeta to što su se nažalost odlučili na "megaservere" što samim time povlači i to da će igra biti instancirana maksimalno,ne razumijem što bi falilo npr serverima od otprilike 6 do 9 tisuća igrača,pa kad se podijeli po realmovima znači 2 do 3k igrača po realmu,a i samim time se gubi smisao servera i rivalvstva koja mogu nastati-jer ipak igra ima 3 realm warfare.

Još jedna stvar koja mi se ne sviđa  je ovaj crossover pc/konzole,sad jel to znači da će biti posebni serveri za konzole a posebni za pc ne znam.

Meni osobno se to čini kao veći problem od chat bublova.

1 0 hvala 0
12 godina
evang kaže...

Igra ima realne šanse da bude još jedan od "3month-era" kakvih u zadnjih par godina ima cca 2 mjesečno,koliko god se ljudi nabrijavali,jaka franšiza ne mora značiti dobar mmorpg (Warhammer je najbolji primjer).

Čim oni računaju na desetke milijuna igrača znači da moraju ići nekom srednjom strujom tako da nitko u principu neće biti zadovoljan,pa ni stari fanovi ES serijala.

Meni osobno smeta to što su se nažalost odlučili na "megaservere" što samim time povlači i to da će igra biti instancirana maksimalno,ne razumijem što bi falilo npr serverima od otprilike 6 do 9 tisuća igrača,pa kad se podijeli po realmovima znači 2 do 3k igrača po realmu,a i samim time se gubi smisao servera i rivalvstva koja mogu nastati-jer ipak igra ima 3 realm warfare.

Još jedna stvar koja mi se ne sviđa  je ovaj crossover pc/konzole,sad jel to znači da će biti posebni serveri za konzole a posebni za pc ne znam.

Meni osobno se to čini kao veći problem od chat bublova.

Da, slažem se da će igra imati neka rješenja koja su upitna. 

U vezi instanciranosti, ne znam što bih rekao. I Skyrim je na neki način instanciran, jer ima loading screen pri svakom ulasku u neku kuću, špilju, dvorac itd.

Mega server, sličan onima koje ima Cryptic ima i nekih svojih prednosti, ali vidjet ćemo kako će sve to ispasti.

Uglavnom, bit će zgodno vidjeti regije Tamriela i odigrati igru u "single player varijanti", a za sve više od toga nemam baš neka prevelika očekivanja, barem kako stvari za sada stoje.

17 godina
neaktivan

očeli to više?

0 0 hvala 0
12 godina

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 9:08 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Danas u pola 7 sati popodne bit če gameplay prezentacija na Quakeconu a moči če se gledati ovdje:

http://www.twitch.tv/bethesda

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Da, bit će dosta zanimljivosti na Quakeconu i od drugih igara.

Inače, iz onog filmića koji sam stavio, vidi se da TESO ima klasičan tab-target combat, iako ga Zenimax zove soft-lock ili sl.

12 godina

Moj PC  
2 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice