Star Wars The OLD Republic Preorder!

poruka: 77
|
čitano: 11.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

To opce nisam skuzil!Ja sam inace zavvi-u poslal dva maila ali nisu nis odgovorili,trebalo bi ih mozda probati nazvati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

( da ne quotam i ostalo.. )

Ja sam naručio 2 CDKeya sa g2play.net-a, stižu 20.12 ( znači, na release date ) - znači i na moj mail i na moj acc na tom siteu, nakon što imaš CD key - addaš ga na svoj postojeći account na swtor.com-u ( koliko sam skužio ), i igraš.

I da, beta client se može updateati da radi na retailu, što ću ja i napraviti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars The OLD Republic Preorder!
Darth_Kaca kaže...

To opce nisam skuzil!Ja sam inace zavvi-u poslal dva maila ali nisu nis odgovorili,trebalo bi ih mozda probati nazvati

ja sam slučajno primijetio, poslao sam i ja 2 maila, ali nisu ništa još odgovorili... mislim da im treba nekoliko dana... zbunilo me to, a kopao sam i po netu i nigdje nisam mogao nać nekog ko pita za to... javim ak dobijem neke nove informacije...

13 godina
neaktivan

Samo da vam velim,nakon dva dana odgovorili su mi ljudi s zavvi-a,poslali su mi early access code,i lik mi je na moj upit kad buju mi poslali igru odgovoril da 20.12 ali da se to moze promijeniti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dobijes jarane sve ...svako ko kupi igru ima 30 besplatnih dana zato se ne sekiraj ;) ... samo su spori do jaja eo ja cekam ima 9 dana da mi posalju redeem code
13 godina
neaktivan
darth_kaca ... kako su tebi poslali code tako brzo majke ti ? meni trazili prvih par dana neke potvrde tek sad odobrili skroz i sad cekam naku otpremnu potvrdu a jos mi nisu poslali redeem code
13 godina
neaktivan

dali neko zna jeli moguce dobit samo key preko shopto.net ?! oni isto imaju ok ponudu. 

13 godina
neaktivan
kazu da je key najbolje naruciti na g2play i najbrze stigne a shopto.net je ko hoce box verziju
13 godina
neaktivan

od g2playa znaci dobio bi odmah key koji mi vrijedi za early acces za 5 dana?!!?

13 godina
neaktivan
kod bi dobio odma ali sumnjam da bi dobio 5 dana early... sad gdje god da narucis sumnjam da ces dobit vise od 2,3 dana early
16 godina
odjavljen

Samo da znate - na Orginu se igra ne može kupiti u Hrvatskoj niti preorderati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sinoć sam kupio na G2PLAY, i ta baš sa linka koji je stavljen na ovoj temi, no mislim da taj preorder ne znači ono što se reklamira na službenim stranicama SWTOR-a. Danas sam razmijenio par mailova i kod njih piše da se kod šalje kad se igra release-a. I nigdje se ne spominje 15.12., samo 20.12.

Kupio sam igru tamo, jer su neki ovdje napisali da su dobili kod odmah, redemal-i i sve gotovo za dvije minute (npr. Oberleutnant). No ispada da baš i nije tako. :(

Znači, ako nije problem, tko je od vas i gdje kupio igru s kojojm može igrati od 15.12., što je jedini datum early acces-a?

Hvala na odgovoru, pozdrav.

0 0 hvala 0
14 godina
glas_razuma kaže...

Sinoć sam kupio na G2PLAY, i ta baš sa linka koji je stavljen na ovoj temi, no mislim da taj preorder ne znači ono što se reklamira na službenim stranicama SWTOR-a. Danas sam razmijenio par mailova i kod njih piše da se kod šalje kad se igra release-a. I nigdje se ne spominje 15.12., samo 20.12.

Kupio sam igru tamo, jer su neki ovdje napisali da su dobili kod odmah, redemal-i i sve gotovo za dvije minute (npr. Oberleutnant). No ispada da baš i nije tako. :(

Znači, ako nije problem, tko je od vas i gdje kupio igru s kojojm može igrati od 15.12., što je jedini datum early acces-a?

Nije bitno kod koga kupiš, zavisi kad si preordo ako si prije mjesec-dva onda počinješ 15 tj po novom 13.

17 godina
neaktivan

FYI

Early Game Access Early Game Access

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jeli se neko raspitao 100% preko shoptoa da oni nemogu samo prodat key? Jer oni imaju early acces. Nekuzim zasto se key mora cekat vise od 2-3 sata da ti ka daju na g2play, a kamoli nekih 5 dana. i onda ces taj peti dan cekat cijeli dan jer imaju 1503004 keyeva poslat u isto vrijeme. 

neko je pisao jos da cu ih morat i zvat da ti izdiktiraju key wtf

13 godina
neaktivan

E zna ko di mogu skinuti star wars klijent?na originu mi jos neda,a trebal bi to deti ranije skidati jer mi se 26 gb nebu tak brzo skinulo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
meni vise nista nije jasno al ovaj zavvi je spor do jaja znaci prespori su a retardirani shopto-net mi nikako ne da da napravim acc basket kod njih sve neki errori
13 godina
neaktivan

mene buni taj ITEM :D zato jer dobijes i jos neki item ako si preorderao :D 

mozda dobijes early acces u igru ali i ne za item {#} 

13 godina
neaktivan
ne znam ... jel mislis na color stone ?
13 godina
neaktivan
darth kaca .. dobices na mail oni ce obavijestavati redom kako koga ranije i dace ti client na tvom acc na SWTOR site-u....
ima li iko da je narucio preko zavvi nesto mi ovog suhveli 10 dana jos nisam dobio redeem code :S
14 godina
neaktivan
glas_razuma kaže...

Sinoć sam kupio na G2PLAY, i ta baš sa linka koji je stavljen na ovoj temi, no mislim da taj preorder ne znači ono što  se reklamira  na službenim stranicama SWTOR-a. Danas sam razmijenio par mailova i kod njih piše da se kod šalje kad se igra release-a. I nigdje se ne spominje 15.12., samo 20.12.

To što sam ja kupio na g2play je PRE-ORDER, ne EARLY GAME ACCESS, kao što si rekao u svom drugom postu.

Tip koji je kupio kod njih je kupio EARLY GAME ACCESS dok su ga još imali u stocku, nažalost, kao i ti, kad sam ja išao kupiti, imali su samo standardnu igru koja im stiže 20tog, te kad oni nama šalju CDkey.

13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
KiloOne kaže...

Kupia san to,code su mi poslali u par minuta,reedema sam ga skoro odma i proslo je.

Ali nista mi se nije pojavilo pod pre-order(valjda se treba pojavit link za pre-load) i pod Code Redemption ispod Code Redemption History nema nista.
Nakon toga sam pokusa iskoristit key ponovo ali kaze mi da je vec iskoristen.
Poslan je ticket Bioware supportu,sad cekam odgovor(2 h and counting) 

15 godina
neaktivan

Vidim upite da bi ljudi skidali igru preko origina. E pa sada objašnjenje. Ja sam kupio Cd key na g2play sa ranim pristupom dok je još bilo na lageru, ukucao na EA SWTOR stranicu , dobio mailove di me mole da skinem klijent i da če me kako se datum izlaska se bliži obavijestiti koliko raniji pristup ču imati.

Po meni najbitnije. Origin kao takav nije potreban za SW TOR. Ja sam ga instalirao isto kao i betu na hard di mi nije origin , u posebni folder , origin me nije ni tražio i to je to . Po meni to je još bolje, ako jednog dana se zasitiš i ideš prodat acc onda prodaješ samo to , a ne cijeli Origin account.Origin kao origin je njihov servis za prodaju i distribuciju igara ali koliko za sada vidim , nije potreban za pokretanje igre.

Pozz,

crot

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiloOne kaže...

Krasno -_-

17 godina
neaktivan
ormar kaže...
KiloOne kaže...

evo sad imaju early acces verziju koja je 30kn skuplja....

Izvanredno! Kupujem.
14 godina
neaktivan
Jesse kaže...
ormar kaže...
KiloOne kaže...

evo sad imaju early acces verziju koja je 30kn skuplja....

Izvanredno! Kupujem.

i kako je proslo? Meni se jos nista nije javilo pod reedemed codes,a nema ni odgovora na ticket koji sam posla supportu :S

17 godina
neaktivan

Sve 5. Unesao sam code i odmah se pojavilo pod code redemption history. Inače, vidio sam na forumu da jako puno ljudi ima isti problem kao i ti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Sve 5. Unesao sam code i odmah se pojavilo pod code redemption history. Inače, vidio sam na forumu da jako puno ljudi ima isti problem kao i ti.

Sinoc ( u 3 sata ujutro dok sam bia vanka) mi se javia GM preko maila u vezi ticketa,pita par informacija(gdje je kupljen kod,imam li sliku koda itd.) kaze da ce mi nakon istrage ako sve bude ok poslat novi kod.

Sad cekam odgovor,samo sumnjan da cu ga dobit danas jer sam dobia povratni mail da se ovo vodi ka novi ticket -.- hebeno su spori 

13 godina
neaktivan
ma katastrofa jarane ja jos nisam dobio Code od zavvi-a a narucio prije 12 dana
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice