Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.393.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
sstrmi kaže...
dreammaker kaže...

Molim vas ljudi ne odgovarajte na ove repetitivne provokacije. Očistimo temu od gluposti. A i vas pojedince što ga izazivate isto nabijem na ku*ac.

ja sam odavno prestao čitati postove od movia i odgovarati na njih.Sad samo kad vidim da je od movia dam TD i piči dalje

A fakat si faca, dreammaker te nabije na ku*rac a ti mu još kažeš hvala? Kakav si ti lik? S obzirom da ne čitaš moje postove ne znam zašto nepotrebno zazivaš moje ime i spamaš grupu glupostima?  Izgleda da je to jače od tebe i još se poslije praviš grbav i zahvaljuješ se liku što te popishao... dobro ti je dreammaker rekao... da ga citiram još jednom: "A i vas pojedince što ga izazivate isto nabijem na ku*ac".

16 godina
movie kaže...
sstrmi kaže...
dreammaker kaže...

Molim vas ljudi ne odgovarajte na ove repetitivne provokacije. Očistimo temu od gluposti. A i vas pojedince što ga izazivate isto nabijem na ku*ac.

ja sam odavno prestao čitati postove od movia i odgovarati na njih.Sad samo kad vidim da je od movia dam TD i piči dalje

A fakat si faca, dreammaker te nabije na ku*rac a ti mu još kažeš hvala? Kakav si ti lik? S obzirom da ne čitaš moje postove ne znam zašto nepotrebno zazivaš moje ime i spamaš grupu glupostima?  Izgleda da je to jače od tebe i još se poslije praviš grbav i zahvaljuješ se liku što te popishao... dobro ti je dreammaker rekao... da ga citiram još jednom: "A i vas pojedince što ga izazivate isto nabijem na ku*ac".

I u tome leži glavni problem. Što oni koje se nabija na ku*ac često to ne shvate. Pa onda zaku*ac nabijamo na ku*ac {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

I u tome leži glavni problem. Što oni koje se nabija na ku*ac često to ne shvate. Pa onda zaku*ac nabijamo na ku*ac {#}

forza Milan! {#}

[19xx]C3c1l
16 godina

Evo malo golmana i par akcija 

Po meni izgleda jako dobro. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Balotelieve skarice potpuno nerealne i ponavlja se PES 2013. Montolivov gol je cisti smijeh skupa sa njegovom facom. Dok onaj gol od Marchisia prije udarca je dobrih pola metra proklizao i onda ulovio loptu i pogodio gol. 

Ima tu dosta posla, ali vidi se napredak.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Evo malo golmana i par akcija 

Po meni izgleda jako dobro. {#}

Izgleda super. Ponašanje golmana mi je odlično, ja u ovom videu nisam našao mane njima. Neki vjerojatno budu...

Igrači se kreću fluidno, grafika odlična. Baloteli rape face{#}

15 godina
ako ste čitali sve one previewe dosad sa Gamescoma i prije toga, onda vam je jasno da ovaj build igre koji je leakan sa ovim demom ima previše problema. Onaj build sa gamescoma je bio puno bolji, to su baš svugdje gdje sam čitao previewe poslije gamescoma rekli.

I ovo je zato najgora stvar koja se mogla dogoditi Konamiju, leakan je demo prastarog builda i sve je već puno kompilacija, videa. I po tome već puno ljudi sad sudi igru i pljuje po njoj. Ne razumijem kako u Konamiju mogu biti tako neoprezni i neodgovorni da im se svake godine događaju neke gluposti, djeluju mi totalno neorganizirana firma.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
antimadridista kaže...
ako ste čitali sve one previewe dosad sa Gamescoma i prije toga, onda vam je jasno da ovaj build igre koji je leakan sa ovim demom ima previše problema. Onaj build sa gamescoma je bio puno bolji, to su baš svugdje gdje sam čitao previewe poslije gamescoma rekli.

I ovo je zato najgora stvar koja se mogla dogoditi Konamiju, leakan je demo prastarog builda i sve je već puno kompilacija, videa. I po tome već puno ljudi sad sudi igru i pljuje po njoj. Ne razumijem kako u Konamiju mogu biti tako neoprezni i neodgovorni da im se svake godine događaju neke gluposti, djeluju mi totalno neorganizirana firma.

Svake godine ista priča! Ovo što se do sada vidjelo igralo se na najlakšem nivou težine i ovo je prastara verzija igre... ovo polako postaje dosadno..

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Svake godine ista priča! Ovo što se do sada vidjelo igralo se na najlakšem nivou težine i ovo je prastara verzija igre... ovo polako postaje dosadno..

postao si i ti dosadan i naporan već odavno.

ja samo prenosim ono što sam pročitao, a to si mogao pročitati i ti na raznim stranicama. Ovo je prastari build igre, "preview code". Pa ne možeš čak ni zamjene raditi, ima problema sa framerateom i slično. Zato su i odgodili demo da dobijemo build sa gamescoma, ne ovaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

ja samo prenosim ono što sam pročitao, a to si mogao pročitati i ti na raznim stranicama. Ovo je prastari build igre, "preview code". Pa ne možeš čak ni zamjene raditi, ima problema sa framerateom i slično. Zato su i odgodili demo da dobijemo build sa gamescoma, ne ovaj.

Kad ja prenesem što pročitam onda sam odvjetnik. Koje je tvoje zanimanje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 16:55 (movie).
13 godina
neaktivan
bice zanimljivo sta ce nam na kraju dati,jer ovo je vec postalo ne ozbiljno sa njihove strane i gle sad kad se padne bas kad ja hocu tj kad sam narucio pes 14 budi zezancije i bas bude bagova i katastrofa ali sam se obezbednio ako to nevalja da uzmem fifu 14 mada kako je krenulo sa njom ni sa njom nisam bas zadovoljan ali znam odprilike stame tamo ocekuje a dok kod pesa NE.
13 godina

red star, previse si poceo filozofirat oko toga sta ces uzet :) Slijedece godine kad PES opet ostane na istom enginu i kad ljudi budu ginuli i trazili nesto novo, revolucionirano ne bude nista od toga i opet bude ista stvar ko i sa FIFom ove godine. 

Samo preljevate iz supljeg u prazno.

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
protjeran

sake  god.  isto.

ljudi sa fifa foruma opet ovdje.

da ste se uvatili pesa odma to vam se nebí dogadjalo.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Teško mi je ne primjetiti kako kolega SimeKZ, inače veliki štovatelj EA-inog nogometnog rješenja, vrijeme provodi više u PES nego u Fifa temi. Trollanje do maksimuma? LINK

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina
themilition kaže...

sake  god.  isto.

ljudi sa fifa foruma opet ovdje.

da ste se uvatili pesa odma to vam se nebí dogadjalo.

Da vam ne zamre tema

17 godina
dreammaker kaže...

Teško mi je ne primjetiti kako kolega SimeKZ, inače veliki štovatelj EA-inog nogometnog rješenja, vrijeme provodi više u PES nego u Fifa temi. Trollanje do maksimuma? LINK

Nisi u pravu! Simek je kritičan prema fifi što si mogao i vidjeti na fifa temi. Neki puta i prekritičan

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Nisi u pravu! Simek je kritičan prema fifi što si mogao i vidjeti na fifa temi. Neki puta i prekritičan

Malo sam prolistao njegove postove po Fifa temi i ne vidim nikakvu kritičnost prema istoj. I ne treba je biti, pa čovjeku se sviđa! {#}

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan

A od kojeg materijala je ova njihova mreža na golu, čudno neko ponašanje lopte kad uđe u gol.

1 7 hvala 0
16 godina
barcaINTER kaže...

A od kojeg materijala je ova njihova mreža na golu, čudno neko ponašanje lopte kad uđe u gol.

Da, to je glupost samo takva. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
protjeran

nemam  pojma  od  kog  je  materijala  inace  mreza  tako  da

dont care. a i naglasak je na onome kad lopta udje u gol.

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Odrasti{#}

12 godina
neaktivan

Lopta ima umjetnu i nerealnu putanju, a robotizam, uštogljenost i vojno držanje igrača neće nikad promijenit u pesu, da ne govorim kako primaju loptu, ko da su od betona. Pesovi igrači su svake godine sve više tromiji, pa je i cijela igra troma i nerealna.

1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

Noviji code gameplay-a {#}

4 3 hvala 0
13 godina

Bas i nema neke velik razlike taj stari i novi kod... Usporedio sam sa par videa i sve je i dalje isto sta se tice kretnji i udaraca...

Moj PC  
2 11 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisu mi uopste jasni ovi ljudi koji, klip nije ni zakacen, a ja sam vec dobio palac na dole. Pa odgledajte taj klip, traje 9 minuta. 

To je dokaz da ti fifoholicari, nikada nisu niti jedan klip o Pesu odgledali, a vole da laju, vredjaju i omalovazavaju.

Stvarno, jako jadno.

Edit: jedan od njih je SIMEKZ, koji kaze da je uporedio ovaj klip sa starijim kodom, a pogledajte vreme mog kacenja klipa i vreme njegovog komentara?!{#}

Mora da covek ume citati misli, ili jednostavno ima neku moc... Majko bozija, kakvi ljudi?

Pa ne primate platu od EA, zaboga {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:15 (Zoki Mpek).
15 godina
neaktivan

Ma ne zamaraj se s njima. Ljubomorni su što vide da je pes bolji pa svoje frustracije ispoljavaju TD-ovima.

EDIT: Zna se ko je kolovođa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:15 (Praetorian1).
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Bas i nema neke velik razlike taj stari i novi kod... Usporedio sam sa par videa i sve je i dalje isto sta se tice kretnji i udaraca...

kako su kretnje odjednom postale bitne. Kad se sjetim tvog komentara od prije par dana kad smo pisali o pokretima u FIFA-i {#}

citiram: "Hebeš igrača kojemu je bitno jeli Messi kopa nos identično na igri i u RL. Daj odhebi s tim dječjim spikama o pokretima". 

I što bi tebi sad čovjek trebao reći? toliki stadij fanbyoizma prema jednoj, a odbojnosti prema drugoj igri. Objektivan si stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:23 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Od frustracijia se gube u prostoru i vremenu. {#}

4 2 hvala 1
14 godina
barcaINTER kaže...

Lopta ima umjetnu i nerealnu putanju, a robotizam, uštogljenost i vojno držanje igrača neće nikad promijenit u pesu, da ne govorim kako primaju loptu, ko da su od betona. Pesovi igrači su svake godine sve više tromiji, pa je i cijela igra troma i nerealna.

A FIFA s druge strane je brza i isto tako nerealna. Na kraju se svodi na to kome šta paše.

On topic:

Sviđa mi se taj novi filmić, ali stvarno bih htio neki gdje se vide veće postavke težine. Gol Kroosa je apsolutna glupost. Uglavnom mi sve izgleda ok. Imam osjećaj da je teže doći do šuta koristeći samo pace i agility ko u FIFI. Velik je ovo korak u dobrom smjeru, ali naravno još uvijek daleko da ozbiljno potrese EA. Slijedeće godine bi borba ipak trebala biti jako neizvjesna.

EDIT: Eto, mislio sam da teško može biti netko iritantniji od moviea, ali simeKZ se bome trudi. Oj Movie, je lik možda tvoj učenik ili tako nešto?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:26 (Hexfire).
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Nisu mi uopste jasni ovi ljudi koji, klip nije ni zakacen, a ja sam vec dobio palac na dole. Pa odgledajte taj klip, traje 9 minuta. 

To je dokaz da ti fifoholicari, nikada nisu niti jedan klip o Pesu odgledali, a vole da laju, vredjaju i omalovazavaju.

Stvarno, jako jadno.

Edit: jedan od njih je SIMEKZ, koji kaze da je uporedio ovaj klip sa starijim kodom, a pogledajte vreme mog kacenja klipa i vreme njegovog komentara?!{#}

Mora da covek ume citati misli, ili jednostavno ima neku moc... Majko bozija, kakvi ljudi?

Pa ne primate platu od EA, zaboga {#}

Pa zar nisi prenio klip s neke druge stranice i zar nije isto mogao napraviti i simek. Pogle vrijeme postavljanja klipa na youtube i njegovog komentara pa usporedi je li štima?

Usput, na tom klipu igrači brže šprintaju nego u futu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:27 (movie).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice