kakav je opet apdejt bio?
Nikakav?
Nisi dugo palio steam očito
Zadnje što je aktualno je za Test Servere novi anti-cheat update o kojem možete pročitati TU!
kakav je opet apdejt bio?
Nikakav?
Nisi dugo palio steam očito
Zadnje što je aktualno je za Test Servere novi anti-cheat update o kojem možete pročitati TU!
Najbolji osjecaj u ovoj igri je kada igras squad, ostalo 10 ljudi zivih, vas 3 u squadu i idete sa blue zonom in. Cujes nekoga da urla "two on the right close", u tom trenutku pocinje pakao, pakao pucnjeva, explozija, dima, urlanja na discordu... I onda se u jednom trenuku samo zeledi ekran, ono WTF?!?!. Tada se na ekranu pojave slova "WINNER WINNER CHICKEN DINNER". Onaj osjecaj olaksanja, rijeka emocija navire iz tebe, osmjeh se ozari na licu... Yo adrian we did it!!!
Najbolji osjecaj u ovoj igri je kada igras squad, ostalo 10 ljudi zivih, vas 3 u squadu i idete sa blue zonom in. Cujes nekoga da urla "two on the right close", u tom trenutku pocinje pakao, pakao pucnjeva, explozija, dima, urlanja na discordu... I onda se u jednom trenuku samo zeledi ekran, ono WTF?!?!. Tada se na ekranu pojave slova "WINNER WINNER CHICKEN DINNER". Onaj osjecaj olaksanja, rijeka emocija navire iz tebe, osmjeh se ozari na licu... Yo adrian we did it!!!
DAFUQ?
Samo p
e igraju u squadu😂😂lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
I onda promjenis uložak i proslaviš mirisnom kupkom od ružmarina i lavande.
Samo p
e igraju u squadu😂😂lp
Misliš ljudi koji imaju prijatelje!? 
Zadnjih par dana neigrivo od laga i trzanja, a jučer pogotovo.
Igrali na EU ili NA - isti kurac.
Još mi je ostalo nešto živaca, ali vrlo malo, što znači još par dana ću imati snage igrat ovo govno.
Em me jebu čiteri usrani, em me serveri vuku i bacaju po mapi.
U tri kurca neka se goni sve.
PA KAAAAAAAAAAAK
Nemam problema sa lagom i trzanjem.....igra mi radi ok. Ali jučer sam prvi put vidio čitera kako u sekundi digne tipa nakon što je nokan. Puj jadnici jedni.
Od zadnjeg patcha je počelo to trzanje i povlačenje.
Ne znam kako drugačije objasniti, ali ako vam se dogodilo, znat ćete na što mislim kad kažem da me nešto vuče.
A što se čitera tiče.... ja više nisam pametan... da li me ubiju zbog laga ili čega, ali ponekad padnem od dva metka.
Jučer me lik pogodio s dva metka i srušio me (kaciga 2 i prsluk 2 na meni) - ne trebam niti spominjat da sam ga rokao dok mi je prilazio, a on kao terminator ide na mene i ništa mu nije.
Spustim jučer lika sa uzijem, reloadam i u prolazu mu istresem klip u glavu da ga završim - kurac, još jedan reload sam morao raditi i tek onda sam ga završio.
Neki dan uđemo nas 3 u zadnjih 8 i skužim cijeli squad iza stabla... spustim jednog, približim se, spustim drugog, približim se, spustim trećeg, reko ajmoooooo idemo ih završit dok se previjaju.
Priđemo im nas dvojica i padnemo u sekundi.
Gledam kill cam, a majstor Xion (tako nekako se zvao), taman ga je oživio kolega, iz hipa bez pol frke nas rokne obojicu, s tim da mog kolegu nije mogao niti vidjeti od trave.
I kako da čovjek ostane normalan i da igra ovo govno kad je tako skoro svaku jebenu partiju?!
U kurac!
Vidim da nisi promjenio providera i router od BF4 
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Providera nisam, ali rotuer jesam - sad sam ti ga metnuo do pola :P
Ali nije u tome problem.
Nije samo meni tako, tako je svima u squadu.
Kad radi, svima radi, kad trza, svima trza.
ja sam primjetio da ima puno više čitera u TPP nego FPP
šta vi mislite?
Misliš još uvijek nije naučio igrti pa mu za sve kriv lag?
Samo p
e igraju u squadu😂😂lp
Samo u squadu je ova igra i zabavna...I to FPP....
Ja samo zelim igrati s ivanecom malo 
ja sam primjetio da ima puno više čitera u TPP nego FPP
šta vi mislite?
Istina.
Što se tiče trzanja i tako, meni igra zadnjih dana uglavnom dobro radila po tom pitanju. Ali da ima lag/desync smrti, ima.
Što se tiče trzanja i tako, meni igra zadnjih dana uglavnom dobro radila po tom pitanju. Ali da ima lag/desync smrti, ima.
Na kojim serverima igraš?
Mi switchamo EU i NA svako malo, ali isti kurac.
Nedavno, kad smo probali NA servere je super radilo, puno bolje nego na EU, ali ponavljam, od novog patcha užas gdje god igrali.
I nisu samo dueli problem nego od početka do kraja partije je jebena trzavica.
Patch stigao na live, novi anticheat bi trebao biti aktivan (i redzone sound improvements nekakvi, nadam se da su je malo stišali jer ubija uši) - 2.9GB download 
Patch stigao na live, novi anticheat bi trebao biti aktivan (i redzone sound improvements nekakvi, nadam se da su je malo stišali jer ubija uši) - 2.9GB download 
Sad me strah da će raditi još lošije.
Nabijem njih i ogromne pečeve.
Sad me strah da će raditi još lošije.
Nabijem njih i ogromne pečeve.
Dodaju 3 suknje u patchu i dvije linije koda i odmah 50% igre za re-downloadat
Zakon!
Zadnjih dana sam igrao samo na EU serverima.
Dodaju 3 suknje u patchu i dvije linije koda i odmah 50% igre za re-downloadat
Zakon!
Ajde da izbacuju patch mjesečno pa popravljaju gro stvari.
Oni svaka 2 dana roknu ogroman patch koji ne popravlja nego kvari igru.
To su vidjeli od DICE-a jebali majku svoju pokvarenu.
Samo p
e igraju u squadu😂😂lp
ma igram i ja u squadu naravno, to je bila šala lol(smajlici se ne vide?)
ugledajte se malo na zabavne pro skilere iz Battlefield tema, vidim ovdje vlada poprilicno trulo raspolozenje na svih 100+ stranica, pravi fenomen od igre i igraca!
lp
Samo p
e igraju u squadu😂😂lp
ma igram i ja u squadu naravno, to je bila šala lol(smajlici se ne vide?)
ugledajte se malo na zabavne pro skilere iz Battlefield tema, vidim ovdje vlada poprilicno trulo raspolozenje na svih 100+ stranica, pravi fenomen od igre i igraca!
lp
ako su tamo šale ko sto se ti šališ ovdje, treba vas poslat zajedno sa onim autom u svemir, tamo cete se odlicno uklopit 

lol (to je šala, smajlici se vide, mislim da sam se vec poceo uklapat sa pro skilerima)
Ova igra je totalno u banani. Previše su maha uzele makro naredbe za miševe. Ljudi uzimaju M16A4 na single fire i koriste je kao automatski laser. On ispali metaka kao da je automatic, a recoila uopće nema. To više nema smisla.
Ova igra je totalno u banani. Previše su maha uzele makro naredbe za miševe. Ljudi uzimaju M16A4 na single fire i koriste je kao automatski laser. On ispali metaka kao da je automatic, a recoila uopće nema. To više nema smisla.
Yep! Ovo sam isprobao osobno nakon što sam na replay-u vidio da mini14 / sks ili pak m16a4 (jebeno overpowered puska) pucaju ko automatic sa nenormalnom brzinom. Uglavnom to radi bez problema s makrom kojeg slozis u doslovno 10 sekundi.... pre pre pre op!
Iako ovo nema veze direktno s igrom jer istu stvar možeš koristiti u bilo kojem drugom naslovu također.
Da li postoji negdje web stranica ili u igri leaderboard - da se vidi koliko ima igrača iz npr. HR, regije, EU?
Makroe koriste skoro svi, pubg je uništen. Jedino ako dodaju u anti-cheat da prepoznaje uzorke, npr. savršeno ravno povlačenje miša prema dolje ili nešto tako.
Do odlične skripte za Logitech software
se dode u dva klika,
BF3 [G] Pamark
Makroe koriste skoro svi, pubg je uništen. Jedino ako dodaju u anti-cheat da prepoznaje uzorke, npr. savršeno ravno povlačenje miša prema dolje ili nešto tako.
Do odlične skripte za Logitech software
se dode u dva klika,
Mislim da će recoil makroe novi anticheat prepoznavati...tj. barem se nadam. A nisam baš siguran za rapid fire makro.