PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
15 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
SiNkE.Zgb kaže...

kakav je opet apdejt bio?

Nikakav?

Nisi dugo palio steam očito

Zadnje što je aktualno je za Test Servere novi anti-cheat update o kojem možete pročitati TU!

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
9 godina
protjeran
PlayerUnknown's Battlegrounds

Najbolji osjecaj u ovoj igri je kada igras squad, ostalo 10 ljudi zivih, vas 3 u squadu i idete sa blue zonom in. Cujes nekoga da urla "two on the right close", u tom trenutku pocinje pakao, pakao pucnjeva, explozija, dima, urlanja na discordu... I onda se u jednom trenuku samo zeledi ekran, ono WTF?!?!. Tada se na ekranu pojave slova "WINNER WINNER CHICKEN DINNER". Onaj osjecaj olaksanja, rijeka emocija navire iz tebe, osmjeh se ozari na licu... Yo adrian we did it!!!

Eye In The Sky
Moj PC  
4 20 hvala 0
17 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Evil Access kaže...

Najbolji osjecaj u ovoj igri je kada igras squad, ostalo 10 ljudi zivih, vas 3 u squadu i idete sa blue zonom in. Cujes nekoga da urla "two on the right close", u tom trenutku pocinje pakao, pakao pucnjeva, explozija, dima, urlanja na discordu... I onda se u jednom trenuku samo zeledi ekran, ono WTF?!?!. Tada se na ekranu pojave slova "WINNER WINNER CHICKEN DINNER". Onaj osjecaj olaksanja, rijeka emocija navire iz tebe, osmjeh se ozari na licu... Yo adrian we did it!!!

DAFUQ?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
13 godina
protjeran

Samo pe igraju u squadu😂😂lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 0:00 (Stjepanj).
Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
Evil Access kaže...

I onda promjenis uložak i proslaviš mirisnom kupkom od ružmarina i lavande.

Stjepanj kaže....

Misliš ljudi koji imaju prijatelje!?  

13 godina

Zadnjih par dana neigrivo od laga i trzanja, a jučer pogotovo.

Igrali na EU ili NA - isti kurac.

Još mi je ostalo nešto živaca, ali vrlo malo, što znači još par dana ću imati snage igrat ovo govno.

Em me jebu čiteri usrani, em me serveri vuku i bacaju po mapi.

U tri kurca neka se goni sve.

PA KAAAAAAAAAAAK

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Nemam problema sa lagom i trzanjem.....igra mi radi ok. Ali jučer sam prvi put vidio čitera kako u sekundi digne tipa nakon što je nokan. Puj jadnici jedni.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporodil sam se prelaskom na FPP. Citercine su svaku stotu partiju i iskreno veci mi je gust igrat jer me kamperi ne ubijaju iza svakog ugla nego ja njih. Puno je ugodnije igrat na zvuk i skill nego na peakanje iz treceg lica.

Lag i trzanja nemam, jedino low fps a trenutno nemam para za novi komp pa se igram s tim kaj imam. Imam jednig lika s kojim igram skoro svaki dan i njih dvadesetak koji upadaju ili ja njima u setup. Netcode je smece i jednostavno nema pomoci. Ljudi me ubijaju iza ugla ili ja njih.
13 godina

Od zadnjeg patcha je počelo to trzanje i povlačenje.

Ne znam kako drugačije objasniti, ali ako vam se dogodilo, znat ćete na što mislim kad kažem da me nešto vuče.

A što se čitera tiče.... ja više nisam pametan... da li me ubiju zbog laga ili čega, ali ponekad padnem od dva metka.

Jučer me lik pogodio s dva metka i srušio me (kaciga 2 i prsluk 2 na meni) - ne trebam niti spominjat da sam ga rokao dok mi je prilazio, a on kao terminator ide na mene i ništa mu nije.

Spustim jučer lika sa uzijem, reloadam i u prolazu mu istresem klip u glavu da ga završim - kurac, još jedan reload sam morao raditi i tek onda sam ga završio.

Neki dan uđemo nas 3 u zadnjih 8 i skužim cijeli squad iza stabla... spustim jednog, približim se, spustim drugog, približim se, spustim trećeg, reko ajmoooooo idemo ih završit dok se previjaju.

Priđemo im nas dvojica i padnemo u sekundi.

Gledam kill cam, a majstor Xion (tako nekako se zvao), taman ga je oživio kolega, iz hipa bez pol frke nas rokne obojicu, s tim da mog kolegu nije mogao niti vidjeti od trave.

I kako da čovjek ostane normalan i da igra ovo govno kad je tako skoro svaku jebenu partiju?!

U kurac!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Vidim da nisi promjenio providera i router od BF4 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Providera nisam, ali rotuer jesam - sad sam ti ga metnuo do pola :P

Ali nije u tome problem.

Nije samo meni tako, tako je svima u squadu.

Kad radi, svima radi, kad trza, svima trza.

[19xx] 4ntraks
15 godina

ja sam primjetio da ima puno više čitera u TPP nego FPP

šta vi mislite?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Misliš još uvijek nije naučio igrti pa mu za sve kriv lag?

15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Samo u squadu je ova igra i zabavna...I to FPP....

16 godina

Ja samo zelim igrati s ivanecom malo

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zeryx kaže...

ja sam primjetio da ima puno više čitera u TPP nego FPP

šta vi mislite?

Istina.

Što se tiče trzanja i tako, meni igra zadnjih dana uglavnom dobro radila po tom pitanju. Ali da ima lag/desync smrti, ima.

13 godina
TomoR kaže...

Što se tiče trzanja i tako, meni igra zadnjih dana uglavnom dobro radila po tom pitanju. Ali da ima lag/desync smrti, ima.

Na kojim serverima igraš?

Mi switchamo EU i NA svako malo, ali isti kurac.

Nedavno, kad smo probali NA servere je super radilo, puno bolje nego na EU, ali ponavljam, od novog patcha užas gdje god igrali.

I nisu samo dueli problem nego od početka do kraja partije je jebena trzavica.

[19xx] 4ntraks
16 godina

Patch stigao na live, novi anticheat bi trebao biti aktivan (i redzone sound improvements nekakvi, nadam se da su je malo stišali jer ubija uši) - 2.9GB download

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Patch stigao na live, novi anticheat bi trebao biti aktivan (i redzone sound improvements nekakvi, nadam se da su je malo stišali jer ubija uši) - 2.9GB download

Sad me strah da će raditi još lošije.

Nabijem njih i ogromne pečeve.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
mrsmith kaže...

Sad me strah da će raditi još lošije.

Nabijem njih i ogromne pečeve.

Dodaju 3 suknje u patchu i dvije linije koda i odmah 50% igre za re-downloadat Zakon!

17 godina

Zadnjih dana sam igrao samo na EU serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Dodaju 3 suknje u patchu i dvije linije koda i odmah 50% igre za re-downloadat Zakon!

Ajde da izbacuju patch mjesečno pa popravljaju gro stvari.

Oni svaka 2 dana roknu ogroman patch koji ne popravlja nego kvari igru.

To su vidjeli od DICE-a jebali majku svoju pokvarenu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
neznalica90 kaže...

Stjepanj kaže....

ma igram i ja u squadu  naravno, to je bila šala lol(smajlici se ne vide?) ugledajte se malo na zabavne pro skilere iz Battlefield tema, vidim ovdje vlada poprilicno trulo raspolozenje na svih 100+ stranica, pravi fenomen od igre i igraca!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 13:19 (Stjepanj).
17 godina
Stjepanj kaže...
neznalica90 kaže...

Stjepanj kaže....

ma igram i ja u squadu  naravno, to je bila šala lol(smajlici se ne vide?) ugledajte se malo na zabavne pro skilere iz Battlefield tema, vidim ovdje vlada poprilicno trulo raspolozenje na svih 100+ stranica, pravi fenomen od igre i igraca!lp

ako su tamo šale ko sto se ti šališ ovdje, treba vas poslat zajedno sa onim autom u svemir, tamo cete se odlicno uklopit lol (to je šala, smajlici se vide, mislim da sam se vec poceo uklapat sa pro skilerima)

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan

Ova igra je totalno u banani. Previše su maha uzele makro naredbe za miševe. Ljudi uzimaju M16A4 na single fire i koriste je kao automatski laser. On ispali metaka kao da je automatic, a recoila uopće nema. To više nema smisla.

4 0 hvala 0
16 godina
D-wook kaže...

Ova igra je totalno u banani. Previše su maha uzele makro naredbe za miševe. Ljudi uzimaju M16A4 na single fire i koriste je kao automatski laser. On ispali metaka kao da je automatic, a recoila uopće nema. To više nema smisla.

Yep! Ovo sam isprobao osobno nakon što sam na replay-u vidio da mini14 / sks ili pak m16a4 (jebeno overpowered puska) pucaju ko automatic sa nenormalnom brzinom. Uglavnom to radi bez problema s makrom kojeg slozis u doslovno 10 sekundi.... pre pre pre op!

Iako ovo nema veze direktno s igrom jer istu stvar možeš koristiti u bilo kojem drugom naslovu također.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 13:58 (mrsmith).
11 godina
neaktivan

Da li postoji negdje web stranica ili u igri leaderboard - da se vidi koliko ima igrača iz npr. HR, regije, EU?

0 0 hvala 0
17 godina

Makroe koriste skoro svi, pubg je uništen. Jedino ako dodaju u anti-cheat da prepoznaje uzorke, npr. savršeno ravno povlačenje miša prema dolje ili nešto tako.

Do odlične skripte za Logitech software se dode u dva klika, 

BF3 [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 14:25 (pamark).

0 1 hvala 0
16 godina
pamark kaže...

Makroe koriste skoro svi, pubg je uništen. Jedino ako dodaju u anti-cheat da prepoznaje uzorke, npr. savršeno ravno povlačenje miša prema dolje ili nešto tako.

Do odlične skripte za Logitech software se dode u dva klika, 

Mislim da će recoil makroe novi anticheat prepoznavati...tj. barem se nadam. A nisam baš siguran za rapid fire makro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice