PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Stjepanj kaže...

ma igram i ja u RANDOM squadu  naravno

There, I fixed for 'ya. lp

مرګ ژوبله
13 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Večeras radi iznenađujuće dobro.

Igrali smo na EU serverima i bez trzanja i ikakvih sranja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Večeras radi iznenađujuće dobro.

Igrali smo na EU serverima i bez trzanja i ikakvih sranja.

neznam sta ti igras, al vec tri gejma dode odbrojavanje do 15 sek i zasteka svima server....u banani su 

edit: evo slika, sad je i u igri zamrzlo, trebamo past i k....

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 23:36 (dado16).
13 godina
dado16 kaže...

neznam sta ti igras, al vec tri gejma dode odbrojavanje do 15 sek i zasteka svima server....u banani su 

edit: evo slika, sad je i u igri zamrzlo, trebamo past i k....

Nama je super radilo kad smo igrali.

Jedanput nas je roknulo sa servera kad smo ulazili connection timeout, ali u samoj igri nikakvih problema.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Ova igra je fascinantna svakim patchom novi problemi😎, sad nece zapoceti match svaki put kad kliknes na start kao da nema dovoljno cekanja i drkanja kurca do borbe, takoder mi se lik smrzne na cca 10sek nemres nista sve stane u sred igre.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...
Ova igra je fascinantna svakim patchom novi problemi😎, sad nece zapoceti match svaki put kad kliknes na start kao da nema dovoljno cekanja i drkanja kurca do borbe, takoder mi se lik smrzne na cca 10sek nemres nista sve stane u sred igre.lp

Tebe i nekolicinu ovdje ocito Bluehole ne voli,ili si placen da places ovdje.Meni osobno igra sve bolje i bolje radi...

16 godina
Endymon kaže...
Stjepanj kaže...

Tebe i nekolicinu ovdje ocito Bluehole ne voli,ili si placen da places ovdje.Meni osobno igra sve bolje i bolje radi...

Sinoć je bio problem sa serverima.. Usred igre se smrznulo i morao si exit to lobby. Nakon toga nije radio "continue" matcha... jer je server crko za svih. Uglavnom, Stjepko nisi jedini... pretpostavljam da je to problem zbog novog anticheata.

It is always darkest just before the dawn.
17 godina

PUBG MYTH BUSTERS #8: Can you LOOT an AIRDROP mid air while parachuting? 
Can the match be a draw?

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Endymon kaže...
Stjepanj kaže...

ja samo iznosim svoja iskustva s svakim bugom ili problemom koji primjetim cisto radi informacija, inace meni igra 99% vremena radi savrseno to sto spomenem su sitnice koje se dese jednom ili par puta(sad ak se to tebi ucinilo da ja placem tvoj problem:), samo smjesno je da svakim patchom se rode novi problemi a o poboljsanjima i nemam rijeci jer su totalno neprimjetne od kad je izasla full verzija!lp

16 godina

Dakle ovaj lik otvori temu na PUBG na steamu da će uninstalirati PUBG jer je reshade zabranjen.

Meanwhile:

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Dakle ovaj lik otvori temu na PUBG na steamu da će uninstalirati PUBG jer je reshade zabranjen.

Meanwhile:

Lol :D

16 godina

A community tab izgleda ovako. Kakva uživancija

China #1 China #1
16 godina
Jack Sparrow kaže...

A jbg :) i studio je kineski... tako da no wonder da je tako kako je i da ne stavljaju region lock.

17 godina
mrsmith kaže...
Jack Sparrow kaže...

A jbg :) i studio je kineski... tako da no wonder da je tako kako je i da ne stavljaju region lock.

Ma da, Korea i Kina su ista država...

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayerUnknown%27s_Battlegrounds

16 godina
TomoR kaže...
mrsmith kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma da, Korea i Kina su ista država...

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayerUnknown%27s_Battlegrounds

Nisam proučavao od kuda su točno :D znam samo da su kosooki neki

13 godina
Vjerojatno imas jeben komp i tebi svaki patch ne donosi nista primjetno dobroga.Ali ja sa svojim,sa onih 25fpsa i u roku od 3mj doci na 40+ je itekako napredak sto se tice fpsa.Istina ima bugova,ali nista sto bi mi drasticno unistilo uzitak u igri.Ono gdje najvise vidim minus su hackeri.Ovo ostalo i nije mi neki problem .
9 godina
protjeran
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
Endymon kaže...
Stjepanj kaže...

ja samo iznosim svoja iskustva s svakim bugom ili problemom koji primjetim cisto radi informacija, inace meni igra 99% vremena radi savrseno to sto spomenem su sitnice koje se dese jednom ili par puta(sad ak se to tebi ucinilo da ja placem tvoj problem:), samo smjesno je da svakim patchom se rode novi problemi a o poboljsanjima i nemam rijeci jer su totalno neprimjetne od kad je izasla full verzija!lp

Imao sam zakucanih 130-144 fpsa prike 10 dana kako si rekao odma frame drop nakon updatea opet do 80-90. zzzz

everyday i'm shuffling...
13 godina
A neigrivo je sa 80fpsa xD
9 godina
protjeran

Gledati od 3:16:00. Ipak je igra "malo" vise skill, a malo manje RNG .

Eye In The Sky
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 12:01 (Evil Access).
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...
A neigrivo je sa 80fpsa xD

Nije stvar u tome, nek to da ne mogu optimizirati igru nakon godinu i pol. A o serverima da i ne govorim. Zale se svi od igraca do streamera. Meni je isto frame pao nakon zadnjeg update za nekih 30%. 

Detekcija pogodka, pucanja i kretanja je ocajna i ako igra izgubi popularnost to ce biti razlog. 

16 godina

Ahahah 

Moj PC  
20 0 hvala 0
12 godina
protjeran

....vise od citera samih u ovoj igri mrzim likove koji skacu sa afk ili disconectanom ekipom i na taj nacin skupljaju killove..... a boga mi ovaj put je trojka dolijala..... moram slozit video hajlajtat nickove i na YT

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mi smo jucer skocili jer je jednom nasem pukla igra pa smo ga cuvali i samarali afk ekipu. Dosel je jedan s autom i pistoljom valjda je mislil ubrat free kill a ja sam imal m16. Ubili smo jednog afk i ovog s autom, a ostali su se utopili.
9 godina
protjeran

Napravio sam video da ovjekovjecim jedan squad chicken dinner. 

Eye In The Sky
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

bombe nisu normalne koliki splash damage imaju kao da si bacio krmacu od 200kg pod noge...sve na meni l3 bomba me na 10m raznese ko beba zvecku ali bitno kad skaces s 3 kata sletis ko ptica bez ogrebotinelp

Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jeote pas da te jebo pas, pa meni svaki novi update sve gore i gore radi, prvo mi je u tpp radila najgore a u fpp najbolje (nekak sam imo puno fluidniju igru u fpp), onda svako malo ak ne igram par dana kad udem na steam ono gle novi update (pa daj napravite odjednom update od 10gb i bok) a ne u mjesec dana 200 komada po 2gb, kuzim da "fixaju" i trude se izbacivat update al jbt...

Isti krac i kod mene, nekad ne starta igru na pocetku kad stisnem start i onda ju moram gasit..

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

No helmet 3x metka u glavu sa M416  i lik mene knocka....yeeeeah riiiight....stim da je prethodno  on bio knockan...plus 3-6 metaka uzija i 1x shotgun i prezivi (drugi match) ....dafuq game??

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sseennoonn kaže...

No helmet 3x metka u glavu sa M416  i lik mene knocka....yeeeeah riiiight....stim da je prethodno  on bio knockan...plus 3-6 metaka uzija i 1x shotgun i prezivi (drugi match) ....dafuq game??

a los hit reg i slicna sranja, to je u battlefieldu nemoguce da iznenadis lika iza coska i da na kraju on tebe ubije, to valjda trebas igrati bez ruku da ti se desi..kazu bit ce bolje!lp

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice