Par problema u vezi GTA IV

poruka: 37
|
čitano: 7.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Par problema u vezi GTA IV
Perkan777 kaže...
Minoza kaže...
windows_7 kaže...
...

GTA 4 nema šanse da ti šteka na toj konfi osim ako si 1920x1080-aš onda će štekati na high na 1920x1080

stavi to u Pcie X16,widim instaliro si win7,poskidaj najnovije 10.2 catalyste za tu grafu,instaliraj gta4 instaliraj najnovije patcheve,prečisti komp se nekim antivirusom,defragmentuj disk i razbucaj sve igre na full HD na mAXX settings

Najnoviji su 10.3, tzv. - "The Holy Crap" driver

Zasto Holy Crap driveri?

Zato što donose osjetna poboljšanja u performansama (u odnosu na prijašnje).

3D Designer, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 7:19 (Minoza).
16 godina
neaktivan

stavi: najnoviji driveri

patch 1.0.04

i sve bi trebalo raditi

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa vec imam poskidane nove drivere.Upravo sam bio stavio graficku u pravi utor.Malo me hebalo jer sam moram HDD malo spustiti jer mi je grafa taman do njega a nema mjesta za kablove od npajanja.Bi li sad opet trebao instalirati drivere ako sam samo prebacio iz jednog utora u drugi?Sad cu opet probat Benchamrk na FarCry 2 pa javim da li ima kakvih poboljsanja.BTW sad sam skino orginal Battlefield Bad Company 2 s EA download managera pa cu sad instalirat ga i probat malo kako ide.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sad sam testirao.Na FarCry 2 average FPS mi ke oko 85.Je li to dobro.Sve je na Ultra High tj najvise sto je moguce.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam ovakfu config AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard pa bi li meni trebalo stopati ako stavim sve na Hight?Ja sam na visti stavio normalno ono kako mi samo postavi i steka mi ali na XP SP3 ja stavim isto on zablokira neznam zasto imate li neko rjesenje?

Zuba
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 11:05 (Zuba97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Par problema u vezi GTA IV
budi sretan s medium,a ne high!
15 godina
neaktivan

Evo sad sam skinuo patch 1.0.0.4 i moze na normalne config.

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice