No demo?
da nema nikakvog dema ako se ne varam
Postoji demo,skineš piratsku verziju od 7 GB i možeš igrati nekih sat,dva prije nego dođeš do djela sa svemirskom mapom.Kad dođeš do djela sa svemirskom mapom igra se sruši.
Za ljude poput mene koji još čekaju svoj originalni primjerak, a predbilježili su se u crovortexu - ima jedna loša vijest...
Igra dolazi tek idući tjedan...
Za mene je to i dobra vijest jer je ionako ispitni rok, pa to ne bi bila dobra kombinacija...
Nego jesu li ti rekli koji dan?
Navodno dolazi tek u srijedu, uz malo sreće utorak. Držim fige.
Da pokvarim dan ljudima pa i sebi koji čekaju da Mass Effect dođe u Hr.
http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=632469&forum=127&sp=0
Cjeli arsenal problema sa ovom igrom,a probleme imaju ljudi sa računalima koja ulaze u minimum i ljudi čija računala prelaze preporučene konfiguracije.Možda bi bilo dobro da se prvo nabavi ratpi pa da se vidi da li se imaju problemi prije nego se igra kupi?
Ma nema šanse da sad odgađam igru koju čekam gotovo godinu dana... a da ne spominjem zadnjih 6 miseci...
Nadam se da će to sranje rješiti sa sljedećim path-em tako da se uopće ne brinem...
Prijatelj mi je igra igru, i ima samo riječi hvale... Govori da nije spava 4 dana otkad je instalira igru... Atmosfera ista ka u kotor-u, priča je toliko dobra da se ne možeš odvojit - sve šta sam i očekiva od igre.
Kad san vidija kol'ko se ekipa zali na bioware-ovom forumu upravo san to i napravija i mogu van rec' da igra pati ne od djecjih bolesti, nego ce joj tribat neki hard core patch da sanira sve bugove. Instalacija prodje savrseno, navuce te na par sati fenomenalne price i onda il' nemozes snimit, il' se smrzava, a u "najboljem" slucaju je nemozes vise ni pokrenit zbog neke "General protection" pogreske.
Zanima me jesu li BUG-ovci (posto smo smo u jurisdikciji gospara Racica - mozda on zna nesto vise o tome) probali ME, na PC-u naravno, i jesu li imali takvih problema?
Ja sam ga malo jučer zaigrao, ok je igra, minornih bugova ima, ali ništa ozbiljno. Ali nije igra zanimljiva kao sto se prica, nekak je prelagana.
EDIT1: Sto se tice smrzavanja, problema sa saveom, brijem da je to na piratskoj verziji, malo proguglaj mislim da ces naci fix bez većih problema.
1. za pocetak kupi original igru, pa ces moci snimati poziciju i korisiti galaxy map.
2. ako se zelis rijesiti GPF-a, smrzavanja i ostalih stvari koje su btw nevezane za igru, napravi frisku instalaciju windowsa s najnovijim driverima, a po mogucnosti i kvalitetnu graficku i napajanje.
Ako i dalje zelis igrati piratsku verziju, skini si najnoviji crack u kojem su zaobiđene sve zastite (online aktivacija, no-dvd, snimanje pozicije i galaxy map). Al uvijek budi spreman na to da se igra moze zblesirati u bilo kojem trenutku ako se koristi crack.
Istina, ima jos nekih sitnih grafickih nedostataka u igri, za koje se i ja nadam da ce se popraviti u patchu, al daleko od toga da igra pati od "djecjih bolesti". Meni je isprve radila kako spada i nemam nikakvih vecih primjedbi, stovise uzitak igranja je puno veci nego u xbox inačici.
Pozz...
Koliko san ja cita ekipa koja se na bioware-ovom forumu zali ima originalnu verziju pa me to i brine , a sta se tice cistih windowsa, drivera i bla bla (svejedno hvala na savjetu, evo bas san se vratija iz ducana za dvoglavom 3870 i taganom od kilovataipo
), proba san ja i masu druge ekipe sto verzija kako bi oni rekli "workarounda" - malo toga pomaze i ako pomogne nije dugog vijeka?!, a i neda mi se opet maltretirat i mucit (kazu da igre sluze za uzivanje, a ne mucenje - iako bez muke nema ni gusta) pa cu pricekat prvi patch da vidin sta su smiksali. Ako sve bude tiptop odo i ja po svoju kutijicu...
1. za pocetak kupi original igru, pa ces moci snimati poziciju i korisiti galaxy map.
2. ako se zelis rijesiti GPF-a, smrzavanja i ostalih stvari koje su btw nevezane za igru, napravi frisku instalaciju windowsa s najnovijim driverima, a po mogucnosti i kvalitetnu graficku i napajanje.
Ako i dalje zelis igrati piratsku verziju, skini si najnoviji crack u kojem su zaobiđene sve zastite (online aktivacija, no-dvd, snimanje pozicije i galaxy map). Al uvijek budi spreman na to da se igra moze zblesirati u bilo kojem trenutku ako se koristi crack.
Istina, ima jos nekih sitnih grafickih nedostataka u igri, za koje se i ja nadam da ce se popraviti u patchu, al daleko od toga da igra pati od "djecjih bolesti". Meni je isprve radila kako spada i nemam nikakvih vecih primjedbi, stovise uzitak igranja je puno veci nego u xbox inačici.
Pozz...
Koliko san ja cita ekipa koja se na bioware-ovom forumu zali ima originalnu verziju pa me to i brine .
Koliko san ja cita ekipa koja se na bioware-ovom forumu zali ima originalnu verziju pa me to i brine .

Vitality verzija radi fino :)
Boli me kita šta radiš sa svojom kadom.
Ako nemaš savjet, trollaj po drugim temama.
@Burs:
Sljedeći put mu reci da umjesto deinstalacije windowsa kupi novo računalo.To će mu sigurno pomoći.
Igra je dobra ali kao software je smece!
Ja sam odustao od kupovine odn. unajmljivanja igre za punu cijenu(original).Ilegalna verzija mi radi perfektno.Samo treba potrefiti noviju verziju jer su pozurili sa crackiranjem da bi pokazali EA kakvi su shupci sa onom svojom ne funkcionalnom drakonskom zastitom(12 sati nakon izlaska u US ).
Malo pazljivije procackajte bioware forum,nakon reinstalacije windowsa bez obzira sto nije mjenjan hardware gubi se jos jedna aktivacijska licenca,kad se igra aktivira.Prvo su tipa koji je ovo napisao demantirali ali kasnije je on njih demantirao(iznjeo fine dokaze) i biowareovci su ostali bez teksta.Zato kupci originala cuvajte racune i pripremite scan covera,kad budete kontaktirali EA suport.
Ah.... i kad budete instalirali i poslije igrali za svaki slucaj iskljucite sigurnosne programe...Vista je posebno paranoicna na taj proizvod.
MegaMass 2000 kaže...
@Burs: Sljedeći put mu reci da umjesto deinstalacije windowsa kupi novo računalo.To će mu sigurno pomoći.
Evo tako treba! Zar nije nije ljepše dati jedan savjet, a ne pametovat bezveze?
MegaMass 2000 kaže...
@Burs: Sljedeći put mu reci da umjesto deinstalacije windowsa kupi novo računalo.To će mu sigurno pomoći.
Momak bio sam sarkastičan,jer tvoj savjet da deinstalira i reinstalira OS zbog video igre je čista glupost (sorry zbog ovog glupost).
Dal se isplati kupiti tu igru?
Čemi liči, kotoru ili falloutu?
MegaMass 2000 kaže...
Momak bio sam sarkastičan,jer tvoj savjet da deinstalira i reinstalira OS zbog video igre je čista glupost (sorry zbog ovog glupost).
Vec sam reko da je novi Crack izaso gdje sve radi. Samo cu rec da ima oko 40 MB tak da znate kaj da trazite.
Save bug je bug i u originalnoj verziji a ne samo u piratskoj al su ga ispravili sa nekim crackom u piratskoj verziji bez zezanja sa folderima (piratska verzija bolja od ogirinala LOLOLO).
@Crohr: http://justfuckinggoogleit.com/
Crohr kaže...
Ej! Kaj GRID više nije dobar? :)
Ovak... meni je Mass Effect odlična igra... Nisam uopće ljubitelj ovog žanra, a prvih 10ak sati se nisam mogao odljepiti od nje.
Onda se pitaj kolko je dobra. Najviše me fascinira priča i interakcija između likova u igri. Definitivno ti ju preporučam!
Šta se tiče bugova... a ništa - kad budem kutiju u ruci javim dojmove... Znam da su slični problemi bili i sa kotorom kad je izaša... Igra je bila zahtjevna nenormalno, i non-stop se smrzavala na slabijim konfiguracijama...
@Crohr: http://justfuckinggoogleit.com/
Crohr kaže...
Ej! Kaj GRID više nije dobar? :)
Ovak... meni je Mass Effect odlična igra... Nisam uopće ljubitelj ovog žanra, a prvih 10ak sati se nisam mogao odljepiti od nje.
Onda se pitaj kolko je dobra. Najviše me fascinira priča i interakcija između likova u igri. Definitivno ti ju preporučam!
GRID rula!!!
Samo pitam jer ne mislim bezveze davati pare
Ni traga ni glasa od Mass-a u Croatistanu?