Video 1:
Možeš dodat neki fade efekt na memoe, tako da se postupno pojavljuju na ekranu, ovako mi se pojavljuju nekako prebrzo. Dionice u kojima lik priča previše otkrivaju, npr. umjesto Strange, there are no enemies, probaj ubacit nekakav čudni sound, npr. kao lomljenje metala, pa da lik onda taj zvuk prokomentira, ali se nipošto nesmije naglasit da se događa nešto čudno, nek igrač sam zaključi jeli čudno. AI je "stupidan", tako da probaš povećat damage za 3 puta, da igra dobije na težini. Osvijetljenje je čudno, i u mraku i pod svijetlom tijelo ti je jednako osvijetljeno. Zvuk nikad ne ubacuj na brzinu, koliko god zvuk može pomoć, toliko može i odmoć. Vidim da je dosta tamno, meni ne smeta, ja bih još malo tamnije, ali blo bi poželjno da dodaš neki brightness modifier, za one koji se boje mraka.
Video 2:
Kad pogledaš u svijetlo, trebalo bi bit više blooma, malo blooma se vidi, ali premalo, mogo bi dodat i light trails, kod naglih pokreta (ako to FPSC ima). Neke teksture mi se čine oštrije od drugih O.o Jel u FPSC-u postoji drugačija brst osvijetljenja, osvijetljenje mi izgleda neprirodno. Neprijatelji koji su osvijetljeni imaju bloom efekt, ali predmeti koji bi ga isto trebali imat, kao i refleksiju, ga nemaju. reko si da je u igri svijetlije, khm, ako je horror, neznam baš, meni se sviđa ovako tamno.
Game meni:
Premaleni kontrast između slova i pozadine, probaj promijenit boju slova, ili stavi drugačiju pozadinu, da se slova uklope u sliku, ali da se i dalje jasno vide (kod tebe se slovo M jedva vidi).
Dizajn levela je dobar, dosta je jednostavan, ali neprijatelji su po prvi put efektno ubačeni u igru, međutim, svi neprijatelji dolaze sprijeda, probaj ubacit neke koji bi nam se prišuljali s leđa, isto tako ogromne prostorije bi trebale postojat, tipa arena, ili skladište, ali da se baš vidi glomsaznost prostora, za sada sam vidio sam uske hodnike, i par manjih prostorija, igra mi djeluje nekako jednolično, fali većih prostora (premda se sa puno hodnika dobiva na horror efektu).
Neznam šta da dodam, ja u igrama više volim otvorene prostore, pa bih volio vidjet malo i svemir u igri. Neznam cijelu priču igre, ali ja bih ubacio par levela na zemlji, s time da bi na zemlji trebalo potpuno promijenit ugođaj, npr. postavit oružja koja su prikladna za zemlju, onako malo unazadit neke stvari, da ne izgledaju tako napredno ko u svemiru, isto tako sound bi trebo biti potpuno drugačiji, na zemlji nekakav opušteni, a u svemiru scary zvukovi koji se pojavljuju u dugim intervalima, da ne zvuči prenapadno.