Matt Damon: Netflix želi da filmovi više puta pona

poruka: 20
|
čitano: 6.194
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Matt Damon: Netflix želi da filmovi više puta pona".
18 godina

Da je film dobar, a ne netflix hiperprodukcija smeća, ljudi ne bi bili na mobitelu

Moj PC  
12 2 hvala 2
16 godina
Re: Matt Damon: Netflix želi da filmovi više puta
Pa ko je onda tu lud, osoba koja placa netflix a ne gleda ga nego je na mobu ili netflix koji naplacuje to sta osoba visi na mobu radeci nesto drugo?
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

4 1 hvala 0
2 godine
Samo čekam da naprave film "Oh, my balls!!!" S obzirom na smjer u kojemu ide ovaj svijet, to će uskoro biti jedino što će 95% publike moći pratiti.
Mučko Đubre
Moj PC  
11 0 hvala 4
18 godina
Idiocracy...

5 0 hvala 2
15 godina
Ovoj generaciji, ubrzanih. Nema tog dobrog filma pa da mogu preživit bez moba. Od pičetka pa do kraja.
15 godina

A šta ako gledam film na mobu?

1 0 hvala 0
17 godina
stirko55 kaže...
Pa ko je onda tu lud, osoba koja placa netflix a ne gleda ga nego je na mobu ili netflix koji naplacuje to sta osoba visi na mobu radeci nesto drugo?

A kao da si ti pročitao cijele novine svaki put kad si ih kupio. Pročitao si ono što te zanimalo.

Tako i s ovim, ako je dosadno, nešt malo prosurfaš usput :-P

16 godina
maxus182 kaže...

A šta ako gledam film na mobu?

A šta ako su u šumi

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
10 godina
O majko mila, pa šta je ovo!? Nema kraja idiotluku i idiotima.
Još će tražit da filmovi traju 5 minuta jer ne mogu dulje zadržat koncentraciju.
A da ne govorimo o knjigama. Tko bi čitao 100, 200, 300 stranica neke knjige. Vrhunac dometa su tri retka na društvenoj mreži ili omiljenom portalu. Čitanje je za luzere. A i filmovi, očito.
Nema nam pomoći.
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
6 0 hvala 0
7 godina

Što ova dvojica uopće rade kod ovog krkana Rogana?

A ponavljanje dijaloga je teški kretenizam. Pa jednim svajpom prsta vratiš kadar ako ti je nešto promaklo. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
stirko55 kaže...

Ovo nije vezano striktno za netflix nego za gledanje kod kuće VS kino IMHO. Gledanje u kinu je več dosta dugo tragedija zbog nekulture a realno gledano jedna obiteljski odlazak u kinu ti košta skoro kao godina dana najjeftinijeg paketa netflixa.

Mislim da se čak ovja mind trap zove "sunk cost fallacy" koji se baš objašnjava na primjeru odlaska u kino. 

Sad druga stvar kad je film loš a nažalost večina novih stvari nama starijima je sranje. Evo sad baš za praznike smo svaku većer gledali neke starije filmove po ko zna koji put i bilo je top.

Sjetim se svoje mame, odemo u videoteku brat i ja podignemo film. Pa je čekamo za gledanje, kaže ona pustite vi, pa onda malo kuha, pa malo čita novine pa malo gleda. Jednostavno novi filmovi su snimani za nove generacije ne za nas.

8 godina

Pa ne tako davno je izašla i ideja da se nogometne utakmice skrate jer "nove" generacije ne mogu držati pažnju 90 minuta, tako da ovo nije ništa čudno. 

Ja dobijem želju upaliti mobitel dok traje film to mi znači da mi film nije dovoljno zanimljiv i dobar. Nažalost, takvih je puno u zadnje vrijeme. 

5 0 hvala 0
14 godina

Uz to, prema njegovim riječima, sve se češće razmatra i ponavljanje ključnih dijelova radnje kroz dijaloge, kako bi gledatelji lakše pratili film.

To bi značilo u Titaniku bi Rose i Jake dok plutaju razgovarali: "Sranje što sad plutamo u mrzloj vodi jer smo prije pola sata napucali ledenjak nakon što smo se poševili u autu u skladištu, zadnji kraj broda se dig'o, puk'o je, nije bilo dovoljno mjesta po čamcima i sad smo završili u vodi, ustvari ti plutaš na vratima, a ja ne jer ne stanemo oboje gore i ti imaš dijamant u džepu ali još ne znaš, tek kad te spase budeš gurnula ruku u džep na drugom brodu.

Ili Jurassic Park "Pazi Dinosaur! Odakle on ovdje? Newman je krao jaja, iskopčao osiguranje i zaštitne ograde da ih može dostaviti ali se sjeb'o u oluji i sad se živina razmilila posvuda i zato mi sad bježimo kako bismo spasili glave".

4 0 hvala 0
17 godina
ante_etna kaže...

Uz to, prema njegovim riječima, sve se češće razmatra i ponavljanje ključnih dijelova radnje kroz dijaloge, kako bi gledatelji lakše pratili film.

To bi značilo u Titaniku bi Rose i Jake dok plutaju razgovarali: "Sranje što sad plutamo u mrzloj vodi jer smo prije pola sata napucali ledenjak nakon što smo se poševili u autu u skladištu, zadnji kraj broda se dig'o, puk'o je, nije bilo dovoljno mjesta po čamcima i sad smo završili u vodi, ustvari ti plutaš na vratima, a ja ne jer ne stanemo oboje gore i ti imaš dijamant u džepu ali još ne znaš, tek kad te spase budeš gurnula ruku u džep na drugom brodu.

Ili Jurassic Park "Pazi Dinosaur! Odakle on ovdje? Newman je krao jaja, iskopčao osiguranje i zaštitne ograde da ih može dostaviti ali se sjeb'o u oluji i sad se živina razmilila posvuda i zato mi sad bježimo kako bismo spasili glave".

Pa s obzirom da neke filmove gledam i po nekoliko dana, pogotovo ako traju po 2-3-3.5 sata, da, ne bi bilo loše :-)

Često si dugački film pretvorim u 2-3 epizode jer ili zaspim ili nešto uleti ili jednostavno nemam živaca toliko dugo u komadu pasivno gledati TV.

Do drugog dana već zaboravim tko je bio onaj Nick, a tko je Mick, i zašto sad ovaj Rick sere Dicku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2026 11:17 (Bitanga).
16 godina
Film ako ne traje barem 2.5h znaci da radnja nije dobro razradena. Btw sta se tice novih filmova problem je sta su sve nekakve kopije ili “nastavci” nekih dobroh filmova od prije. Osoba koja je rekla da Gladijator treba “nastavak” trebala bi provest par godina u ludnici

1 0 hvala 0
17 godina
stirko55 kaže...
Film ako ne traje barem 2.5h znaci da radnja nije dobro razradena. Btw sta se tice novih filmova problem je sta su sve nekakve kopije ili “nastavci” nekih dobroh filmova od prije. Osoba koja je rekla da Gladijator treba “nastavak” trebala bi provest par godina u ludnici

Zato rađe gledam serije i čitam knjige. Samo što više ni dobrih serija nema. Bolje gledati one starije.

16 godina
ante_etna kaže...

...Newman je krao jaja...

15 mjeseci
Što ti znači pičetak?
To nešto za pojesti 🤔

Treba da uspore i akciju i radnju i hiperprodukciju filmova.
Kvaliteta i kvantiteta teoretski ne mogu ići zajedno.
Ne treba nama ponavljati radnju nego da filmovi budu kvalitetniji i mi željni filma kao nekad.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina
Bitanga kaže...
stirko55 kaže...

Zato rađe gledam serije i čitam knjige. Samo što više ni dobrih serija nema. Bolje gledati one starije.

A iskreno ni knjiga nema da te zabave previse, onda shvatis da nekako nema smisla vise trosit vrijeme na mastariju i uvatis se ili posla ili nekih svojih osobnih projekata

17 godina
stirko55 kaže...

A iskreno ni knjiga nema da te zabave previse, onda shvatis da nekako nema smisla vise trosit vrijeme na mastariju i uvatis se ili posla ili nekih svojih osobnih projekata

O ima ima, čak se bojim da ih neću stići sve pročitati. A i nove dolaze. Čak i stripovi su bolji od današnjih serija.

Kakav vražji posao i osobni projekti :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2026 8:59 (Bitanga).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice